William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
18.7.13 19:10
@tassenta píše:
Nepřijde vám někomu že je to hrozně načančaný? pokoj bez výbavy, kate za celý tehotenství snad nic nepřibrala a vypadá pořád stejně, břicho má jak vycpaný… :// nvm nvm

A co je na tom divnýho? Jakože není těhotná? :mrgreen:
Znám plno holek, co kromě pidibříška neměly ani deko navíc, parádní figuru a těhotné byly a dokonce porodily miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
18.7.13 19:25

@KPKristy @tassenta ja do 8. mes. nabrala 5kg - pak jsem musela lezet a rodila jsem presne v terminu s 15kg :( takze pokud se neukazuje posledni mesic, v klidu bych ji to i verila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.7.13 20:14

No mě to teda nepřijde divný já u obou dětí nabrala max 8kg a po porodu to bylo hned všechno pryč, spíše jsem ještě zhubla. Takže jsem byla podváha a vychrtlá. Mě to teda divné nepříjde, že je načančaná a hezká… a co? t má chodit jak můra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
18.7.13 20:21

Holky, někdy dřív byly na netu jejich fotky z dovolený a ona tam byla v plavkách a s bříškem, samozřejmě to mohla bejt fotomontáž, ale to už by bylo myslím přehnaný ;) já teda myslím, že to na ní i poznat je, že má větší tvářičky a i trošku silnejší nohy, samozřejmě je celá pořád krásná, to všechna čest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
18.7.13 20:26

Ale tak jo, přibrala… ale kdo ne, že? ;) Tady už jí fakt nelze to těhotenství upřít :mrgreen:

zdroj:

http://www.dailymail.co.uk/…studios.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 20:55

@Tarinka Přesně, napucly jí tvářičky a sluší jí to :potlesk: Ona snad ani nemůže vyjít v ničem co není kostýmkové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
18.7.13 21:01

Já teda nechápu, co je furt každému do nich… :D

• Citovat
  • Upravit
6939
18.7.13 21:27

@monca114 Jsou krásní, mladí, bohatí, vlivní..a my nemáme momentálně koho propírat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
18.7.13 21:33
@Bisu píše:
@monca114 Jsou krásní, mladí, bohatí, vlivní..a my nemáme momentálně koho propírat :mrgreen: :mrgreen:

AJo, tak to chápu :D já jen tak, že se ptám :D

• Citovat
  • Upravit
10680
18.7.13 21:40

Je to neco, jako koukat se na pohadku, proto je sleduju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
18.7.13 21:44

@Tarinka to je hezký. No ona je pěkná, to je fakt

• Citovat
  • Upravit
6939
18.7.13 21:44

@monca114 Třeba já bulvár fakt moc nesleduju, ale oni jsou prostě krásní, pohádkoví. Byla jsem dobu v Nizozemí a tam královskou rodinou hodně žijí a uznávají, tak jsem možná naočkovaná od nich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.13 08:42

Co se týče konspirační teorie, že Kate není těhotná - mám podobnou postavu jako ona a obě těhotenství jsem vypadala stejně. Prostě každá nemusí nabrat hafo kil a být nemotorná či opuchlá. Dokonce jsem přenášela jako ona. Prvního kluka týden, druhého skoro 10 dní. Takže jestli bude i v tomto „po mně“, tak jí ten porod tipuji na tento víkend. :-)

Btw jak jsem při přenášení nesnášela ty dotazy, jestli UŽ, tak v jejím případě to musí být naprostá pakárna!
 http://www.blesk.cz/…volenou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.7.13 09:12

@Wiolla tak ten tip, že porodí o víkendu není zas tak odvážnej, už musí snad porodit každym dnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.13 09:15

Tak o termínu porodu se psalo jako o červenci, ta přesná data nebyla nikde potvrzená, jsou to jen dohady novinářů. To znamená, že může mít termím až třicátého a porodí třeba v srpnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová