Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaja00 píše:
![]()
10 deti..tak to bych se zcvokla
Ja sem to bohuzel nevidela
![]()
už nás jedni mají 11 dětí a povím Vám, že to skvěle funguje. Maminka dětí je obrovský dříč, ale po každém porodu dokázala zhubnout, je to pěkná žanská a v celku udržovaná. Děcka říkaly, že vstává ve 4.30h a v 8.00 už má navařeno..to je řehole ![]()
@honzátko.x Šmarjá to jsem zas něco zkonila. Stejně jste dobrý. I Timinka. Já nemám nic a to ani dárky.
Tady jsou dvě rodiny, každá má po 9 dětech. Ale o vzorných rodinách se zrovna mluvit nedá.
Tím to samozřejmě neodsuzuji. Naopak.
@honzátko.x píše:
už nás jedni mají 11 dětí a povím Vám, že to skvěle funguje. Maminka dětí je obrovský dříč, ale po každém porodu dokázala zhubnout, je to pěkná žanská a v celku udržovaná. Děcka říkaly, že vstává ve 4.30h a v 8.00 už má navařeno..to je řehole
Páni
tak to fandim
![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
hmm nebyla to druhá serie, ten díl mám nahraný a paní má už těch dětí deset
bože, některý lidi nechápu ![]()
@Anna766 nic si z toho nedělej, vánočky už jsou u nás minulost, jsou sežraný ![]()
@K-Black píše:
bože, některý lidi nechápu
Nechápete že ma deset deti nebo něco jiného?
@K-Black @Timinka Tak to děkuji za uklidnění. Už jsem začala mít komplexy.Jsem ráda za matku, hospodyni a manželku roku. Stále se mi to nedaří. ![]()
@adelina3 píše:
já je chápu, když na to mají schopnosti, sílu a zdraví a je jim to prostě dáno..umí se řádně o děti starat, at jich mají i 20.Ale většinou rodí takové mamy, co se neumí starat. Však o tom byl poslední díl výměny, ženskÁ flegmatik, špína..hnus..hnus
@honzátko.x
Ano to souhlasím ten poslední dil byl nářez… ale ta paní co mela tenkrát tech 8 deti ted už jich mají více to zvládá oerfektne…vím že mají i nějakou stanici s berňákama (psi) a paní je manuálne hodně zručna děla snad nějaké perníčky na zakázku… ![]()
@adelina3 píše:
no pokud mluvíme o té samé rodině tak to nechápu. Kupovat dětem na střídačku jogurty, dneska Pepíkovi a Jiříkovi, zítra Mařence a Láďovi. Nemoct děcku koupit bačkůrky, odpočítávat párky tak ano, to nechápu.
@adelina3 píše:
@honzátko.x
Ano to souhlasím ten poslední dil byl nářez… ale ta paní co mela tenkrát tech 8 deti ted už jich mají více to zvládá oerfektne…vím že mají i nějakou stanici s berňákama (psi) a paní je manuálne hodně zručna děla snad nějaké perníčky na zakázku…
My máme 5 dětí a zatím stačí..u mě je výhodou, žen jsem všechny nemusela rodit, přitom se některé narodily v srdci.
@K-Black píše:
no pokud mluvíme o té samé rodině tak to nechápu. Kupovat dětem na střídačku jogurty, dneska Pepíkovi a Jiříkovi, zítra Mařence a Láďovi. Nemoct děcku koupit bačkůrky, odpočítávat párky tak ano, to nechápu.
tak to jsem neviděla..
Prosim jaky bylposledni díl? já to v tv nestihla někdy dřív jsem ho asi viděla. máte někdo třeba odkaz nebo obrazek rodin které byly ted v pátek? vzpoměla bych si podle toho. nestihla jsem ani upoutávku.
@K-Black
To samozřejmě také nechápu a je mi jich lito
já jsem viděla díl s touto rodinou.