Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.12.13 18:47
@honzátko.x píše:
ona i peče a ve velkém i dorty..tak asi tak přivydělá pro děti, rodině. Já teda taky peču dorty, ale už mám děti i dospělé a je to makačka s malýma dětma, to teda má co dělat. :nevim:

no pač ji pomáhají ty starší děti že jo :nevim: ale řikám ta paní byla sympatická, hodná to zase jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
1.12.13 19:00
@Sněhurka a nelinka píše:
no pač ji pomáhají ty starší děti že jo :nevim: ale řikám ta paní byla sympatická, hodná to zase jo :nevim:

je vidět, že je snažilka a práce se nebojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.12.13 19:39
tady je o nich článek a pak měli ještě ty další dvě děti, nejspíš zase selhala :nevim: http://www.blesk.cz/…rodinka.html

Tolik dětí, uznávám, ale…ta ženská vypadá nejmíň o 20 let starší, neupravená, otahaná. Profesionální matka. Automatický obdiv se u mě ale nekoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
1.12.13 19:56
@Burj Chalifa píše:
Tolik dětí, uznávám, ale…ta ženská vypadá nejmíň o 20 let starší, neupravená, otahaná. Profesionální matka. Automatický obdiv se u mě ale nekoná.

no je zmordovaná..ale děti vypadají spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 20:24
tady je o nich článek a pak měli ještě ty další dvě děti, nejspíš zase selhala :nevim: http://www.blesk.cz/…rodinka.html

8o Páni tolik deti 8o Chudak zenska kdyz ji selhala ta antiko :nevim: :? Jak se pak antikocepci ma verit? :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.12.13 20:42
@kaja00 píše:
8o Páni tolik deti 8o Chudak zenska kdyz ji selhala ta antiko :nevim: :? Jak se pak antikocepci ma verit? :nevim: :?

Tady na EM je selhání taky běžné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 20:46
@Burj Chalifa píše:
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
1.12.13 21:20
@Burj Chalifa píše:

zajímavé je, že převážně u lidí na sociálních dávkách :think: Jestli oni nezískávají s těmi dávkami i nějakou obranischopnost na antikoncepci :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
1.12.13 21:23
@Timinka píše:
zajímavé je, že převážně u lidí na sociálních dávkách :think: Jestli oni nezískávají s těmi dávkami i nějakou obranischopnost na antikoncepci :think:

Nízká inteligence patrně snižuje účinek jinak účinné HA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.13 22:15
@kaja00 píše:
8o Páni tolik deti 8o Chudak zenska kdyz ji selhala ta antiko :nevim: :? Jak se pak antikocepci ma verit? :nevim: :?

počkej snad nevěříš že opravdu 7X selže antikoncepce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 22:23
počkej snad nevěříš že opravdu 7X selže antikoncepce 8o
:D :D :D Ja myslim ze na tomhle svete uz je mozny vsechno :) :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.12.13 22:24
https://www.facebook.com/…ta.sirotkova?… myslím tohle je ta paní, někde jsem četla že ji zase selhala antikoncepce už po osmé

Tak tahle mamina mi nějak nevadí, je to sice dílo mít tolik dětí, ale asi se umí otáčet a bude nejspíš dost šikovná. Ve výměně jsem ty děti docela litovala kvůli těm vánocům, ale nejspíš to nebyla tak úplně pravda, na tomhle případu je vidět, jak je to sestřihané :cert:. Ale zase na druhou stranu, ti lidé co do toho pořadu lezou, musí s něčím takovým počítat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
2.12.13 08:29

@Nejhodnější tak to jsem asi viděla někdy dávno jak krmila hodně zvířat, tak se divim že s takovýma zubama můžou žít a navíc lezou do tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
2.12.13 08:32

@zikado pokud ma tolik děti to opravdu obdivuji plus ty psy nedovedu si představit kolik peněz taková rodina potřebuje aby vyžila nejn děti ale i ti psy oho sežerou opravdu hodně a drahé granule toho psa má soused je nádherný ale živit bych ho nechtěla. musím po tom dílu někde mrknout at se kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
2.12.13 16:26
počkej snad nevěříš že opravdu 7X selže antikoncepce 8o

já to beru tak, at si má každý dětí kolik chce, důležitý přece je, že se o ně pořádně a dobře stará..To, že to maminu může v některých případech zhuntovat, už je věc její, ale některým to i svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí