Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 Pravda, nemel by tolik spechat s tim seznamovanim ji s ditetem, kdyz sam jeste poradne nevi, jak to s ni vlastne ma. ![]()
@Žirafa 69 @Venetia @Ms.Ragdoll @LaPaloma
Všem vám moc děkuju za rady a názory. Jen teda nějak nevím, co si z toho vzít
Závěr je, že na oslavu narozenin prcka nepůjdu a nechám to celé plynout. A co se týče toho, že má dvouleté dítě. No, ne že bych byla nadšená, ale malej je fakt skvělej, už jsme spolu strávili den a jsem si jistá, že pokud bych se zamilovala a jeho otec také, nebyl by to problém. Každopádně teď s tím asi nic nenadělám. Protichůdné pocity přetrvávají, takže se spíš zaměřím na to, že jsem dala v práci výpověď a nová práce nevyšla. To mě asi zabaví ![]()
@Monikap3 A jeeeje. A nemuzes tu vypoved stahnout zpet, nez si najdes jinou?
@Žirafa 69 píše:
@Monikap3 A jeeeje. A nemuzes tu vypoved stahnout zpet, nez si najdes jinou?
Já jí oficiálně nepodala, takže jen řeknu šéfovi, že neodcházím. Jenže on je zmetek a bojím se, se mi bude mstít. A sáhne na prachy ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
To ano, ale treba ji chce dat najevo, ze ji na ni zalezi, ze ji neseparuje od sveho normalniho zivota, to dite a dalsi veci k nemu holt patri, chce aby to vedela. Mozna ji takhle testuje kdovi.A pochopila jsem, ze cas o samotě spolu travi taky, takze…
![]()
Tady je nejdůležitější jak to citi Monika, jestli ji intuice rika ze to neni ono, pak to ono proste neni.
Příspěvek upraven 07.06.18 v 11:23
To ho bych se právě obávala, dětské akce bych zatím odmítla, dokud se neosvědčil jako partner
@Venetia @Ms.Ragdoll On právě už minulý víkend, když měl malýho, chtěl, abych byla s nima. Prý aby si na mě prcek zvykal. Ale otázka je, jestli si chce zvykat on
Na malýho narozky nepůjdu. Na ten dětskej asi jo, stejně nemám plány na sobotu, ale těžko říct, jestli to má nějakej hlubší význam
Ale zase pozitivní je, že já i se specifickým vztahem k dětem jsem teta roku ![]()
@Monikap3 píše:
@Venetia @Ms.Ragdoll On právě už minulý víkend, když měl malýho, chtěl, abych byla s nima. Prý aby si na mě prcek zvykal. Ale otázka je, jestli si chce zvykat onNa malýho narozky nepůjdu. Na ten dětskej asi jo, stejně nemám plány na sobotu, ale těžko říct, jestli to má nějakej hlubší význam
Ale zase pozitivní je, že já i se specifickým vztahem k dětem jsem teta roku
tak je to tvoje věc..já bych asi chtěla trávit čas jinak…ale já nejsem teta roku ![]()
A co se týče intuice…Zrovna na tu u mě není moc spoleh
Určitě bych chtěla někoho, kdo se mnou bude trávit víc času, než jen víkendy. A nejhorší je, že on je přesně typ, kterýho bych ještě nedávno hodila okamžitě přes palubu. Ale něčím mě dostal a nejradši bych si nafackovala ![]()
@Monikap3
„Aby si na me prcek zvykal. Otazka je, jestli si chce zvykat on“. ![]()
Taky bych si pokladala otazku, zda to ma hlubsi vyznam. At jsi teta roku nebo ne. ![]()
No uvidis dal. Dej nam vedet. ![]()
Kdy ze je ten detsky den - tento vik?
@Žirafa 69 Ano, v sobotu
Určitě budu informovat o vývoji, moc mi pomáhá, že slyším objektivní názory ![]()
@Monikap3 píše:
A že jeho bývalka je materiálNo asi s ním půjdu v sobotu na ten dětský den, když už na oslavu ne. Asi ať nemá úplně pocit, že na něj kašlu já. Znám tu povahu, tuplem by se stáhl. A pak se uvidí. Děkuju
Nechod tam, tím si ho nijak neziskas.
Jste kamarádi, kteří spolu spali, on se holt nezamiloval. Nežere te.
Proste ho neřeš, nepiš, zamer se na svůj život bez něj.
Držím palce.
@Monikap3 píše:
A co se týče intuice…Zrovna na tu u mě není moc spolehUrčitě bych chtěla někoho, kdo se mnou bude trávit víc času, než jen víkendy. A nejhorší je, že on je přesně typ, kterýho bych ještě nedávno hodila okamžitě přes palubu. Ale něčím mě dostal a nejradši bych si nafackovala
Ty jo, mam to stejne jako Ty. Akorat na tu intuici dam uz daleko vic.
@jankajj
A jooo, na tu bejvalku ja uplne zapomnela. A jeee, tak to nevim nevim, jestli bych tam sla. Asi bych si pripadala tak trosku jako „cvicena opicka“, jen aby ona zjistila,„koho ze si to ted nasel“… ![]()
@Žirafa 69 píše:
@jankajj
A jooo, na tu bejvalku ja uplne zapomnela. A jeee, tak to nevim nevim, jestli bych tam sla. Asi bych si pripadala tak trosku jako „cvicena opicka“, jen aby ona zjistila,„koho ze si to ted nasel“…
Ale ona tam nebude
Budou tam jeho sestry a rodiče…
@Detsa
První nebyl
Před ním byl ještě jeden. S tím jsem také stýkala hlavně víkendově, ale věděla jsem rovnou, na čem jsem. A ve chvíli, kdy mi to začalo ubližovat, jsem to utnula. Ale ano, jinak je možné, že jsem snížila nároky, a líbilo se mi, když mi řekl, že se mu ode mě těžko odchází a má mě plnou hlavu. O to víc to nechápu
To je ono, jsou dvě varianty- opatrnost a nezájem. Otázka je, která převládá
No, asi to fakt nevyřeším, holt to nechám plavat. Dneska jdu s kamarádem na brusle. Ještě štěstí, že mám přátele a nesedím doma na zadku. To bych akorát přemýšlela a čekala na zprávu
Jako idiot prostě.