Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější píše:
Já jsem u pátečního dílu byla maximálně znechucená. Chlap totální kripl a primitiv. Ženská hnus s pomalu shnilou hubou, která byla ještě ke všemu totálně líná. V bytě kouřili v kuchyni i se 16ti letým spratkemDruhá rodina ze samoty, se spoustou zvířat. Taky nebyli 100 procentní, ale byli mi celkem sympatičtí
Ale ti z paneláku, socani první kategorie, kartáček na zuby neviděli tak 10 let
![]()
![]()
![]()
hnus
![]()
tak tak. v bytě to byla hrůza..normálně šel z nich hnus až takový zvláštní strach-jako psychouši
@Nejhodnější Sama nejsem modelka, mám nadváhu atd. Možná proto nekomentuji vzhled a tak.Ale tady mi to nedá. Ty zuby byly katastrofický, a divím se že stím vůbec má odvahu vylézt do televize. ![]()
@Anna766 píše:
@Nejhodnější Sama nejsem modelka, mám nadváhu atd. Možná proto nekomentuji vzhled a tak.Ale tady mi to nedá. Ty zuby byly katastrofický, a divím se že stím vůbec má odvahu vylézt do televize.
Jako já taky nemám ve zvyku o vzhledu nějak drbat, ale toto
? proboha mě se úplně navalilo jak se na konci setkali a ocucávali se. To je masakr. To jako někomu nevadí, že má v hubě takovej hnus? A ještě se jak se smála a cenila ty ehm zuby, jestli se tomu tak dá říkat
Já bych tu hubu studem ani neotevřela
![]()
@honzátko.x píše:
tak tak. v bytě to byla hrůza..normálně šel z nich hnus až takový zvláštní strach-jako psychouši
A chodit v botech přes obývák? Hele celkem by mě zajímalo jak to fakt bylo s těma breberkama co tam ta druhá měla chytit… Ale celkem jsem jí to i věřila. Protože podle těch zubů, si nedovedu představit tu jejich hygienu
![]()
@Nejhodnější píše:
Jako já taky nemám ve zvyku o vzhledu nějak drbat, ale toto? proboha mě se úplně navalilo jak se na konci setkali a ocucávali se. To je masakr. To jako někomu nevadí, že má v hubě takovej hnus? A ještě se jak se smála a cenila ty ehm zuby, jestli se tomu tak dá říkat
Já bych tu hubu studem ani neotevřela
![]()
Na zuby jí kašlu, je to její ksicht a když s nim chce chodit mezi lidi, ale hrozně mě vadí v čem žijí ty děti a co jim jejich rodiče předávají do života. Vzor takový, že jednou budou stejní a ponesou si to v čem žijí většinou i do jejich dalších životů a zase bodou ubližovat svým dětem. Na to já jsem moc choulostivá..ALe na těch děckám bylo vidět, že už jsou dost mino, dost zasažený..ani se mi popravdě ty děti nelíbily, ale to je odraz té rodiny.
https://www.facebook.com/…ta.sirotkova?… myslím tohle je ta paní, někde jsem četla že ji zase selhala antikoncepce už po osmé
Sirotková hledá „autí“.IQ tykve.Tak se vyjadřuje dospělá ženská?
@Sněhurka a nelinka píše:
https://www.facebook.com/…ta.sirotkova?… myslím tohle je ta paní, někde jsem četla že ji zase selhala antikoncepce už po osmé
no, ale ty perníčky má krásný a z facebooku tak na mě zle nepůsobí..
@Larr píše:
Pro sebe.
no dovol
myslím na celou rodinu a děti, dárek mám pro psa.
Jo to má, jako určitě je to hodná paní
ale tam bylo dost síla to, že neměli peníze, neslavily se Vánoce, a taky že ti starší měli hodně zápřach, pač se starali o ty mladší
@Sněhurka a nelinka píše:
Tomu říkám totální selhání. ![]()
@Anna766 píše:
Tomu říkám totální selhání.
tady je o nich článek a pak měli ještě ty další dvě děti, nejspíš zase selhala
http://www.blesk.cz/…rodinka.html
@Anna766 píše:
Tomu říkám totální selhání.
ona i peče a ve velkém i dorty..tak asi tak přivydělá pro děti, rodině. Já teda taky peču dorty, ale už mám děti i dospělé a je to makačka s malýma dětma, to teda má co dělat. ![]()
Já jsem u pátečního dílu byla maximálně znechucená. Chlap totální kripl a primitiv. Ženská hnus s pomalu shnilou hubou, která byla ještě ke všemu totálně líná. V bytě kouřili v kuchyni i se 16ti letým spratkem
Druhá rodina ze samoty, se spoustou zvířat. Taky nebyli 100 procentní, ale byli mi celkem sympatičtí
Ale ti z paneláku, socani první kategorie, kartáček na zuby neviděli tak 10 let
hnus