Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@joy.division.control píše:
Tak me ještě napada, ze když ma dite, tak postupuje opatrne, ptz muze zvazovat i fungovani vzajemneho vztahu mezi jeho novou partnerkou a jeho ditetem do budoucna;)
SI nemyslím. To by s ni byl v kontaktu normálně celou dobu plus minus stejně, ale bez zatahovani dítěte do toho. Tohle ochlazení je evidentně po sexu, přesně po něm se stáhl.
@jankajj píše:
SI nemyslím. To by s ni byl v kontaktu normálně celou dobu plus minus stejně, ale bez zatahovani dítěte do toho. Tohle ochlazení je evidentně po sexu, přesně po něm se stáhl.
Taky to tak na mě působí… ![]()
@Monikap3 já bych ten vztah zatím nezavrhovala, možná se to vyvrbí kladně (můj dojem po přečtení celé diskuse), prostě to nech plynout, na dětskou oslavu bych šla, být tebou, jestli ti to časově vyhovuje a uvidíš - kdyby neměl zájem, tak by nevařil a na oslavu tě nezval
@Monikap3 píše:
Chvilku. Necelé dva měsíce. Ale kdyby se mnou byt chtěl, najde způsob
Necele dva mesice? Tak to si myslim, ze se nechova az tak zvlastne, tim spis ze ma male dite a je po drsnym rozchodu. Otukavate se. A ten sex… psalas, zes byla iniciatorem spis ty ne, jestli se nepletu? Muze byt jen opatrnej ![]()
Z toho co jsi doted napsala, by si jeden myslel, ze jste spolu pul roku minimalne
.
@stinga píše:
@Monikap3 já bych ten vztah zatím nezavrhovala, možná se to vyvrbí kladně (můj dojem po přečtení celé diskuse), prostě to nech plynout, na dětskou oslavu bych šla, být tebou, jestli ti to časově vyhovuje a uvidíš - kdyby neměl zájem, tak by nevařil a na oslavu tě nezval
Taky si myslim. Po mesici a neco randeni, po nem chtit nejake zavery o budoucnosti je prostě brzo. Poznavaji se. ![]()
@jankajj píše:
Nemotas ted do toho nejakou svoji blbou zkusenost? Nepripustis, ze by to nebyl jen lovec zarezu?
To co pise @joy.division.control dava celkem logiku. ![]()
@jankajj píše:
to jsou ty vaše podprsenky. V tričku z košíků kouká velkej dekolt a jak to jde dolů, kde nic, tu nic. Občas člověk z těch rozpaků, neví kde je. Nejhorší na tom je, že už i výrobci si z toho vzali příklad. balení chipsů, balení velké a na misce poloviční porce. Začali balit taky vzduch.
![]()
@samá práce píše:
to jsou ty vaše podprsenky. V tričku z košíků kouká velkej dekolt a jak to jde dolů, kde nic, tu nic. Občas člověk z těch rozpaků, neví kde je. Nejhorší na tom je, že už i výrobci si z toho vzali příklad. balení chipsů, balení velké a na misce poloviční porce. Začali balit taky vzduch.![]()
Tak zrovna tohle není, s velikostí C, můj případ ![]()
Ale já po něm přeci nechci, aby si mě hned vzal
Jen bych ráda věděla, jestli by to teoreticky do budoucna šlo, nebo jestli tady ztrácím čas. Píše mi každý den, včera jestli s ním a s jeho malým pojedu na dětský den. Ale že by přes týden šel třeba na prochajdu nebo tak, to úplně ne. Na druhou stranu ani ze začátku jsme se nevídali kdovíjak často. Prostě se v tom nevyznám. @jankajj A nemyslím si, že by ochlazení mělo něco společného se sexem. Iniciátorka jsem byla opravdu spíš já a nebyl to první a poslední sex. Pak ještě něco proběhlo. Je zdrženlivej, sám to řekl, ale já na to nejsem u chlapa zvyklá. Většinou mě uháněli ![]()
A neomlouvám ho, jen se na to snažím přijít a možná bych se na to měla spíš vykašlat a nechat to plynout co? ![]()
@stinga píše:
Ale zase kdyby zájem měl, tak se snaží být se mnou častěji ne? Nebo to je jen moje představa? ![]()
@Monikap3 píše:
V žádným případě. Ale docela bych brala, kdyby měl chuť vidět se i jindy, než o víkendu… a navíc to nebyla kdovijaka romantika. Spis jako dva kamarádi
No hele, aniz bych teda zjistoval detaily. V puberte jste si dali parkrat pusu. Ted jste se potkali, po par tejdnech jsi ho zatahla do postele, ted spolu jste jako dva kamaradi…
Tam je problem z myho pohledu ten, ze napred jste meli spolu o vikendu parkrat bejt jako kamaradi, aby vubec neco mohlo neco vzniknout a do postele jit, az kdyz jste par.
Kdyz to reknu hnusne - de facto tu pises, ze sis to rozdala s kamaradem, a on se, darebak, nezamiloval… Kdyby me osobne nejaka slecna, co byla dlouho sama, tahala po par rande do postele, tak bych taky sakra premejslel, jeslti me ma jen na sex nebo to se mnou mysli vaznejc… (jasne, trochu jsem si zaprehanel - ale nemuze to on videt tak trochu podobne???)
Na oslavu jeho dítěte bych nešla. Nemáte tak těsný vztah, aby ses ukazovala jeho dětem.
Když cítíš, že nejeví nadšení, stáhni se taky.
Buď Tě začne více dobývat a budeš si jistější jeho zájmem nebo zjistíš, že vlastně nic nechce a chce bývalce ukázat, že něco také má. Ona neví, že jsi jen na okrasu - v této chvíli. Cílem spíš je, že dítě má říci bývalce, že taťka měl někoho s sebou.
@K K píše:
No hele, aniz bych teda zjistoval detaily. V puberte jste si dali parkrat pusu. Ted jste se potkali, po par tejdnech jsi ho zatahla do postele, ted spolu jste jako dva kamaradi…Tam je problem z myho pohledu ten, ze napred jste meli spolu o vikendu parkrat bejt jako kamaradi, aby vubec neco mohlo neco vzniknout a do postele jit, az kdyz jste par.
Kdyz to reknu hnusne - de facto tu pises, ze sis to rozdala s kamaradem, a on se, darebak, nezamiloval… Kdyby me osobne nejaka slecna, co byla dlouho sama, tahala po par rande do postele, tak bych taky sakra premejslel, jeslti me ma jen na sex nebo to se mnou mysli vaznejc… (jasne, trochu jsem si zaprehanel - ale nemuze to on videt tak trochu podobne???)
No tak napřed bych ráda uvedla, že jsem ho do postele hned nenatáhla
Několikrát předtím jsem u něho spala a byla to já, kdo řekl NE. Až se divil, prý takový holky nezná. To jen pro pořádek, že nejsem nějaká flundra
Ale je asi pravda, že jsem to měla protahovat ještě víc…
@Monikap3 píše:
Ale zase kdyby zájem měl, tak se snaží být se mnou častěji ne? Nebo to je jen moje představa?
Pise ti kazdy den, pozval te na oslavu a detsky den
Vidate se o vikendech? Nekdo vic casu nema, nez o tech vikendech… nepsalas co ma za praci, navic ma dite atd… ja v tom vylozene nezajem nevidim. Jste spolu necele dva mesice, to utece jak voda, to neni nic. ![]()
Z toho co pises je ale videt, ze to citis jinak a chces to jinak, ze ti to nestaci. Zarid se podle toho jak to citis, pretvarovat se a delat si nasili kdyz jsi nespokojena, nema smysl. ![]()
Příspěvek upraven 07.06.18 v 10:40
Tak me ještě napada, ze když ma dite, tak postupuje opatrne, ptz muze zvazovat i fungovani vzajemneho vztahu mezi jeho novou partnerkou a jeho ditetem do budoucna;)