Výchova Nevýchovou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
14.5.19 08:22

Jak máte staré dítě (děti)?

Příspěvek upraven 14.05.19 v 08:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.5.19 08:23

@mau-mau ne je to vychcaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
14.5.19 08:24
@ivetali píše:
Zdravím maminky, zaplatila jsem si kurz výchova nevýchovou a byla bych ráda kdyby se mi aspoň část investice vrátila :). Pokud bude mít tedy zájem za menší poplatek poskytnu přihlašovací údaje :). Děkuji

Investice se ti vrati (vyplati) tim, ze po kurzu budes vedet jak na deti. Asi to ale nefunguje, kdyz chces prachy zpet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.5.19 08:45

@hani28 tak pořád pokud je to kratší dobu, než měsíc, tak samozřejmě může chtít peníze vrátit a přijde o přístup k obsahu.

Ale to nebude ten případ - prostě chce okrást autorky a snížit svoje náklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.5.19 10:24

No pokud jste na nej sla dobrovolne, tak potom asi budete muset nest nasledky sveho jednani. Uz podle nazvu- vychovat nevychovou🙈 🤣 🤣 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
14.5.19 17:39
@mau-mau píše:
Teda nevím, ale je tohle výchovný? :mrgreen:

ne, to je nevychovny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
15.5.19 07:26

Já mám tedy kamarádku, která si koupila tyhle lekce na netu a ty její děcka jsou děsný parchanti. :cert: :mrgreen: A pak ještě jednu, co to praktikuje, a děti děsný v chování jakbysmet. Na mámu drzí neskutečně „Jsi hnusná a blbá..“ a na okolí taky. Jeden hodil klukovi na hřišti na hlavu kámen a omluvit se šla tahle máma, protože jemu se nechtělo :cert: To mu do budoucna prokazuje pěkně medvědí službu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.7.20 17:25
@mau-mau píše:
Já mám tedy kamarádku, která si koupila tyhle lekce na netu a ty její děcka jsou děsný parchanti. :cert: :mrgreen: A pak ještě jednu, co to praktikuje, a děti děsný v chování jakbysmet. Na mámu drzí neskutečně „Jsi hnusná a blbá..“ a na okolí taky. Jeden hodil klukovi na hřišti na hlavu kámen a omluvit se šla tahle máma, protože jemu se nechtělo :cert: To mu do budoucna prokazuje pěkně medvědí službu :zed:

Souhlasím, celá nevýchova je zoufalý způsob výchovy a tahák peněz. Byznys především :zed: :potlesk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí