Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
23.11.25 16:34

Nevadilo, nemas snad i zivot se svou rodinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107610
23.11.25 16:56
@Bellino píše: Více

No tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15687
23.11.25 17:25
@syslomil píše: Více

To by bylo jasný, že jsou to kecy :mrgreen: :mrgreen:
Kdyby chtěl, sbalí se od manželky hned. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
23.11.25 17:26

Myslím, že když už to trvá příliš dlouho (což dva roky jsou), tak to ten chlap vážně nemyslí. To už by to prostě rozseknul. A tady nejenže to nerozseknul, ještě jel s manželkou na víkend. Že ti vozí jídlo nebo říká hezká slova, ho „nic nestojí“, proč by to nedělal. Navíc, tys to taky ve svém manželství ještě nerozsekla, že?
Jinak odpověď na původní otázku - ano, vadilo by mi to, bylo by to pro mě znamení, že to zas až tak vážně nemyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
23.11.25 17:44
@Anonymní píše: Více

Tak to není žádné plánování budoucnosti, když on něco nadhodil a ty to vidíš jen jako řeči. V tom případě nemáš právo být naštvaná na jeho víkendy s manželkou. On je ženatý stejně jako ty vdaná, kvůli tobě nepřestane mít rodinný život :nevim: Proč by s ní nemohl jet na víkend, když opouštět ji nechce a ty žiješ s manželem? Co by jí asi tak řekl jako důvod? Kdyby manžel pozval tebe na romantický víkend, řekla bys „nemůžu, co by na to řekl milenec“? Zatím jste oba spokojeni, jak to je, jinak byste to rozsekli. Tak si užívejte lásku a je to. Až se rozhodnete, že chcete být oficiálně spolu a on bude doma předstírat šťastný rodinný život, tak pak už by to vadit mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.11.25 17:52

Hele, ty pořád mluvíš o nějakém zamilování, ale realita je jiná.
Kdybyste byli OBA opravdu zamilovaní a mysleli to vážně, tak už dávno NEJSTE v manželství.
Ani ty ani on.
Jenže vy oba jste. Proč?
Protože to pohodlí vám vyhovuje a vztah bokem je jen bonus navíc. :roll:

Takže si nehraj na to, že se to “po*ralo a zamilovali jste se”. Tohle není velká láska, to je jen obyčejná dlouhodobá nevěra, protože sex byl fajn a reálný život vedle je nuda.
A co mu chceš vlastně vyčítat? Že jel s vlastní manželkou na víkend, zatímco ty spíš doma u svého chlapa a taky ses nerozvedla? :roll:

On nemá důvod dělat kroky, protože ani TY jsi žádné neudělala. Ty si doma necháváš své pohodlí úplně stejně jako on. Nejdřív si zamet před vlastním prahem :nevim:

Celý to působí spíš směšně :nevim:

Příspěvek upraven 23.11.25 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
23.11.25 17:57
@Venetia píše: Více

Nevím, jestli můj chlap má jinou ženskou, pak je dost dobrý a já ani rodina nijak nestradame - v žádném směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
23.11.25 18:51

Ty to máš doma nějaký blbý s Tvým chlapem nebo proč bys nejela s ním na víkendový pobyt? Milence si užívej a kašli na nějakou manželku a na to, abyste byli spolu napořád. Pokud na něj budeš tlačit, akorát ho ztratíš.
Víkendy prostě patří manželce a Tvoje víkendy by měli patřit Tvému muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
23.11.25 19:00

Tak zase nevíme, jak to tam je, vždyť jsou ženy, které sex už ani nechtějí, na víkend se mohl těšit, že bude odpočinek, vířívka a ty podobné wellness blbinky, nikde není psané, že tam musí být zrovna sex.
Být zakladatelkou, tak bych se k němu nijak neupínala a užívala si ty chvilky, že se mi někdo líbí, což se nestává dennodenně a že funguje milenecký sex, že se na něj těším.
Manželka by mi byla ukradená, zda s ní spí jednou měsíčně, ročně nebo denně je úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
23.11.25 19:13

Můj muž byl taky s milenkou u moře, ještě v době mého těhotenství, ale věděla jsem, že jede, Tobě něco musel nakecat, když jel na cca týden nebo to svedl na služebku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
23.11.25 19:15

:palec: A jedině tak by to mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.25 19:19
@kyslík píše: Více

Ale ona nikde nepsala, jak dlouho to trvá. Psala, že doma je to na prd 2 roky. S milencem je určitě míň, protože jestli manželka dostala poukaz ještě před tím, než si spolu vůbec začali a teď to absolvovali, tak jsou spolu maximálně rok, spíš teda míň. Většina ubytovacích poukazů má trvanlivost max rok.

A jinak teda, zakladatelko- ano, vadilo by mi to. Ale nic s tím neuděláš. Píšeš, že bys s ním spala i kdybyste jste se nezamilovali, že sex je dobrý. Tak s ním prostě spi dál a neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.25 21:23
@Majinka7 píše: Více

Ještě jejich drahé polovičky by mohly začít spát spolu a bude z nich velká šťastná rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.11.25 23:00

Co řešíš-jsi a budeš “dvojka”, nemarni čas a svoje mládí a rozejdi se s ním…!! Naivní jsi až na půdu - příště se vykašli na ženáče a najdi si svobodného…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí