Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
_Kaczenkaa_
28.6.13 14:28

Já teda nekojím, ale hlásím se do klubu, jsem taky jaksi natvrdlá.. Špinavé plenky dávám do lednice (muž se nestačil divit, jak nám lednička krásně „voní“ když přišel z práce), jdu na poštu pro dopis, samozřejmě si udělám hodinovou vycházku, přijdu domu a zjistím, že jsem na tu poštu jaksi zapomněla ačkoliv jsem šla okolo, tuhle jsem si šla udělat pití - no do skleničky jsem si nandala sušenky a spokojeně se vrátila k televizi… :think:
Jo a taky dost často zavírám muže na balkoně ( opravdu to nedělám schválně :lol: ), jde kouřit, jdu okolo, zavřu a zjistím to až když na mě klepe, že bych ho jako mohla pustit domů… :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
28.6.13 14:29

Jo a ještě poznatek. Míru vašeho seběvědomí dokáže srazit ještě níž mladší dítě, které se vyžívá v schovávání a přesouvání věcí. Takže už jsme museli nespočet procházek odložit, protože jsme nenašli boty nebo klíče, které jsem později našla mezi hrnci, zastrčené v kočičím škrabadle, schované v husté kytce, pod ledničkou (to bylo velmi zákeřné), v její posteli (obvykle naopak z postele všechno vyhazuje..včetně prostěradla :cert: ) a v koši se špinavým prádlem (tam byli boty naposled a prala jsem až za dva dny…už jsem si připadala jak blázen, že jsme v 1+1 ztratili její boty :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
28.6.13 14:35

Jojo vykojená jsem byla taky, a asi mi to i zůstalo. Štědrý den, dělám knedlíčkovou polévku, místo připravených knedlíčků, jsem tam házela ledovou čokoládu(kterou si děti postavily hned vedle talíře).. tak že naše čokoládovo-knedlíčková polévka vítězí každý rok.

Hledám brýle - mam je na očích, hledám sluneční brýle - mám je na hlavě.

Jdu s dcerou ven, dcera i já u vchodových dveří zjistíme, že nemá boty :-D

Jdu mýt nádobí, místo jaru liji šťávu :-D

Chodím pravidelně nakupovat bez peněženky - to už je ale spíš demence :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
takymimo
28.6.13 14:39

:mrgreen: díky všem za zlepšení nálady, se tu fakt řehtám:-))
Já nedávno jela s oběma dcerami k doktorce, při návratu jsem obě strčila do autosedaček, obešla auto, sedla si na místo spolujezdce a čekala. Uvědomila jsem si to, až když se mě starší zeptala, jestli má „žídit“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
4619
28.6.13 14:39

Pekne jsem se nasmala.. :P
Mne se povedlo hodit pouzitou plenu do zachodu misto do kose.. a pak jsem si jednou umyla ruky zubnou pastou.. Taky se casto v nedeli vyberu na postu, vyplatit slozenky.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.13 14:41

Ještě pravidelně klukovi dávám obráceně boty, vždycky ne mě chudák kouká, co mu to provádím. Teď už si je radši začíná chystat sám :)

• Citovat
  • Upravit
1577
28.6.13 14:41

Bez klíčů, tak to už je naprostá klasika. Já zapomínám vypínat zabezpečovačku, když přijdu z procházky domů, takže manžel je v práci pravidelně (pomocí poplašné sms) informován o mém pohybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.6.13 14:42
@takymimo píše: :mrgreen: díky všem za zlepšení nálady, se tu fakt řehtám:-))
Já nedávno jela s oběma dcerami k doktorce, při návratu jsem obě strčila do autosedaček, obešla auto, sedla si na místo spolujezdce a čekala. Uvědomila jsem si to, až když se mě starší zeptala, jestli má „žídit“ :lol:

To já dost často zapomínám staršího připoutat :zed: Zpravidla se nejpozději po rozjetí ozve, že jsem mu zapomněla zapnout pásy, tak dostane velkou pochvalu, že si dává pozor na svoji bezpečnost, ale zrovna v tomhle se mi ta demence projevovat nemusí :cert: Na druhou stranu…musí se naučit být hodně brzy samostatný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.6.13 14:49
:lol:

Já jsem se včera na Florenci dole v metru rozčilovala, že je rozbitý výtah. Zmáčknu čudlík, dveře se zavřou, dveře se otevřou, nikam nejedem. Takhle ještě asi 5×, měla jsem s sebou všechny děti, batole v kočárku začíná být nervozní, čtyřleťák má protivnou (jeli jsme večer z herny, kde děti lítali jak šílenci), tak se chystám, že teda budu muset batole vyhodit z kočárku a vyvléct ho po schodech nahoru, blahořečím si, že aspoň to mimino mám v šátku - a v tu chvíli blik, cvak, příjem, já celou dobu mačkala číslo patra, ve kterém jsme byli :oops: Tudíž jsem zmáčkla o patro výš a jelo se. Ještě že tak, těch pitomých asi 30 schodů by byl výstup na Himaláj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749

:palec: Super diskuze.
Souhlasím, s tím, že to postihuje i chlapy. Jednou o víkendu jsme si naplánovali výlet. Ráno teda sbalím věci, naložím do auta kočárek, tašku a jdu pro děti. Malou dám ve vajíčku před dveře a starší mi před barákem hlásí, že má kozí nohy ( obouval tatínek ). Tak mu pomáhám s botama, manžel se mihnul kolem nás, nasedl do auta a… odjel do práce :roll: :mrgreen:. Tak jsem s dětma čekala před zamčeným barákem, bez mobilu ( už byl v autě ). No, manžel dojel až do práce, než mu tam řekli, že ho nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263

Jako mit tri deti neni jeste tolik, ale protoze jsem schopna nechat kdekoliv cokoliv, tak kdyz jsem s nima veku, tak je porad pocitam. Pro jistotu. Raz, dva, tri. Raz, dva, tri. Raz, dva, tri… :zed: Pak treba nekoho nevidim (protoze ho mam v naruci :lol: ) a zacinam panikarit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
28.6.13 14:50

Hahaaaa, byla jsem asi měsíc a půl po porodu a píšu na lísteček vzkaz chlapovi: „Ruby(náš pes)je přebalená.“
Myšleno vyvenčená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
28.6.13 14:50

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.6.13 14:58

Taky dobrý zásek se mi povedl minulý měsíc. Sedíme na zahradě u našich, mamka šla do baráku pro prádlo na pověšení a mě dojde, že jsem už nějakou chvilku nezaslechla děti (většinou jsou zalezlé u plotu u slepic a výhled na ně mi kazí vrba). Tak se jdu podívat a oni tam nejsou. Začnu panikařit, mrknu do zahradního domečku, prázdno, oběhnu bazén (ač zadělaný, co když se tam dostali) a už úplně vyděšená běžím k baráku, jestli neproběhli nahoru do patra k dědovi. Když v tom mi to dojde…mají neštovice a doma je hlídá tatínek, abych si mohla na chvíli oddechnout a já místo oddechu prodělávám mnohonásobný infarkt :lol: :lol: (doma jsem to nepřiznala, to už by se mi smáli hodně :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.6.13 15:02
@teredes píše:
Jsem manzelovi k veceri dala chleba na plastovem talirku, nakrajeny na kosticky, k tomu plastovou vidlicku…
Vubec automaticky krajim vse, co nandam na talir :zed:A jeste ze uz mi mimino samo stoji, uz od narozeni ji oblekam teplacky tak, ze ji je dole navliknu a pak se ji se slovy „postav se“ snazim postavit, abych ji natahla zbytek pres prdelku.

Nejlepší! :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová