Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
3.4.12 22:40

Ahoj,koupilam te prasky za 960kc.Uzivam mesic,zadna zmena.Nezhubnula jsem ani kilo.Tak nekupuj,je to fraska. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
3.4.12 23:05

p.Bogdanský

Vy si myslíte, pane řediteli oddělení pro ČR, že všichni, kdo tady píší, se dopouštějí stejných chyb a proto nemají u těch vašich tablet úspěch ? Myslíte, že jsme tak hloupé, když už ty tablety koupíme, že se jinak nesnažíme ? Určitě každá v rámci svých možností pro to dělá všechno, protože k tomu přistupuje zodpovědně. Chce totiž zhubnout !! Tablety nepomáhají, naopak řadě lidí způsobovaly problémy. Opravdu by si na vás měla posvítit inspekce a kdoví, třeba k tomu ještě dojde.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.4.12 07:59

ivi11

A já ti na to odpovídala. A teď jsem to tedy také kontrolovala a i ten můj příspěvek s odpovědí přímo pro tebe, také zmizel. A máš pravdu, už včera se mi něco zdálo divné, jeden můj příspěvek začínal 15.stránku a ďnes, když jsem to otvírala, tak na této nové stránce je něco úplně jiného.
Píšu sem dost, tak nevím, jestli zmizelo ještě něco. Ale my už jsme se tady o tom bavili, sama nevím, jak vymazat příspěvek, který už jednou odešlu.
A četla jsi to, co jsem ti psala ? Ty jsi psala o tom, že ti bušilo srdce a že tam je asi hodně kofejnu, je to tak ?

• Citovat
  • Upravit
ivi11
4.4.12 08:10

JO přesně , bylo mi po něm pěkně zle.Myslela jsem , že si tady vyměňujeme zkušenosti,a ne že to tady bude někdo mazat.Zvláštní, že vymazal jen ten,co se týče nežádoucích účinků.Vážně nevím, co si o tom mám myslet.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.4.12 08:22

ivi11

Já se ještě ptala, jesli sis přečetla moji reakci na tvůj příspěvek. To by mě zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
bessi
4.4.12 08:24

Ahojky, taky koukám, že příspěvek zmizel. Tady jsme si toho ještě nevšimli, diskuse mi připadala korektní. Sama jsem zkoušela svůj příspěvek vymazat, ale nešlo to. Myslím si, že příspěvky může vymazat jen ten, kdo tuto diskusi založil. Ale zase nechápu, proč by smazal jen tento příspěvek, když těch negativních je tady většina :,( Třeba nám to vysvětlí 8o

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.4.12 08:32

bessi

Já chápu, že nám sem občas vleze někdo, kdo chce jen škodit nebo z těch, co tablety prodávají a této diskuzi nepřejí. Ale ten systém, proč zrovna ten příspěvek a ne jiný, to nechápu. A moji odpověď ivi11, to už vůbec nechápu.

• Citovat
  • Upravit
ivi11
4.4.12 08:46

Já jsem tvoji odpověď včera četla, a také si myslím, že na ní nic nebylo.Zřejmě ty nežádoucí účinky , nejsou žádoucí.To, že se nezhubne tak nevadí, ale že by s tím mohli být nějaké jiné komplikace , zřejmě nechce být napsáno…

• Citovat
  • Upravit
buboška
4.4.12 15:18

Bessi zdravím, 19. března jsem též vrátila, jedno kompl.celé balení a druhé z části spotřebované, tak jsem zvědavá zda-li budu úspěšná.

• Citovat
  • Upravit
bessi
4.4.12 17:02

buboška

Nesmíš se dát, nejdříve ti vrátí jen část, tak se s tím nesmiř a napiš, že s tím nesouhlasíš. :P

• Citovat
  • Upravit
10
5.4.12 11:31

Ahoj vsem,nekoupujte te prasky,mne bylo z tech prasku tak zle,ze manzel volal sanytku.V nemocnice mi zekly,ze pokud bych uzivala dal, mozla bych dostat i zanet slinivky.Poradte my jak a hde mam zadat spatky penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.4.12 11:31

Ahoj vsem,nekoupujte te prasky,mne bylo z tech prasku tak zle,ze manzel volal sanytku.V nemocnice mi zekly,ze pokud bych uzivala dal, mozla bych dostat i zanet slinivky.Poradte my jak a hde mam zadat spatky penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bessi
5.4.12 13:53

BEGABI

V diskusi najdete postup pro vrácení, balení se posílá do Polska.

• Citovat
  • Upravit
Petitk@
5.4.12 14:44

weight loss

Tak já tam jen z recese napsala, že tablety užívám dva měsíce a nezhubla jsem ani gram a ono to tam stále je :-) Už 20 minut :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.4.12 14:56

Petitk@

Teď tam není nic nového, vše prastaré a falešné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková