Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@joy.division.control Tak to buď ráda
Já se pořád snažím utvrzovat v tom, že to doposud nebylo zklamání a ztráta času, ale zkušenosti a příprava na toho pravého. Jen si dává dost na čas ![]()
@Do-not-touch píše:
to je smutný, vidět svý (ex)partnery takhleTo bych měla pocit idiota i ze sebe, že jsem si vždycky vybrala blbě.
Však taky ano… Snažím se analyzovat, kde dělám chybu…
@Detsa píše:
Joo vždycky jde najít něco kladného na tom. Já furt čekám na ‚normálnější‘ rande aspoň. Že z toho už nebude nikdy vztah jsem vzal. Postupně posouvám své cíle![]()
.
Třeba se budeš za chvíli divit ![]()
@Detsa píše:
To jsem taky furt dělal… ale nakonec zjistis něco?
Ta chyba nemusí být vůbec v tobě
No hele asi je
Vybírám pořád stejné typy. A bohužel jsou všichni až nápadně podobní mýmu otci, s kterým prakticky nemáme přes 13 let žádný vztah. ![]()
@Monikap3 píše:
No hele asi jeVybírám pořád stejné typy. A bohužel jsou všichni až nápadně podobní mýmu otci, s kterým prakticky nemáme přes 13 let žádný vztah.
Mas daddy issues.
Jinak, staci se do vztahu nepoustet. Problem vyresen. ![]()
Ahoj, mám další díl telenovely
V podstatě hodně podobný. Nevím, jestli si ty typy fakt vybírám pořád stejný, nebo mám prostě smůlu, každopádně další snaha končí slzama. Opět mladý pán, opět se čtyřletým synem, opět rozvedený. Ale tentokrát se spolu scházíme dost často, bydlíme kousek od sebe, s malým mě seznámil a sedli jsme si. Jediný problém? No, prý potřebuje čas, protože rozvod ho dost semlel…Ale má mě samozřejmě rád,nechce mi ublížit, je hodnej, chodíme do kina, na večeře, mezi lidi…a tam jsem to podělala. Po pár vínech jsem mu vmetla, že mě dost vadí, jaký má ode mě pořád odstup a rafli jsme se. Od té doby samozřejmě píše dosti odměřeně a spěje to k rychlému konci. Nejradši bych si dala pár facek
Fakt už nevím ![]()
@brumdinka Kdepa, včera jsem to podělala
Předvedla jsem se jako hysterka, udělala mu ostudu
Jsem pitomá…
@Monikap3
já ten pocit znám taky mi přijde. že skoním na co sáhnu
ale nic není tak horký jak to vypadá…neboj ![]()
@Detsa To víš, v mém věku už přibývá rozvedených s dítětem
Ale že já jsem tak pitomá… Tady jsem to fakt zkazila, udělala ze sebe idiota před jeho kamarádama, vlastně ztrapnila i jeho…Sice nejsem typ, co křičí a tak, ale prostě to všichni slyšeli. Že mě ani nevezme za ruku, že se furt něčeho bojí… Chtěl po mě čas, aby si ujistil, co chce a já ho místo toho zatlačila…dobře mi tak
A nejhorší je, že i přes blbý vlastnosti, který mi na něm vadí, jsem se dokázala zabouchnout a po hooodně dlouhé době jsem si myslela, že by to mohlo klapnout
A to nejsem kdovíjakej nadšenec do dětí, přesto jsme si společnej výlet do zoo užili i s malým…Jen jeho tatínek o mě asi tolik nestojí, když se furt musí rozmýšlet a mlít cancy o tom, jak je zklamanej…
@Monikap3 píše:
Ahoj, mám další díl telenovelyV podstatě hodně podobný. Nevím, jestli si ty typy fakt vybírám pořád stejný, nebo mám prostě smůlu, každopádně další snaha končí slzama. Opět mladý pán, opět se čtyřletým synem, opět rozvedený. Ale tentokrát se spolu scházíme dost často, bydlíme kousek od sebe, s malým mě seznámil a sedli jsme si. Jediný problém? No, prý potřebuje čas, protože rozvod ho dost semlel…Ale má mě samozřejmě rád,nechce mi ublížit, je hodnej, chodíme do kina, na večeře, mezi lidi…a tam jsem to podělala. Po pár vínech jsem mu vmetla, že mě dost vadí, jaký má ode mě pořád odstup a rafli jsme se. Od té doby samozřejmě píše dosti odměřeně a spěje to k rychlému konci. Nejradši bych si dala pár facek
Fakt už nevím
to bych se už neozval vůbec. emotivní scény a ještě k tomu na veřejnosti nesnesu. pro syna bych chtěl někoho, kdo se dovede ovládat.
Prostě někoho s vyřešeno minulostí a bez dětí. Ať si to poprvé prožijete spolu.
Navíc u takového bych měla strach, že by se už nechtěl ženit a já bych zase nebyla svobodná matka. Musíš vybrat to nejlepší na trhu. I tak se určitě nějaké chyby objeví časem. Ale pokud tě něco se.re už na začátku, tak to pak nepřekousneš.
To musí byt skličující (?), ja takovy pocit ze svých ex vůbec nemam…