Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jak máte staré dítě (děti)?
Příspěvek upraven 14.05.19 v 08:28
@ivetali píše:
Zdravím maminky, zaplatila jsem si kurz výchova nevýchovou a byla bych ráda kdyby se mi aspoň část investice vrátila. Pokud bude mít tedy zájem za menší poplatek poskytnu přihlašovací údaje
. Děkuji
Investice se ti vrati (vyplati) tim, ze po kurzu budes vedet jak na deti. Asi to ale nefunguje, kdyz chces prachy zpet ![]()
@hani28 tak pořád pokud je to kratší dobu, než měsíc, tak samozřejmě může chtít peníze vrátit a přijde o přístup k obsahu.
Ale to nebude ten případ - prostě chce okrást autorky a snížit svoje náklady.
No pokud jste na nej sla dobrovolne, tak potom asi budete muset nest nasledky sveho jednani. Uz podle nazvu- vychovat nevychovou🙈 🤣 🤣 😂
@mau-mau píše:
Teda nevím, ale je tohle výchovný?
ne, to je nevychovny ![]()
Já mám tedy kamarádku, která si koupila tyhle lekce na netu a ty její děcka jsou děsný parchanti.
A pak ještě jednu, co to praktikuje, a děti děsný v chování jakbysmet. Na mámu drzí neskutečně „Jsi hnusná a blbá..“ a na okolí taky. Jeden hodil klukovi na hřišti na hlavu kámen a omluvit se šla tahle máma, protože jemu se nechtělo
To mu do budoucna prokazuje pěkně medvědí službu ![]()
@mau-mau píše:
Já mám tedy kamarádku, která si koupila tyhle lekce na netu a ty její děcka jsou děsný parchanti.![]()
A pak ještě jednu, co to praktikuje, a děti děsný v chování jakbysmet. Na mámu drzí neskutečně „Jsi hnusná a blbá..“ a na okolí taky. Jeden hodil klukovi na hřišti na hlavu kámen a omluvit se šla tahle máma, protože jemu se nechtělo
To mu do budoucna prokazuje pěkně medvědí službu
Souhlasím, celá nevýchova je zoufalý způsob výchovy a tahák peněz. Byznys především
![]()