Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
30.11.13 08:39
@Anna766 píše:
Jo to bychom takéééé rádi věděli. :nevim: :nevim:
Že by se zase někdo psychicky zhroutil… nebo jim do toho nikdo nechce jít a nemají co natáčet??? Ale tomu se mi moc věřit nechce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
30.11.13 08:45
@Ditta77 píše:
Holky běžně se d týhle diskuze nezapojuju-jenom čtu, co píšete, ale dneska se musím připojit…

Bože dobrej ten „chlap“ z města…přesně typ, na který jsem alergická-Nevyrovnanej, frustrovanej despota a primitiv :poblion:
Já nevim holky jak vy-ale já nesnášim, když si chlapi házej nohu přes nohu :poblion: to je mi hned jasný, s kym mám tu čest-přesně s takovým jako tímhle-despota a hnusák, kterej nemá žádný chlapský zájmy a koníčky a řeší jenom pořádek doma atd… :poblion:

Jo a jak jste zmiňovaly některé předešlé díly, tak mě odrovnal díl-je to už teda nevím z které řady, jak tam měli snad 8 dětí v rozmezí od 7 měsíců do 14ti? let už si přesně nevzpomínám-děti teda byly úžasný, vycepovaný-režim, každej věděl, kdy a jak se o co postarat-ty větší se prostě staraly o ty menší-ale přiznaly třeba, že skoro vůbec nedělají Vánoce, protože na to neměli :,(
A ta náhradní mamka, když odjížděla jim nakoupila plnou tašku dárků-rozdávala jim to v pokojíku a ty mrňata-2-3letý jak měli obrovskou radost z těch klumpíků za pár korunek a jedno mrně nevim, jestli to 2letý nebo 3letý dostalo nový bačůrky-myslím, že holčička to byla-jak se radovala, běhala a všem je ukazovala :srdce: tak to mě teda naprosto odrovnalo-oči mi slzejí ještě teď když to píšu :,(

Tak to musí být hodně starý díl..ráda bych ho viděla, ale nevím kde. U nás má rodina 11 dětí všechny vlastní a děti dostávají na vánoce mobily, počítače, tablety a další hezké věci.
Jinak souhlasím ve všem co píšeš o včerejší výměně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.11.13 09:34

@Ditta77 - já mám takovej pocit, že ta paní s osmi dětma nedávno psala na Mimibazaru, že se rozváděj. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
30.11.13 11:11

@zikado předvedli jak je pro ně hygiena důležitá, vždyť to bylo vidět i na těch zubech-jejich chrup kartáček neviděl minim.rok :poblion:
Teď čtu reklamu s podtitulem" adventní kalendáře, které nekazí zoubky" :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.11.13 11:25
@Lusy23 píše:
@zikado předvedli jak je pro ně hygiena důležitá, vždyť to bylo vidět i na těch zubech-jejich chrup kartáček neviděl minim.rok :poblion:
Teď čtu reklamu s podtitulem" adventní kalendáře, které nekazí zoubky" :mrgreen: :mrgreen:

Primitivní prasata obvykle soudnost nemají a lezou do televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
30.11.13 11:25

@Lusy23 prosim te, kolikata je to serie a epizoda? ten vcerejsi dil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
30.11.13 11:36

@Ditta77 nebyl to nahodou tenhle dil? http://old.stream.cz/…nzelek-5-dil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
30.11.13 11:52
@Burj Chalifa píše:
Primitivní prasata obvykle soudnost nemají a lezou do televize.

my doma pečeme adventní kapříky pro děti..jsou na nich i kolečka s čísly(datum)které si děti odlupují. Je to z perníkového těsta, dá se z něj dělat vše možný i andventní věnce a přitom je to tak jednoduché, ale je to sladký-med, cukr..nevím zda je to zdravější než čokoláda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.11.13 12:36
@honzátko.x píše:
my doma pečeme adventní kapříky pro děti..jsou na nich i kolečka s čísly(datum)které si děti odlupují. Je to z perníkového těsta, dá se z něj dělat vše možný i andventní věnce a přitom je to tak jednoduché, ale je to sladký-med, cukr..nevím zda je to zdravější než čokoláda..
:mrgreen: jsi si spletla diskuzi ne? :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
4239
30.11.13 12:45
@Lilua píše:
@Ditta77 nebyl to nahodou tenhle dil? http://old.stream.cz/…nzelek-5-dil

Lil nenene to není ten díl-tenhle byl docela v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
30.11.13 12:48
@K-Black píše: :mrgreen: jsi si spletla diskuzi ne? :pankac:

Ne, na někoho jsem zde reagovala, když se zde psalo o čokoládě. Asi jsem špatně klikla.nebo,že bych si vážně spletla diskuzi :nevim: kdyby jo se omlouvám..ono je vše možný, jak dělám víc věcí zároven :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.11.13 12:50

Já vím kterej díl s těmi osmi dětmi asi myslíte, žili v bytě, takový skoro holobyt, paní byla silnější a mám pocit že taky neměla přední zuby, kupoval se jeden jogurt a tak že jo? :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
30.11.13 12:50
@honzátko.x píše:
Ne, na někoho jsem zde reagovala, když se zde psalo o čokoládě. Asi jsem špatně klikla.nebo,že bych si vážně spletla diskuzi :nevim: kdyby jo se omlouvám..ono je vše možný, jak dělám víc věcí zároven :pocitac:

to nevadí, pak ukaž výsledky :lol:

• Citovat
  • Upravit
10867
30.11.13 12:51
@honzátko.x píše:

haluz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
30.11.13 12:52
@BABIES píše:
@Lusy23 prosim te, kolikata je to serie a epizoda? ten vcerejsi dil?

Tusim 5. serie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky