Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
21.1.12 10:21

Pegii, to je teď boj o Carbon :lol: Hlavně že jste sehnali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.12 11:39

Tak pak dej vědět svoje postřehy :palec: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.1.12 20:21

Jo jsem určitě moooc ráda, že jsem sehnala tuhle barvičku a hned jak ho zajedu, dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.1.12 20:47

Holky peklo, dnes mi volala paní z krtečka, že carbon už nemají, tak jsem volala kam se dalo a scháněla jako ďas, ale už je vyprodaný úplně všude :,( :zed:
Už ho mají jen ve velkých setech.. :(
Sporťák už mají jen zelený, artic nebo šedo fialový..
Tak ted tedy nevím jakou barvu zvolit, ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.1.12 22:37
Pegii píše:
Holky peklo, dnes mi volala paní z krtečka, že carbon už nemají, tak jsem volala kam se dalo a scháněla jako ďas, ale už je vyprodaný úplně všude :,( :zed:
Tak ted tedy nevím jakou barvu zvolit, ach jo..

Pegii, pokud vyloženě toužíš po barvě Carbon a nevadil by ti ojetý, tak kamarádka ho zrovna prodává 8) Jezdila s ním necelý rok, je v záruce a v opravdu moc pěkném stavu a tuším, že cena je 5500,– (i s originál kabelou) Kupovaný v Delfínku. Pokud by si měla zájem, dám ti kontakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.1.12 23:11
Pegii píše:
Tak ted tedy nevím jakou barvu zvolit, ach jo..

Ta artic je hodně světlá a pani v Dětským ráji říkala, že na ní zůstávají hodně vidět fleky třeba od sněhu. To bude ale vidět skoro na každém kočárku. Já bych volila ten zelený, ale je to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.1.12 08:22

Nutkani, chtěla jsem spíše nový, ale pokud by byl v dobrém stavu, tak bych ho brala, ale musela bych ho shlédnout osobně, od kud je kamarádka? Koukala jsem, že ty až z Olomouce, což je pro mě dálka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.1.12 08:26

jitka, máš pravdu ten artic je moc světlí, nejlépe z toho vychází ta zelená, ale ještě bych snad mohla sehnat ten modrý Oceán ta barvička se mi líbí, jen se bojím té světle modré uvnitř, aby se mi to moc nešpinilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.1.12 08:49

Pegii, jj kámoška je taky z Olomouce :think: …mrkla jsem, odkud si ty je to teda pěkná štreka :-O
Ta zelená je k dispozici ve dvou odstínech, ne? Já jsem včera podkala takovou světle zelenou a nevypadal špatně a v obchodě tenkrát měli tmavě zelenou a ta byla moc hezká, taková decetní 8) Modré a růžové kočárky nemám ráda, příjdou mi moc cukrové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
25.1.12 09:04

Pegii, tak to je mi fakt líto! A co ta barva desert…je taková neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.1.12 09:08
Nutkani píše:
Pegii, jj kámoška je taky z Olomouce :think: …mrkla jsem, odkud si ty je to teda pěkná štreka :-O
Ta zelená je k dispozici ve dvou odstínech, ne? Já jsem včera podkala takovou světle zelenou a nevypadal špatně a v obchodě tenkrát měli tmavě zelenou a ta byla moc hezká, taková decetní 8) Modré a růžové kočárky nemám ráda, příjdou mi moc cukrové :mrgreen:

Nutkani, tak to je škoda :(
Jinak já mám ted právě xa zelené a už jsem chtěla jinou barvičku, jinak v té tmavší zelené je pěkný, viděla jsem ho na krámě, ale ted mě láká ta modrá, tahle barva se jim myslim docela povedla! Jinak jsem taky proto chtěla carbon, neutral barvu, kde bych mohla kombinovat cokoli, hold mi ale není dopřáno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.1.12 09:17
roomci píše:
Pegii, tak to je mi fakt líto! A co ta barva desert…je taková neutrální.

roomci, není to špatná barvička, ale úplně mě tak nenadchla, hrozný se mnou, že!
A už jsem ho ani neviděla na prodej, sice mají u všech tipů skladem, ale když zavoláš na krám co mají za barvy, tak s těží jednu 8o
Ted mi má volat paní, jaké mají ještě přesně barvičky k mámí, tak uvidím, ale zatím je asi favorit ta modrá, pokud ji tedy seženu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
25.1.12 09:25

Pegii, já to chápu…taky jsem strašně chtěla Carbon a kdybych tu barvu nesehnala, tak sháním úplně jiný kočárek :mrgreen: Chtěla jsem jezdit s tmavým (černým) kočárkem a přes to nejede vlak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.1.12 09:29

roomci, no jo, ale mě jiný kočárek nenadchnul, takže zkusím radši sehnat jinou barvičku, uvidíme jak se zadaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
25.1.12 09:34

Mě se ještě líbila Teutonia: http://www.babypark.cz/…rky-teutonia
Tak pak děj vědět, co jste pořídili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...