Vztah končí dřív, než začne..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
10.6.18 21:14
@Smudlinka123 píše:
@Monikap3 děkuji za odpověď, ten pravý jistě někde čeká, líbí se mi, že to bereš s nadhledem, připadáš mi jako sebevědomá, cílevědomá žena :palec: :think:
Jetsli mohu já doporučit podle sebe, jestli se to tak nějak dohromady ještě s tím klukem co má malého prcka nedalo, ani bych se o to moc nesnažila. :mavam:

Moc děkuji :) Většinu času to právě beru s nadhledem. Mám kolem sebe spoustu přátel, chodím se bavit, mám poměrně náročnoou práci… Ale jednou za čas si dovolím propadnout sebelítosti a bohužel tenhle víkend připadl přesně na to :roll: Jeho dnešní zpráva o mé nutnosti zhubnout tomu vysloveně dodala. Takže s ním je vyřešeno a teď můžu jen doufat, že ten pravý se opravdu někde vynoří :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.6.18 21:56

@Smudlinka123 Moc děkuju za krásnou zprávu :hug: :hug: Jste skvělá :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
10.6.18 23:19
@Monikap3 píše:
@Žirafa 69
Ale tak každý je na něco.Je fakt, že lehká nadváha tu je, pár kilo dolů by mi neuškodilo a on je upřímnej. Ikdyž zabolelo to parádně :roll:

Moni, ale tady přece nejde o to, jestli máš nadváhu nebo ne - tohle se prostě NEŘÍKÁ!! Akorát tím potvrdil - kromě svýho hulvátství, že jsi mu fakt ukradená…což opravdu nemyslím zle, jen spíš chci připomenout, abys ty nároky nesnižovala. Pak se např. můžeš divit, že chlapovi ani nestojíš za vysvětlení důvodu, proč se s Tebou rozešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
11.6.18 10:21

@Žirafa 69 ano, ukazal to naprosto přesně a mužu říct, ze jsem za to snad i rada. Krasne jsem vystrizlivela a upřímně, už mě to ani nemrzí :palec: já chci chlapa, který mě bude mít rad komplet i s větším zadkem. Paneboze, kdyby aspoň on nemel pivní pupek a vypadal jako Gerard Butler :roll: A co se tyče toho vysvětlení- on můj ex nikdy žádný nic nevysvetloval. Většinou je během hodiny vystěhoval a bylo vyreseno. Já si ještě mohla gratulovat, ze mi nabídl, ať zůstanu u něho, jak dlouho bude třeba. To byla nejvyšší známka úcty, jaké byl schopný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
11.6.18 10:25

@Detsa inteligence asi skutečně bude na výši :-) ono mě par lidi, kteří ho znají, varovalo. Že je to hulvat a k ženám se chová jako primitiv. Ale na mě byl hodný, a bohužel málokdy dám na rady okolí- raději si spadnu na hubu sama. Tenhle jeho výrok sice byla jako facka, ale pomohlo mi to. Po probrecenym nedělním večeru jsem ráno vstala s úsměvem. Jestli se rozhodnu zhubnout, určitě to nebude kvůli jakémukoli chlapovi- i když u toho Butlera bych to zvazila-, ale jen a jen kvůli mému pocitu :dance: Blbečku jsem ze sebe dělala dost dlouho, nebudu v tom pokračovat. A upřímně, tady jste mi dost pomohli. Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
23.6.18 18:43

Ahoj všem :mavam: Tak jen pro info, jak se telenovela vyvíjí- naprosto nijak. Většinou sice napíše každý den, ale naštěstí mě to nechává chladnou a je to spíše kamarádské. Včera měl tu firemní akce, na kterou mě chtěl vzít. No, náááhodou tam nepouštěli nezaměstnance, což mi oznámil v sedm hodin večer :D Naštěstí jsem už v pohodě, vážně není pro mě. Ale nedokážu se zbavit myšlenky, co to tedy celé mělo znamenat, proč ze začátku byl úplně jiný a plný zájmu.
Nicméně moje ego napravují jiní- organizovala jsem akci pro obchodní partnery, kde se jeden velmi hezký pán celý večer snažil jako divý. Samozřejmě jeho záměry byly naprosto jasné, ale nechtěl po mě, abych zhubla 8o :) A opět se otevřela kapitola s jiným adeptem, s kterým jsem se před tímhle scházela půl roku, ale to je na další dlouhý příběh, i když opět s nejasným závěrem :) Můj život je prostě sranda. Doufám,že i vy se máte fajn a přeji hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 22:46

@Monikap3 tak povídej, aspoň to bude zajímavý :) jinak já mám taky takovejch příběhů kopu, naposled sem někoho poznala, vpodstatě se ke mě div nenastěhoval, všechno naprosto v pohodě ..až sem si říkala,jak to může bejt tak krásný …no výsledek došlo k sexu a najednou se po něm země slehla :mrgreen: pak sem ho párkrát potkala a řikal mi at´netlačim na pilu a že na tohle neni zvyklej …no a pak sem zjistila, že je tam ještě jedna s kterou momentálně zřejmě je :nevim: …viděla jsem ho před chvílí i s ní a najednou se ani nemá o čem se mnou bavit :mrgreen: …no díky Bohu, že sem se nestihla zamilovat .. dodneška nevím co si o tom jako mám myslet, jelikož to fakt nevypadalo, že mu jde jen o sex ..měl to říct na rovinu a neměla bych s tím problém ..no tak nic 8)

• Citovat
  • Upravit
885
24.6.18 10:42

Noooo tak to je taky parádička :zed: Vlastně totéž co u mě. Na druhou stranu to ukazuje, že chyba asi úplně nebude na našich stranách. Nejhorší je, že to prostě neřeknou na rovinu. Jsem velká holka, zvládnu to. Lepší, když na férovku řekne, že jde o sex, než aby mi měsíc vykládal, jak jsem úžasná a má mě plnou hlavu a pak konečná :nevim: Jsem zvědavá, kolik takových, jako byl ten tvůj, ještě potkám :D
No ten, co jsem se s ní scházela (a scházím) je taky případ :D Seznámili jsme se na Badoo, dlouho si psali, pak měl holku, pak ho nechala a pak jsme se začali vídat. Od začátku jsme si nastavili, že jde jen o postel- ve který jsme si teda sedli neskutečně, lepší sex jsem nezažila. Nooo, takže tak to šlo pár měsíců a já samozřejmě začala chtít víc. Jenže to byl jen můj problém. Sice to není žádný zmetek, nic nesliboval, ale vím, že mě má rád. Do toho tu byla jeho ex, která za ním neustále lezla. No, takže mě to přestalo bavit, vídat se jen o víkendech. Našla jsem si blba, který byl námětem pro tuto diskuzi a říkala si, jak je to vyřešeno. Ve chvíli, kdy jsem přestala mít zájem, ho on začal mít enormní že :zed: :zed: . Takže se snaží, milej je až na půdu, samý randíčko (ve vší počestnosti)a zároveň ale kecy, jak mě má moc rád, ale má vůči vztahu nějaký blok. Za tyhle kecy bych je střílela :pocitac: . Takže co teď žejo :think: Holt si ho opět nechám jako kamaráda na sex, budu se modlit, abych ho neměla zase ráda až moc a zkusím si to užít. I když, dvakrát do stejné řeky…
Takže to je moje telenovela. Asi napíšu knížku o svém životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
24.6.18 13:59

Kolik je ti, že máš tohle zapotřebí? Já chci buď vše nebo nic, buď vztah nebo žádný sex a jen kamarádství. Doufám, že máš dobře pořešenou ochranu…otěhotnět s kamarádem by nebylo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
25.6.18 07:55
@truelly píše:
Kolik je ti, že máš tohle zapotřebí? Já chci buď vše nebo nic, buď vztah nebo žádný sex a jen kamarádství. Doufám, že máš dobře pořešenou ochranu…otěhotnět s kamarádem by nebylo nic moc.

Tak to se neboj, ochranu mám vyřešenou perfektně. V 27ti letech už trochu vím, co a jak. Taky bych raději brala ten vztah, ale za tři roky nepřišel a žít jako jeptiška se mi, právě vzhledem k mému relativně mladému věku, nechce. Takže bohužel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
25.6.18 07:58
@Detsa píše:
@Monikap3 No ty se v životě nenudíš aspoň. I když moje rande vždycky stojí taky za to :andel: :D. Že ti za to tamten stojí furt s ním komunikovat :nevim:.
Kamarády resp. kamarádky :oops: na sex jsem nikdy už neriskoval. To dopadně vždycky špatně nakonec :roll:. Na to jsem srab. Radši všecko nebo nic. Moc bych to neriskoval, když už se ti to jednou povedlo zanést za hranice :nevim:.

Tak ono teď už není co riskovat. Díky tomu blbovi, kvůli kterému tahle diskuze vznikla, jsem se krásně odpoutala od tohohle výtečníka. Nic jsem s ním ještě nebyla schopná mít, furt se mě ptá, co se stalo, že jsem jiná atd. Kdybych si mohla vybrat z verze VŠECHNO NEBO NIC, ani nevíš, jak moc bych chtěla to VŠECHNO. Ale z nějakého důvodu to nepřichází a už strašně dlouho…Nevím, co se mě život ještě snaží naučit, ale za chvíli je mi 30, mohl by toho už nechat :zed: Už bych se docela chtěla nudit, místo víkendových mejdanů sedět doma na gauči s tím pravým a mít klid. Je to na palici…Zajímalo by mě, co dělám špatně. A ani fakt velká sbírka bot už mi to nějak nemůže vynahradit :nevim: (berte jako vtip, samozřejmě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
25.6.18 10:44

Monikap3: pokud volis Všechno, tak s tím klukem nespi jen tak. Ještě se zamilujes. Nezavazny dlouhodoby milenecký vztah pro nezadane hledající je jed. Brání ti v nalezení opravdového vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
25.6.18 11:23

@truelly @Detsa
Mam to stejne. Bud vse nebo nic. Bud normalni vztah se vsim vsudy nebo nic. Nic mezi tim pro me neexistuje. To bych nedala,vim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
25.6.18 11:26
@jankajj píše:
Monikap3: pokud volis Všechno, tak s tím klukem nespi jen tak. Ještě se zamilujes. Nezavazny dlouhodoby milenecký vztah pro nezadane hledající je jed. Brání ti v nalezení opravdového vztahu.

Presne. Radeji fakt pockat,ale kazdy to mame jinak,no. A nez byt s takovym 8o ,co na me hraje tak debilni hry a kecy o tom,jak neni pripraveny (nebo jak to bylo),to opravdu uz vubec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
25.6.18 11:53

@Žirafa 69 Ale vždyť já si ho nehodlám brát. Naopak jsem konečně získala takový odstup, že zatím ani nemám chuť s ním něco podnikat. Jen se mi prostě nechce další tři roky čekat jako v klášteře, jestli se pan Pravý objeví. Protože začínám být v tomto směru lehce skeptická :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí