Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@czaky
workshop to asi nebyl- me ty mejliky od nich chodej taky, ale tohle tedy nevim…
ale mam taky rocni a prebalovani nam jde na jednicku-davam male podrzet treba krem, lahvicku, cokoli-menim to aby ji to nenudilo a uplne krasne drzi ani se nehne-vzdy rikam co budem em delat a at mi podrzi (neco) a ona se vazne nehybe ![]()
chodime tedy i na nocnika taky ok
@Papia to mi vydrzi na prebaleni pocurany plinky, ale pokakany na delsi cisteni je proste boj a lov dive zvere ![]()
A nocnik ho bavil tak tejden, ted na nej posazuje medveda nebo ho pouziva jako schudek… Ale to snad zas otocime ![]()
@czaky
my chodime kakat tak na 99% na nocnik-to je jina pohoda a pred nocnikem bezplenkovka, takze kakala do takoveho kyblicku a ja ji u toho drzela
![]()
@czaky píše:
A nocnik ho bavil tak tejden, ted na nej posazuje medveda nebo ho pouziva jako schudek… Ale to snad zas otocime
nase byla zvykla chodit na ten kylicek, takze nocnik bere v pohode…a hlavne o tom rozhoduju ja, ne ona ![]()
Dobrý den maminky, prosím moc, nemáte některá z účastnic kurzu nevýchovy ten ebook jak se domluvit s dítětem, které ještě nemluví? Pokud ano, neprodala byste mi ji? Na celý kurz momentálně nemám finance a jelikož mě v únoru čeká obrovská životní změna, potřebovala bych najít s dcerou společnou řeč (dcera 16 měsíců), abych nemusela bojovat sama s sebou kvůli té změny, ale ještě navíc s ní, moc by mi to pomohlo, předem děkuji
Ahojík holky chtěla bych se zeptat jak komunikujete s 15m dítkami syn ma 15m a ted takový uřvaný nevrlý nevím co se sním děje a chci s ezeptat jak jste odnaučovali na nočník
@Misel02 píše:
Ahojík holky chtěla bych se zeptat jak komunikujete s 15m dítkami syn ma 15m a ted takový uřvaný nevrlý nevím co se sním děje a chci s ezeptat jak jste odnaučovali na nočník
znakováním ![]()
ale začali jsme když bylo dětem asi 9 měsíců
Zdravím vás holky
chci se zeptat zda jste sledovali včerejší vysílání Nevýchovy, bylo to tedy opakování, ale zajímalo by mě jaké máte z toho dílu pocity. ![]()
@Kiki..Domi mi vadí, jak na konci půl hodiny propaguje placený kurs, jinak dobrý. Vlastně nic nového pod sluncem, ale ono je dobré některé věci slyšet víckrát, pokaždé si třeba uvědomím o trochu víc ty souvislosti ![]()
@Etcetera78 tak jsme na tom stejně, prvních 40 min bylo k tématu, a zbylá hodina už jen prodej, ano je fajn některé věci slyšet víckrát myšlenky a názory Katky Králové se mi moc líbí, ale všude bylo psáno, že tohle nejúspěšnější díl a mě právě teda moc nepřipadal. Proto jsem chtěla vědět jestli to je čistě jen můj pocit a nebo to vidí podobně i někdo jiný ![]()
@Kiki..Domi já nevím, jak dlouho ona tyhle webináře dělá, ale pokud ten zubní byl jeden z prvních, tak měl asi takový úspěch, protože člověk některé ty myšlenky slyšel poprvé, tak to zanechá největší dojem. Když jsem na to koukala včera už se znalostmi z kurzu, tak mi to přišlo pěkné, ale nic úplně objevného. Ale pro koho to bylo první setkání s nevýchovou, tak věřím, že mu to přišlo jako naprostá bomba
@Kiki..Domi
ja tenhle dil uz videla, takze kdyz jsem zjistila ze je to opacko, tak jsem sla redeji spat ![]()
Jinak koukam na muj listopadovy prispevek o kakani na nocnik- musim bohuzel rict, ze uz to zase neni pravda-ted chodime na 90 % kakat do pleny
snad se to zase otoci ![]()
Taky mi ten dil neprisel uplne extra… asi i proto ze cisteni zubu zatim jednak moc nehrotime a jednsk proto, ze ho to zatim bavi
… ano pulhodinovy prodej na konci sice je pruda, ale chapu ze se musi prodat ze ji to zivi a jsem rada ze je zadarmo to co je
… a na nocnik prozmenu chodime, ne ze by si rekl, ale kdyz uz je posazen tak neprotestuje a s tadosti se vycura ![]()