Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
1.12.13 16:06
@kaja00 píše:
8o :mrgreen: 10 deti..tak to bych se zcvokla :D Ja sem to bohuzel nevidela :( :D

už nás jedni mají 11 dětí a povím Vám, že to skvěle funguje. Maminka dětí je obrovský dříč, ale po každém porodu dokázala zhubnout, je to pěkná žanská a v celku udržovaná. Děcka říkaly, že vstává ve 4.30h a v 8.00 už má navařeno..to je řehole :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148934
1.12.13 16:10

@honzátko.x Šmarjá to jsem zas něco zkonila. Stejně jste dobrý. I Timinka. Já nemám nic a to ani dárky. :oops: :roll:Tady jsou dvě rodiny, každá má po 9 dětech. Ale o vzorných rodinách se zrovna mluvit nedá. :nevim: Tím to samozřejmě neodsuzuji. Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 16:30
@honzátko.x píše:
už nás jedni mají 11 dětí a povím Vám, že to skvěle funguje. Maminka dětí je obrovský dříč, ale po každém porodu dokázala zhubnout, je to pěkná žanská a v celku udržovaná. Děcka říkaly, že vstává ve 4.30h a v 8.00 už má navařeno..to je řehole :?

Páni ;) tak to fandim :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.12.13 16:37
@Sněhurka a nelinka píše:
hmm nebyla to druhá serie, ten díl mám nahraný a paní má už těch dětí deset :mrgreen:

8o bože, některý lidi nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
1.12.13 16:38

@Anna766 já mám jeden dárek, jinak jsem na tom jak ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
1.12.13 16:44

@Anna766 nic si z toho nedělej, vánočky už jsou u nás minulost, jsou sežraný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1075
1.12.13 16:44
@K-Black píše:
8o bože, některý lidi nechápu :nevim:

Nechápete že ma deset deti nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148934
1.12.13 16:50

@K-Black @Timinka Tak to děkuji za uklidnění. Už jsem začala mít komplexy.Jsem ráda za matku, hospodyni a manželku roku. Stále se mi to nedaří. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
1.12.13 17:02
@adelina3 píše:

já je chápu, když na to mají schopnosti, sílu a zdraví a je jim to prostě dáno..umí se řádně o děti starat, at jich mají i 20.Ale většinou rodí takové mamy, co se neumí starat. Však o tom byl poslední díl výměny, ženskÁ flegmatik, špína..hnus..hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
1.12.13 17:06

@honzátko.x
Ano to souhlasím ten poslední dil byl nářez… ale ta paní co mela tenkrát tech 8 deti ted už jich mají více to zvládá oerfektne…vím že mají i nějakou stanici s berňákama (psi) a paní je manuálne hodně zručna děla snad nějaké perníčky na zakázku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.12.13 17:11
@adelina3 píše:

no pokud mluvíme o té samé rodině tak to nechápu. Kupovat dětem na střídačku jogurty, dneska Pepíkovi a Jiříkovi, zítra Mařence a Láďovi. Nemoct děcku koupit bačkůrky, odpočítávat párky tak ano, to nechápu.

• Citovat
  • Upravit
3392
1.12.13 17:11
@adelina3 píše:
@honzátko.x
Ano to souhlasím ten poslední dil byl nářez… ale ta paní co mela tenkrát tech 8 deti ted už jich mají více to zvládá oerfektne…vím že mají i nějakou stanici s berňákama (psi) a paní je manuálne hodně zručna děla snad nějaké perníčky na zakázku… :mavam:

My máme 5 dětí a zatím stačí..u mě je výhodou, žen jsem všechny nemusela rodit, přitom se některé narodily v srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
1.12.13 17:16
@K-Black píše:
no pokud mluvíme o té samé rodině tak to nechápu. Kupovat dětem na střídačku jogurty, dneska Pepíkovi a Jiříkovi, zítra Mařence a Láďovi. Nemoct děcku koupit bačkůrky, odpočítávat párky tak ano, to nechápu.

tak to jsem neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
1.12.13 17:21

Prosim jaky bylposledni díl? já to v tv nestihla někdy dřív jsem ho asi viděla. máte někdo třeba odkaz nebo obrazek rodin které byly ted v pátek? vzpoměla bych si podle toho. nestihla jsem ani upoutávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
1.12.13 17:26

@K-Black
To samozřejmě také nechápu a je mi jich lito 8o já jsem viděla díl s touto rodinou.

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky