Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jestli bylo to ochlazení vztahu po sexu, tak možná zjistil, že to s tebou po této stránce bohužel nebylo to pravé.
@fia80 píše:
Tak jestli bylo to ochlazení vztahu po sexu, tak možná zjistil, že to s tebou po této stránce bohužel nebylo to pravé.
Pravděpodobnějsi je, že jednoduše od ní uz dostal co chtel. Tak proč se dal snažit.
@jankajj píše:
Pravděpodobnějsi je, že jednoduše od ní uz dostal co chtel. Tak proč se dal snažit.
Tak proc ji potom chce na oslave narozenin sveho ditete…? ![]()
@Žirafa 69 píše:
Tak proc ji potom chce na oslave narozenin sveho ditete…?
Ja si myslim, ze to nebude tim ze dostal co chtel, ale spis mu doslo, ze to neni to co chce, resp. ze to smeruje k nejake vaznosti a nevi jestli to chce. Ze se proste stahnul, ale zaroven se nechce chovat jako hajz. l, ani o ni nechce tak uplne prijit ![]()
I chlapi muzou mit v hlave gulas, nemusi v tom byt hned vycuranost.
@Ms.Ragdoll píše:
Ja si myslim, ze to nebude tim ze dostal co chtel, ale spis mu doslo, ze to neni to co chce, resp. ze to smeruje k nejake vaznosti a nevi jestli to chce. Ze se proste stahnul, ale zaroven se nechce chovat jako hajz. l, ani o ni nechce tak uplne prijitI chlapi muzou mit v hlave gulas, nemusi v tom byt hned vycuranost.
Kupodivu tohle je asi nejpravděpodobnější
V posledním vztahu, ze kterého má prcka, se hodně spálil. Netají se tím, že ženským nevěří a že se vztahu bojí. Kdyby sexem dostal, co chtěl, pak mi nesedí, proč jsme spolu strávili minulý víkend, kdy i vařil. Jenže když jsme se tak nějak začali po pár vínech bavit o budoucnosti, prý ví, že je zdrženlivej, ale nechává to plynout…tak já nevím prostě ![]()
@Monikap3 píše:
Kupodivu tohle je asi nejpravděpodobnějšíV posledním vztahu, ze kterého má prcka, se hodně spálil. Netají se tím, že ženským nevěří a že se vztahu bojí. Kdyby sexem dostal, co chtěl, pak mi nesedí, proč jsme spolu strávili minulý víkend, kdy i vařil. Jenže když jsme se tak nějak začali po pár vínech bavit o budoucnosti, prý ví, že je zdrženlivej, ale nechává to plynout…tak já nevím prostě
Tak mu ten prostor nech a zkus to ted nejakou chvili neresit
Ja vim, lehko se to rekne ze. ![]()
Kdyz na nej budes tlacit bude to horsi, a podela se to spis, nez kdyz to prestanes neustale analyzovat a nechas to plynout…
Treba si to srovna, zjisti jak to ma, zklidni se a pujde to.
Ale neupinala bych se na neho, ber to jako prijemne straveny cas. ![]()
Taky zalezi, co ti rika intuice, jaky z toho mas pocit. To hodne napovi.
@Ms.Ragdoll píše:
Tak mu ten prostor nech a zkus to ted nejakou chvili neresitJa vim, lehko se to rekne ze.
![]()
Kdyz na nej budes tlacit bude to horsi, a podela se to spis, nez kdyz to prestanes neustale analyzovat a nechas to plynout…
Taky zalezi, co ti rika intuice, jaky z toho mas pocit. To hodne napovi.Treba si to srovna, zjisti jak to ma, zklidni se a pujde to.
Ale neupinala bych se na neho, ber to jako prijemne straveny cas.
Možná mas pravdu a měla bych ho nechat. Rozhodne nemám v plánu se doprosovat. Když nemá chuť se mnou trávit čas, najdu si jinou zabavu. A ať si děla, co chce!
@Ms.Ragdoll píše:
Jeste se zeptam, jak dlouho spolu takhle randite?
Chvilku. Necelé dva měsíce. Ale kdyby se mnou byt chtěl, najde způsob ![]()
Nepsalas, ze s tebou byl celej vikend? To se ma k tobe po dvou mesicich stehovat???
@K K píše:
@Monikap3Nepsalas, ze s tebou byl celej vikend? To se ma k tobe po dvou mesicich stehovat???
V žádným případě. Ale docela bych brala, kdyby měl chuť vidět se i jindy, než o víkendu… a navíc to nebyla kdovijaka romantika. Spis jako dva kamarádi
@Monikap3 píše:
Kupodivu tohle je asi nejpravděpodobnějšíV posledním vztahu, ze kterého má prcka, se hodně spálil. Netají se tím, že ženským nevěří a že se vztahu bojí. Kdyby sexem dostal, co chtěl, pak mi nesedí, proč jsme spolu strávili minulý víkend, kdy i vařil. Jenže když jsme se tak nějak začali po pár vínech bavit o budoucnosti, prý ví, že je zdrženlivej, ale nechává to plynout…tak já nevím prostě
Ty ho pořád omlouvas. Podle mě si to ta situaCe nezaslouží.
A pozvání na dětskou party syna nemusí znaměnat nic.
Vážný vztah ti nenabízí. Spokojís se s nezávazným občasným vidanim?
@Detsa moc dekuju za podporu
asi bych to vazne neměla tolik řešit. Zamerim se na práci, kamarády, začnu třeba běhat. Když se sejdu s nim, tak na pohodu a nic nebudu očekávat. Stejně to nemá jiné řešení ![]()
@jankajj píše:
Ty ho pořád omlouvas. Podle mě si to ta situaCe nezaslouží.
A pozvání na dětskou party syna nemusí znaměnat nic.
Vážný vztah ti nenabízí. Spokojís se s nezávazným občasným vidanim?
Já vím, mas pravdu. Holt od nej nebudu nic čekat. Zabavila jsem se předtim, zabavim se teď. Dneska psal, ale na dětskou oslavu nejdu. Stejně moc nemám děti rada ????
Tak, když tomu budes verit i ty, tak neskoncis