Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
25.6.17 19:49
@Anna766 píše:
Já jsem totálně v řiti. Nevim. Chlap chtěl volit ČSSD, ale v poslední době si to rozmyslel a taky neví. Zoufalství to je.Co se týče volby prezidenta jsem s mužem volila ono „nutné zlo“…tudíž Zemana, protože naše původní volba se do druhého kola nedostala.

No právě. Asi dopadnu podobně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:56
@nostress píše:
Mám to podobně.

Už jsem to zjistila a mám teda o důvod víc, abych je nevolila :mrgreen: Oni neutvořili koalici (to by museli mít těch 10%), ale pouze ODS s podporou Soukromníků, jedná se o „novou značku“, takže takový obcházení zákona :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:57
@Anna766 píše:
Já jsem totálně v řiti. Nevim. Chlap chtěl volit ČSSD, ale v poslední době si to rozmyslel a taky neví. Zoufalství to je.Co se týče volby prezidenta jsem s mužem volila ono „nutné zlo“…tudíž Zemana, protože naše původní volba se do druhého kola nedostala.

Koukám, co nás je v řiti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 20:00

@inkakřivák A koho budeš volit? Od tebe tu je plno příspěvků, ale žádný k jádru diskuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
25.6.17 20:01
@přírodní píše:
Koukám, co nás je v řiti :mrgreen:

Celá republika :lol: jen většina národa to ještě neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 20:03
@Anna766 píše:
Celá republika :lol: jen většina národa to ještě neví.

Asi vezmu lístek, všechny jména přeškrtnu a napíšu sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
25.6.17 20:05

ODS mi zhnusil Nečas, TOP 09 Kalousek, ČSSD Sobotkova vláda, Zelení jsou mimo, Lidovce nemusím komplet, Komunisty nechci, Okamura je tele… No pak se divte, že Babiš mi až tak nevadí, když proti němu zbrojí, hlavně výše uvedení. Ještě možná ty Piráty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 20:06

Trochu OT, ale hodně mě pobavila kámoška, vysnila si už před mnoha lety jméno Andrej pro dítě, teď čeká kluka a povídá, to mu nemůžu udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
25.6.17 20:07

Ja jsem rad, ze u nas je prezident nemocny, tedy bez moci. Proto mi na prezidentskych volbach moc nezalezi. Budu jednoduse volit nejsilnejsiho kandidata proti Zemanovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.6.17 20:09
@nikinnna píše:
ODS mi zhnusil Nečas, TOP 09 Kalousek, ČSSD Sobotkova vláda, Zelení jsou mimo, Lidovce nemusím komplet, Komunisty nechci, Okamura je tele… No pak se divte, že Babiš mi až tak nevadí, když proti němu zbrojí, hlavně výše uvedení. Ještě možná ty Piráty :think:

No presne ti pazdrati co ti to zhnusili to sedi, ale patri k tem hnusicum i ten AB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
25.6.17 20:12

Já volila Fischera, ale ani nepostoupil. Přisel mi tehdy jako nejmenší ostuda. Dál už jsem raději ani nevolila. Po volbách jsem stejně byla jenom naštvaná, jak se řešil :-/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 20:13
@nikinnna píše:
ODS mi zhnusil Nečas, TOP 09 Kalousek, ČSSD Sobotkova vláda, Zelení jsou mimo, Lidovce nemusím komplet, Komunisty nechci, Okamura je tele… No pak se divte, že Babiš mi až tak nevadí, když proti němu zbrojí, hlavně výše uvedení. Ještě možná ty Piráty :think:

Socany ti zhnusil AŽ Sobotka a ODS AŽ Nečas? :mrgreen: Spousta lidí s nima končila s Grossem nebo Paroubkem a Topolánkem… Mně se Babiš zhnusil sám a tím i celé ANO, ale pod zbytek se podepisuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 20:14
@nikinnna píše:
Já volila Fischera, ale ani nepostoupil.Přisel mi tehdy jako nejmenší ostuda.Dál už jsem raději ani nevolila. Po volbách jsem stejně byla jenom naštvaná, jak se řešil :-/…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 20:15
@Emimin7 píše:
Ja jsem rad, ze u nas je prezident nemocny, tedy bez moci. Proto mi na prezidentskych volbach moc nezalezi. Budu jednoduse volit nejsilnejsiho kandidata proti Zemanovi.

Když si poslechneš Zemana, tak je všemocný a bez něj bychom byli nahraní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.17 20:15
@inkakřivák píše:
@nostress Ano to vím, že to o něm řekla jeho partnerka, a proto mne trošku překvapilo, že to kdosi na něj vytáhl, že jaký on je darebák a co doma předvádí. Přitom mám taky muže Slováka, hodného, ale když mu bouchnou saze, tak naši psi nelezou do boudy, ale utíkají do lesů a tam vylezou na nejvyšší strom a hrůzou vyjí. A je to fajn člověk. Asi tak. prostě jenom se snažím vysvětlit jednu věc - a to že přílišný tlak může vyvolat opačnou reakci - stačí se podívat, jak dopadli socani poté, co ho zlikvidovali ve vládě. @terinka4444 Proboha nestraš! Fico! Kuš. Jdu si přečíst Hitchcocka, na uklidnění.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová