Vztah končí dřív, než začne..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8881
29.5.18 16:33

A za jak dlouho po seznámení se s nimi vyspíš? Já třeba nejprve vždy chtěla poznat kamarády, rodinu, nějaké společné akce a pokud tam to bylo o. k…představoval mě, hák jsem do představovala…tak pak postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.5.18 18:13

@Monikap3 mam kamaradku, co to ma jako ty. Je moc hezka, ma dobrou praci i vzdelani, ale je ji tricet a i kdyz by hrozne chtěla, zadny chlap ji nevydrzi dyl jak mesic. Muj nazor je, ze totiz hleda na fakt blbych mistech. Bary, vecirky, mezi kamosema kamosu… Nemuze být tohle ten problém?

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
29.5.18 21:42
@Detsa píše:
Nepovedlo se, tak znovu @joy.division.control

Nezlobim :mavam: ale poprvade, dneska bych neulovila ani mys, jsem k. o. 8) Takto, myslim, ze to musí mit zena v krvi, jinac to nefunguje, je to soucast my osobnosti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
29.5.18 22:05

@Detsa Dneska mi to uz nemysli :oops: Lehky, prirozeny (pro me) :mavam:
Omluvam se, ale dobrou ;)

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
30.5.18 13:40
@Monikap3 píše:
@Detsa a jak má takové lovení vypadat? :nevim: Když se budu promenádovat s výstřihem, kterým jsem tedy hojně obdařená, tak ulovím další trubky na jednu noc. Když budu hodná, nezaboduju. Když přirozená, tak moc živelná:D já nevím, jak se chlapi loví. Konkrétně u tohohle fakt nevím…

Tak bud, když jsi to ty :mavam: Chlapy na jednu noc muzes odpalkovat (ja taky) a ten, kdo se mi libi a nejde mu jen o sex, tak vyslu signal pomoci smyslu (napr. dlouhy pohled), projevim zajem a jdu mu otevrene naproti (srdce, duse, pohyb…) ;)
@Detsa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
885
5.6.18 22:53

@Detsa prohože když jsem hodná, tak to chlapi nechtějí a žádají větší živel. Když jsem temperamentní, což vazne jsem, tak je to taky špatně :-) já už proste nevim :-) s tím dotyčným, jež byl inspiraci pro založení tehle diskuze, to opravdu spěje ke konci. Nemá chuť se vidět víc jak jednou za týden, ale představuje si, ze pujdu na oslavu narozenin jeho syna :nevim: já už proste nevim. Zůstává jen depka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
5.6.18 22:54

@truelly no nevim. Víc jak rok jsem s nikým nespala, nejsem úplně typ na jednu noc. S tímhle konkrétním jsme randili a první sex až asi po měsíci a něco. A najednou konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
5.6.18 22:56

@Lalelale to muže byt ten problém :-) ale řekni mi, kde se tedy seznámit. Chodím mezi lidi, seznamuji se… a nic. Teď jsem myslela, ze toho současného mi seslal snad osud, po 11 letech. Jo, zní to směšně, ale věřím, ze každého potkas z nějakého důvodu. Ale poslední dobou poznávám chlapy asi jen proto, abych zažívala další a další zklamání :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
5.6.18 23:00
@Monikap3 píše:
@Detsa prohože když jsem hodná, tak to chlapi nechtějí a žádají větší živel. Když jsem temperamentní, což vazne jsem, tak je to taky špatně :-) já už proste nevim :-) s tím dotyčným, jež byl inspiraci pro založení tehle diskuze, to opravdu spěje ke konci. Nemá chuť se vidět víc jak jednou za týden, ale představuje si, ze pujdu na oslavu narozenin jeho syna :nevim: já už proste nevim. Zůstává jen depka :zed:

Si te nezaslouzil ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25123
5.6.18 23:00

Jo ted´co sem odešla od manžela se mi to taky stalo…kde je důvod nevim, ale přijdu na to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
5.6.18 23:02
@Monikap3 píše:
@Lalelale to muže byt ten problém :-) ale řekni mi, kde se tedy seznámit. Chodím mezi lidi, seznamuji se… a nic. Teď jsem myslela, ze toho současného mi seslal snad osud, po 11 letech. Jo, zní to směšně, ale věřím, ze každého potkas z nějakého důvodu. Ale poslední dobou poznávám chlapy asi jen proto, abych zažívala další a další zklamání :,(

Prani: „Vesmire, posli mi fajn chlapa, co me bude milovat, posli mi lasku a vasen.“ :hug:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
5.6.18 23:03
@Detsa píše:
@Monikap3 Myslím, že to je na osobním vkusu. Já bych hodnou bral ;). Temperamentní může být i hodná, nebo se pletu? Ty se nepovažuješ za hodnou? Nepřetvařuj se kvůli někomu. Někdo tě má mít rád za to, jaká si.
Nebuď zklamaná :hug:. Jestli ti nevyhovuje vidět se tak málo a on nechce přistoupit na víc, je to špatně. Navíc muž s dítětem a neprojevuje moc zájem. Stojí ti za to? :nevim:

Nepletes :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2998
6.6.18 08:17
@Monikap3 píše:
@truelly no nevim. Víc jak rok jsem s nikým nespala, nejsem úplně typ na jednu noc. S tímhle konkrétním jsme randili a první sex až asi po měsíci a něco. A najednou konec…

A ten útlum vztahu přišel treba den dva po prvním sexu?
A na co/ mysleno diky cemu jsi ho sbalila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
6.6.18 08:30

@Detsa

Tak to je presny. Kdyz jdu na rande, hned nemyslim na to, kdy bude svatba. Proste rande je prilezitost nekoho poznat, mozna to klapne - mozna ne. Prinejhorsim to bude hezkej vecer s dobry jidlem/muzikou/cojavimcim.

Prvnich par mesicu vztahu je nesmysl premyslet nad tim, kolik budete mit deti - spis se radovat z kazdyho hezkyho rande. Kdyz rande nebylo hezky - tak se proste stalo to, co se deje ve vetsine pripadu - totiz ze to neklaplo.

Nenavidet se za to, ze me nekdo nepozval na rande, jak pise zakladatelka, to zavani hodne velkym komplexem. Tak se holt misto na chlapy zamer na praci/zahradku/vareni/jedernou fyziku nebo neco co te tesi - a chlap se objevi. Kdyz se budes nenavidet, tak zadnyho normalniho chlapa sbalit nemuzes - protoze kdo si uvaze na krk uzlicek nervu, co si furt neco vycita, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
6.6.18 09:05
@joy.division.control píše:
Prani: „Vesmire, posli mi fajn chlapa, co me bude milovat, posli mi lasku a vasen.“ :hug:

Hmmmm. A nechceš raději vyhrát prvni ve sportce? E. T. Mimozemšťan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria