Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
@honzátko.x taky šikulkajá to chci taky umět
no tak třeba příští rok
![]()
aha, no já už jsem z toho celá zmatená
![]()
ale ne, zdá se to složité, ale je to moc jednoduchý. Uděláš si šlablonu na kapra z papíru, pak rozválíš těsto a na to šablonu kapra.. přejedeš kolem nožíkem(vykrojíš) a dáš péct. Ještě teda vykrájíš malé kolečka na datumy…Upečená kolečka na kapra nalepuješ zdobením..Vážně je to otázka chvilky a máš dáreček pro děti..
@Timinka mnamky,vypadá hezky, tak jednu pošli
.Vělký děcka u nás začly šílet a už pečem, máme 5 druhů, před vánocema se to jen naplní a dozdobí..
@Ditta77 píše:
Holky běžně se d týhle diskuze nezapojuju-jenom čtu, co píšete, ale dneska se musím připojit…Bože dobrej ten „chlap“ z města…přesně typ, na který jsem alergická-Nevyrovnanej, frustrovanej despota a primitiv
Jo a jak jste zmiňovaly některé předešlé díly, tak mě odrovnal díl-je to už teda nevím z které řady, jak tam měli snad 8 dětí v rozmezí od 7 měsíců do 14ti? let už si přesně nevzpomínám-děti teda byly úžasný, vycepovaný-režim, každej věděl, kdy a jak se o co postarat-ty větší se prostě staraly o ty menší-ale přiznaly třeba, že skoro vůbec nedělají Vánoce, protože na to neměli
Já nevim holky jak vy-ale já nesnášim, když si chlapi házej nohu přes nohuto je mi hned jasný, s kym mám tu čest-přesně s takovým jako tímhle-despota a hnusák, kterej nemá žádný chlapský zájmy a koníčky a řeší jenom pořádek doma atd…
A ta náhradní mamka, když odjížděla jim nakoupila plnou tašku dárků-rozdávala jim to v pokojíku a ty mrňata-2-3letý jak měli obrovskou radost z těch klumpíků za pár korunek a jedno mrně nevim, jestli to 2letý nebo 3letý dostalo nový bačůrky-myslím, že holčička to byla-jak se radovala, běhala a všem je ukazovalatak to mě teda naprosto odrovnalo-oči mi slzejí ještě teď když to píšu
Až do teď mi nedošlo, že jsem mýho chlapa s nohou přes nohu nikdy neviděla.
Už jste přestaly s těma výtvorama ![]()
nesnáším tyhle bebechy
a pečení.
@Larr píše:
Už jste přestaly s těma výtvorama
nesnáším tyhle bebechy
a pečení.
jsem tak ráda, že tě tu máme
jsi taková pozitivní ![]()
@Timinka píše:
jsem tak ráda, že tě tu mámejsi taková pozitivní
U nás doma to milujeme i naše dětičky..kdo si peče-hraje, ten nezlobí ![]()
@honzátko.x kdo uklízí taky nezlobí,
kdo se kouká na pohádky taky nezlobí
a kdo je pod sedativama
taky nezlobí.
@Larr píše:
a kdo je pod sedativama
taky nezlobí.
@Larr píše:
a kdo je pod sedativama
taky nezlobí.
ty jsi pod sedativama
![]()
@honzátko.x Ty už máš vánočky jo? Nes. r!!Já ještě nezačala ani s cukrovím. Se stydím nahlas
Mě to rodina žere, bych na to musela mít bodygárda.
Kolikrát ty vánočky a štoly-dělám tvarohové, jsou jednodušší-musím péct na několikrát, abych na vánoce nějaké zbyly.
Cukroví schovávám a měním úkryty, aby mi na to nepřišli.
![]()
@K-Black píše:
Já vím kterej díl s těmi osmi dětmi asi myslíte, žili v bytě, takový skoro holobyt, paní byla silnější a mám pocit že taky neměla přední zuby, kupoval se jeden jogurt a tak že jo?
hmm nebyla to druhá serie, ten díl mám nahraný a paní má už těch dětí deset ![]()
@Anna766 píše:
@honzátko.x Ty už máš vánočky jo? Nes. r!!Já ještě nezačala ani s cukrovím. Se stydím nahlas![]()
Mě to rodina žere, bych na to musela mít bodygárda.
Kolikrát ty vánočky a štoly-dělám tvarohové, jsou jednodušší-musím péct na několikrát, abych na vánoce nějaké zbyly.
Cukroví schovávám a měním úkryty, aby mi na to nepřišli.
![]()
![]()
no nejsou moje vánočky, ale Timinky.Moje jsou kapříci a věneček ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
hmm nebyla to druhá serie, ten díl mám nahraný a paní má už těch dětí deset
10 deti..tak to bych se zcvokla
Ja sem to bohuzel nevidela
![]()