Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20822
28.10.14 19:59

Dobrý večer,

znovu upozorňujeme, že fotky s přirozením (případně odkazy na takovéto fotky) do veřejné diskuze nepatří. Prosím o respektování pravidel eMimina, v opačném případě hrozí uzamčení diskuze až blokace účtu.

Tento web je určen především těhotným ženám a maminkám. Pro zjištění velikosti se prosím obraťte na lékaře, nikoliv na toto fórum. Děkuji za pochopení ;)

Přeji všem pěkný večer,

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.10.14 16:22
@Ivulka88 píše:
Musím říct, že mám stejný problém jsem rok a půl po porodu a někdy mám taky problém… :roll: :oops: Zajímalo by mě čím to je.. :think: Vždyť po tom porodu by to mělo být takové protáhlejší… :nevim: :roll:

Zalezi asi jak te mudr sesije ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.10.14 13:32

Ahoj, tak jsem se na vás po čase přišel opět podívat a musím říct, že to bylo pořád řečí, jak vám tu kazím krásně rozjetou diskuzi a když odejdu, tak se tu nedělo pořádně nic, jenom se tu ukázal další stejně postižený kluk, kterému mu to opravdu nezávidím, protože sám jsem na tom úplně stejně a není to žádný med… :? Ale líbí se mi, že jste se tu holky konečně odvázaly a už se nesnažíte nikomu nalhávat, že i malý kašpárek umí zahrát velké divadlo - příspěvky na posledních několika stranách jsou naopak krásně reálné a přímo ze života - ze skutečného života, nikoliv z pohádek, a to se mi líbí… :potlesk: Pravda a upřímnost, to jsou vlastnosti, kterých si u lidí cením, byť někoho to nepotěší - ale člověk by se měl umět smířit s tím co je a měl by pochopit, na co stačí a na co už ne, že ano… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 15:03

@Kraťomír

zásadní otázka možná zní, jaká velikost patří do kategorie malý kašpárek? 8o :nevim: pro jednu to může být dost jiná velikost, než pro druhou :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1010
31.10.14 15:13

No jak rikam, pro me je maly evropsky prumer
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.14 15:35
@lolla.jones píše:
No jak rikam, pro me je maly evropsky prumer :mavam:

Tak to už máte madam nejvyšší čas běžet si koupit nějaké opravdu funkční venušiny kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 15:37

@lolla.jones
nevím kolik je evropský průměr :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9733
31.10.14 15:55

@tigy66
12 až 15 cm (takže uprostřed je 13,5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 16:18

@Doctus
takže jako 10 až 17 (+ - 3,5) je normál. rozmezí podle Vás? Takže malej kašpárek vychází vše pod 10? no to nevím, jestli to tu holky takhle myslely :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1010
31.10.14 16:25

Evropske primer by byl byt 14.coz je maly kasparek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
31.10.14 17:52
@tigy66 píše:
@Kraťomírzásadní otázka možná zní, jaká velikost patří do kategorie malý kašpárek? 8o :nevim: pro jednu to může být dost jiná velikost, než pro druhou :roll: :lol:

Samozřejmě, ono všechno je relativní :idea:, ale obecně i z této diskuze (ale nejen zde) se dá říct, že malý je pod 15 cm, byť tato míra je ještě na hraně použitelnosti, pokud se k ní váže i patřičná šířka, tedy něco okolo 4.5 cm… ;) Já osobně už tedy bohužel patřím do kategorie nepoužitelných - a já se nebojím použít to slovo - „eunuchů“ a doživotních samotářů a paniců, protože mne příroda obdařila pouze mikropenisem o rozměrech 13.5 (v nejlepší náladě možná lehce přes 14) x 3.5 cm, se kterým se toho opravdu moc nadělat nedá. :oops: Naštěstí na tom ale všichni „běloši“ nejsou takto tragicky, takže evropská rasa snad ještě na vymření není, ale člověka to holt zamrzí, když touží po rodině, lásce a vztahu s někým, ke komu by se mohl přitulit, a místo toho může akorát tak čekat na svůj konec v samotě bez rodiny a potomků - jak se tak říká, taková věc dokáže pokazit odpoledne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
31.10.14 18:21
@Kraťomír píše:
Samozřejmě, ono všechno je relativní :idea:, ale obecně i z této diskuze (ale nejen zde) se dá říct, že malý je pod 15 cm, byť tato míra je ještě na hraně použitelnosti, pokud se k ní váže i patřičná šířka, tedy něco okolo 4.5 cm… ;) Já osobně už tedy bohužel patřím do kategorie nepoužitelných - a já se nebojím použít to slovo - „eunuchů“ a doživotních samotářů a paniců, protože mne příroda obdařila pouze mikropenisem o rozměrech 13.5 (v nejlepší náladě možná lehce přes 14) x 3.5 cm, se kterým se toho opravdu moc nadělat nedá. :oops: Naštěstí na tom ale všichni „běloši“ nejsou takto tragicky, takže evropská rasa snad ještě na vymření není, ale člověka to holt zamrzí, když touží po rodině, lásce a vztahu s někým, ke komu by se mohl přitulit, a místo toho může akorát tak čekat na svůj konec v samotě bez rodiny a potomků - jak se tak říká, taková věc dokáže pokazit odpoledne… :?

tak te trochu uklidnim…on o to neni uplne tak o velikosti. malokterej chlap si prizna ze ho ma malyho a porad delaj velky borce…
je dulezity to proste zensky udelat i jinak kdyz ji to prote malym nejde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 18:26
@lolla.jones píše:
Evropske primer by byl byt 14.coz je maly kasparek

8o 8o 8o
jinak vše ok?

• Citovat
  • Upravit
1010
31.10.14 18:27
@tigy66 píše:
8o 8o 8o
jinak vše ok?

ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
31.10.14 18:33
@lolla.jones píše:
tak te trochu uklidnim…on o to neni uplne tak o velikosti. malokterej chlap si prizna ze ho ma malyho a porad delaj velky borce…
je dulezity to proste zensky udelat i jinak kdyz ji to prote malym nejde :mavam:

Takto se to dá uhrát možná tak jen jednou a nebo maximálně párkrát, ale dlouhodobě si tím takto postižený jedinec určitě žádnou ženu neudrží, o tom pochybuju… :( Taková je prostě realita a víme to tu asi všichni… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí