Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka píše:
Dneska budu uklízet do půlnoci
jak se přidává foto? taky bych dala ty naše kapříky a věneček..Jinak hezký!!! ![]()
@Timinka píše:
To mas ale sikovne pomocnice ![]()
@Timinka píše:
jak to má krásný
ta malá vlevo ![]()
@_BBQ_s píše:
Jo a meli wc na pavlaci, doma jen chemicke a vedle toho mouky
jo to jsem psala včera, špína
a vedle ni bydleli cikánky a ty to doma měli super čisto a uklizeno
a vím že ona na ně pořád nadávala že musí žít mezi cikánama, dělali jí prý i nějaký naschvál n a přitom ona byla humus a cikánky super.
@K-Black píše:
jo to jsem psala včera, špínaa vedle ni bydleli cikánky a ty to doma měli super čisto a uklizeno
a vím že ona na ně pořád nadávala že musí žít mezi cikánama, dělali jí prý i nějaký naschvál n a přitom ona byla humus a cikánky super.
Ta jeji nejstarsi dcera prestrihala tem romakum snury, ne? ![]()
@honzátko.x Ten věnec je parádní
A nerozteče se po něm vosk ze svíček? Mě by bylo líto, kdyby se to pak nedalo sežrat ![]()
@_BBQ_s Ona prostřihla vlastní šňůry, a svedla to na cigány ![]()
@_BBQ_s píše:
To mas ale sikovne pomocnice
hm oni se rychle vypaří až bude lepit všechno ![]()
@Adon píše:
@honzátko.x Ten věnec je parádníA nerozteče se po něm vosk ze svíček? Mě by bylo líto, kdyby se to pak nedalo sežrat
@_BBQ_s Ona prostřihla vlastní šňůry, a svedla to na cigány
nerozteče, je pod tím ještě kolečko zvláště pečený z perníky..My to nejíme, když je to tady skoro měsíc a práší se na to, jsme hnusně fajnoví
ale kapříky kluci dostanou na mikuláše. Jeden věneček peču vždy do školky a jeden dělám z větviček, je to hrozný relaxík, baví mě to, balzám na nervy..
@Adon píše:
@honzátko.x Ten věnec je parádníA nerozteče se po něm vosk ze svíček? Mě by bylo líto, kdyby se to pak nedalo sežrat
Aha.. no tak to je v tom pripade jeste lepsi
![]()
@honzátko.x To je fakt, že se na to práší. Ale dalo by se to upéct i z toho nejedlého těsta a nazdobit jako perník
I kapříci jsou super ![]()
@Adon píše:
@honzátko.x To je fakt, že se na to práší. Ale dalo by se to upéct i z toho nejedlého těsta a nazdobit jako perníkI kapříci jsou super
já to nejedlé těsto neznám..
U nás do trouby vše co je do huby..
@honzátko.x taky šikulka
já to chci taky umět
no tak třeba příští rok
![]()
@_BBQ_s píše:
Ta jeji nejstarsi dcera prestrihala tem romakum snury, ne?
jo myslím že jo ![]()
@Adon píše:
aha, no já už jsem z toho celá zmatená
![]()
Jsem zas prošvihla začatek - kolik roku ma ta bezzuba tmavovlaska?
jo to je vona