Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@czaky
nas cisteni taky bavi-takze taky v pohode ![]()
na nocnik chodime curat porad, jen to kakani nam ted jde lepe do plenky ![]()
@Papia píše:
@Chocolatelover
co maminka?-doufam ze je to lepsi, nebo aspon stabilizovaneporad nemam dokoukano a malu uz je zase o 2 mesice starsi…nechapu jak to nekdo stihne v tech 5ti tydnech vsechno videt
Můžu se zeptat, kolik za ten jeden týden přijde videí? Děkuji moc
@vykyluci píše:
Můžu se zeptat, kolik za ten jeden týden přijde videí? Děkuji moc
cca 4 + jedno audio
Prodala bych o 1000Kč levněji, než je běžná cena. Je k tomu i bonus
.
Ano, Nevychova stoji za to!! Mne funguje skvele, i kdyz ne na vse. Pustte si uvodni video na nevychova.cz a za 4 dny se Vam zpristupni dalsi video zdarma.
Kdyz zanechate svuj email, budou Vam chodit clanky a videa zdarma. Placenou verzi jsem zatim neobjednavala, clanky zdarma mi zatim staci, ale mozna, ze i na to jednou dojde.
Urcite stoji za to to zkusit.
@Anonymní píše:
Vážně? Takže nemám zatím platit kurz?
Ja bych ho zatim neplatila. Registrovala bych se zdarma a pak uvidis. Mne zatim videa zdarma staci, ale myslim, ze casem ji zaplatim. Zaprve proto, ze ta myslenka je skvela a zadruhe proto, abych Nevychovu podporila, usetrila mi spoustu nervu. Jinak ted jsem cetla v teto diskusi o knizce viz.
https://uloz.to/hledej?…
a koukam, ze knizka jsou presne nevychovne principy, takze jdu cist ![]()
Edit: ted jsem si precetla ty temata pro deti 0-3 a jsou super. Takze pokud se ti budou uvodni videa zdarma libit (nemusi to vyhovovat kazdemu), tak mozna stoji za to to objednat. Ale precetla bych urcite i tu knizku, podle me je to velmi podobne, co budou radit v te placene casti Nevychovy.
Jdi do toho
nebo je výborná kniha Jak mlivit, aby děti poslouchaly nebo Respektovat a být respektován.
@Anonymní píše:
Ahojky, máme 2 letého syna. Je to super kluk.. zábavný, společenský, velmi chytrý..ale.. začíná být poslední dobou strašně agresivní. Všechny mlátí, kouše, furt na mě křičí- NE.. už si nevíme rady. Tak nás s manželem napadl ten kurz výchovy.. máte někdo zkušenosti?
Mimo doporučovaných knížek ještě dodám Výchova bez poražených. Je to podle mě na tom samém principu. Ale dávám to do praxe těžce ![]()
@brumdinka píše:
@trpělivost jen se zeptám, kolik je tvýmu synovi?…mmch období vzdoru je jasná vývojová fáze ve vývojové psychologii člověka stejně jako třeba puberta!!! tak bud´tak hodná a nepiš tu lži o tom, že žádné takové období k vývoji člověka nepatří, jenom proto, že u Vás třeba proběhlo klidněji nebo ještě není tvůj syn v tom správným věku…a to jenom proto, abys nalákala lidi do kurzu…se divim, že admini s tím nic nedělaj, když je to jasná propagace!
Větší krávu než jsi ty, už jsem dlouho nepotkala.
![]()
@TERMAT Konečně někdo rozumný. Po těch všech dospělých tyranech někdo přemýšlí o něčem rozumném.
Holky, co jste si kurzem prosly…
je nekdo ochoten za urcity prispevek sdilet prihlasovaci udaje?
Verim, ze jste investovaly nejaky peniz a mozna by nektera z vas
dostla cast investice z5 ![]()
Jsem novacek, na strance se moc nevyznam, ale snad se zde daji posilat i zpravy, tak kdyby mel nekdo zajem
napiste mi ![]()
@ivetali píše:
Zdravím maminky, zaplatila jsem si kurz výchova nevýchovou a byla bych ráda kdyby se mi aspoň část investice vrátila. Pokud bude mít tedy zájem za menší poplatek poskytnu přihlašovací údaje
. Děkuji
Teda nevím, ale je tohle výchovný? ![]()