Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lilua píše:
@Ditta77 nebyl to nahodou tenhle dil? http://old.stream.cz/…nzelek-5-dil
Lil ono je to fakt starý-já hledám hledám, ale našla jsem jen článek o nich:
@K-Black píše:
Já vím kterej díl s těmi osmi dětmi asi myslíte, žili v bytě, takový skoro holobyt, paní byla silnější a mám pocit že taky neměla přední zuby, kupoval se jeden jogurt a tak že jo?
Úplně přesně ![]()
@_BBQ_s píše:
haluz
no mě ze sebe šlak trefí..Jinak jsem kukala dopoledne na tu včerejší a ani jsme nedokoukala..prostě asi nejhorší výměna co já osobně viděla. Opravdu nezáživný hnus…
@honzátko.x píše:
No mě zno mě ze sebe šlak trefí..Jinak jsem kukala dopoledne na tu včerejší a ani jsme nedokoukala..prostě asi nejhorší výměna co já osobně viděla. Opravdu nezáživný hnus…
Ale prosim te.. me to pobavilo ![]()
@honzátko.x já zas tu včerejší řadím k velmi povedeným, než nějaká nuda s čistou domácností a bez filcek
![]()
@K-Black píše:
@honzátko.x já zas tu včerejší řadím k velmi povedeným, než nějaká nuda s čistou domácností a bez filcek![]()
Já to nedávám..na mě je to nějak moc. chodit doma v botech, fagani co vyhulují před rodiči, dementní chlap od pohledu..Budu z nich mít noční můru ![]()
@honzátko.x píše:
No mě zno mě ze sebe šlak trefí..Jinak jsem kukala dopoledne na tu včerejší a ani jsme nedokoukala..prostě asi nejhorší výměna co já osobně viděla. Opravdu nezáživný hnus…
ty jsi citlivka, kdyby byly výměny sluníčkové a pohodové to by byla nuda
@honzátko.x píše:
Já to nedávám..na mě je to nějak moc. chodit doma v botech, fagani co vyhulují před rodiči, dementní chlap od pohledu..Budu z nich mít noční můru
no zatím co si pamatuju tak je to nejhorší rodina. Ještě byla dobrá ta bloncka jak měla asi 4 děti, každý s jiným, a doma ty prochcaný matrace, to byla myslím první řada. Ta maminka co tam přišla si koupila spacák, že na tom nechtěla ani ležet.
@Timinka píše:
ty jsi citlivka, kdyby byly výměny sluníčkové a pohodové to by byla nuda
no vidíš a už je to tady a nadávám. Stále jsem se tomu bránila, ale nedá se to vždy.. ![]()
@K-Black píše:
no zatím co si pamatuju tak je to nejhorší rodina. Ještě byla dobrá ta bloncka jak měla asi 4 děti, každý s jiným, a doma ty prochcaný matrace, to byla myslím první řada. Ta maminka co tam přišla si koupila spacák, že na tom nechtěla ani ležet.
a odkaz na to nemáš, že bych někdy vzhlédla…
@K-Black Jo, to bylo super u toho jsem se pobavila, všude samé vajgly a ten špinavý pekáč nacpaný mezi čisté nádobí
![]()
Me se vryla do pameti vymena, kde romka malem v ceske rodine dostala vsi. Ostatni si moc nepamatuju, musel by mi nekdo pripomenout ![]()
@_BBQ_s píše:
Me se vryla do pameti vymena, kde romka malem v ceske rodine dostala vsi. Ostatni si moc nepamatuju, musel by mi nekdo pripomenout
Jo a meli wc na pavlaci, doma jen chemicke a vedle toho mouky ![]()