William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
18.7.13 11:10
@verjanku píše:
@3HE
Jenom jsem viděla název a okamžitě vypnula :lol:

Já jsem to původně taky nechtěla vidět, ale po shlédnutí celého filmu jsem úplně změnila názor… jen bych teda nerodila doma…to je dle mě hazard!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 11:12
@verjanku píše:
@3HE
Jenom jsem viděla název a okamžitě vypnula :lol:

Jinak název je teda dost trapný - to odradí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 11:22

@verjanku Nestihla jsem ani podepsat papíry :mrgreen: A je fakt, že jsem opravdu byla jak po lahvi vodky :lol:
@KPKristy Tak na to bych neměla nervy. Paní byla asi kliďas :)
A všeobecně moc nevěřim, že to jde plánovat..to je ale ne úúúplně jinou diskuzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.13 11:35
@3HE píše:
Kdyby se někdo chtěl pokochat :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

ten dokument je pekny jestli je to co myslim.
A doma holt u nas na to nejsme zarizeni. Ale bylo by fajn kdyby se k takovemu idealu zacli nase poridnice alespon priblizovat :think:

Jinak muj tip je ze porod u Kate skonci cisarskym rezem a ze to bude holcicka i kdyz pro ne by byl asi lepsi nasledovnik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.7.13 12:16
@Bisu píše:
@verjanku Nestihla jsem ani podepsat papíry :mrgreen: A je fakt, že jsem opravdu byla jak po lahvi vodky :lol:
@KPKristy Tak na to bych neměla nervy. Paní byla asi kliďas :)
A všeobecně moc nevěřim, že to jde plánovat..to je ale ne úúúplně jinou diskuzi
:think:

Já myslím, že to nejde jen tak, že přijdeš do porodnice a jedeme hypnoporod. Asi to chce celotěhotenskou přípravu a hlavně na to musí mít ženská povahu, věřit takovým věcem a musí mít kolem sebe lidi, co stojí při ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 12:20

@KPKristy Jojo. Ze svého okolí ale vim, co všechno holky plánovaly-vodu, dýchání nějakého plynu a nakonec většina z nich byla ráda, že leží na lehadle a PA s nimi dýchá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.7.13 12:33
@Bisu píše:
@KPKristy Jojo. Ze svého okolí ale vim, co všechno holky plánovaly-vodu, dýchání nějakého plynu a nakonec většina z nich byla ráda, že leží na lehadle a PA s nimi dýchá :think:

Nejlepší je moc neplánovat, aby pak člověk nebyl nepříjemně překvapen… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 12:36

@KPKristy Moje řeč! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
18.7.13 12:49

Já si myslím, že porod může být v pohodě, když je v pohodě rodička :think:
Popíšu svou zkušenost:
mám dvojčata, takže jsem byla více hlídaná a už 37+4 si mě v porodnici nechali, 38+0 ráno mi dali první vyvolávací tabletku, ale jen nějaké prostaglandiny, kapačce a tak jsem se bránila, nic se nedělo, tak večer další, v noci mi praskla voda, tak na porodní pokoj a volala jsem příteli ať přijede, PA i dr. mě kontrolovali, ale nic jsem si nenechala vnutit a jen jsem si „funěla“ přítel se na porodním sále prospal 8o prostě usnul (o pár dnů později říkal, že to byla trochu nuda, bylo přítmí, já jsem neměla chuť mluvit a že to bylo jen ufff ufff chvíli ticho a zase ufff ufff a zase ticho a zase ufff ufff (pro chlapa nuda :mrgreen: )
Nemám vzpomínky, že by to nějak nesnesitelně bolelo :think: sice jo, něco jsme cítila, ale tak nějak v pohodě :think: celých cca 8 hodin kontrakcí (ke konci už po půl minutě) bylo v pohodě.
Bohužel to nakonec byl akutní císař, dvojčata nechtěla níž a dr. měli strach čekat příliš dlouho, takže nevím jak „bolí“ to závěrečné tlačení, ale 8 hod. kontrakcí pohoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
18.7.13 12:53

Holky, tak já myslela, že za dopol. se něco hne a koukám nikde nic… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 12:58

@subsomi Je pravda, že já nečekala vůbec nic. Přišly kontrakce, byla jsem doma, čekala až to bude horší a hlavně že to bude ještě věčnost(kontrakce 4-4-15 ještě po příchodu do nemocnice). Dítko se pak narodilo za 25minut. To konečné tlačení mám právě v mlze(prý přirozené opiáty). Takže nejhorší bylo donést pupek do 2.patra nemocnice-poněkud ztěžknul :lol: Jo a dobrý dotaz PA na příjmu: „Tlačí Vás to na spodek?“ Pošptala jsem manželovi: „Ne, asi do krku“ To jsem ještě měla humor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.7.13 13:06
@Navli píše:
Holky, tak já myslela, že za dopol. se něco hne a koukám nikde nic… :think: :nevim:

no, já myslím, že jak psali, že Kate míří do porodnice, tak to neznamenalo, že už je na cestě, ale že má termín v červenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.7.13 13:21

Tak první termín už prý měla ( tuším 16? říkali v TV) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
18.7.13 13:31
@3HE píše:
Ohledně pohlaví… oni by asi chtěli kluka, ať mají následníka.., ale po dvou vnucích - Wiil. a Harry už by holčička být mohla, ať je změna :lol:
No a jméno… tipla jsem Dianu, ale je fakt, že to moc tradiční není - královský rod určitě zvolí něco tradičního :think:

Ono je to asi úplně jedno, co se Kate narodí.
Betyna už vládne sto let a přežije čekajícího Charlese, Willa i miminko Kate dohromady a než na něj přijde řada na trůn,… to už my tady nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.13 13:34
@Shreya píše:
Ono je to asi úplně jedno, co se Kate narodí.
Betyna už vládne sto let a přežije čekajícího Charlese, Willa i miminko Kate dohromady a než na něj přijde řada na trůn,… to už my tady nebudem.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová