Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQ@marfinab píše:
Je pravda že se do hluboký korbičky tohoto typu nevejde půlroční dítě i s fusakem?
Prý je to hodně těšné a nepohodlné pro mimi. prosím o info. Děkuji
záleží, jak je mimčo velké. To naše by se tam určitě nevešlo, neb má ve 3m 68cm
Ale hádám, že by se v půlroce nevešel do žádného hlubokého z trojkombinace. Teď by se tam ale s fusakem vešel.
Ahoj holky, konečně budu moct taky brzo kočárkovat. Dne 24.3. ve 00:01 se nám narodil Ondrášek (3100g, 52cm)
Porod náročný ale už vše zapomenuto ![]()
@roomci píše:
Ahoj holky, konečně budu moct taky brzo kočárkovat. Dne 24.3. ve 00:01 se nám narodil Ondrášek (3100g, 52cm)Porod náročný ale už vše zapomenuto
Roomci, tak moc velká gratulace ![]()
At vám Ondrášek dělá jen samou radost ![]()
@Kacenka20 píše:
Holky, nebudete některá kočárek tak do května prodávat?
kacenka ja uz predavam vanicku, je ako nova, ak chces dam ti dalsie info a mozem ti poslat aj fotky
@roomci píše:
Ahoj holky, konečně budu moct taky brzo kočárkovat. Dne 24.3. ve 00:01 se nám narodil Ondrášek (3100g, 52cm)Porod náročný ale už vše zapomenuto
Roomci, velká gratulace k prckovi
.
Až vyjedete, tak dej vědět tvoje první dojmy
. já jsem si dneska koupila starší Espiro magic a zatím jsme prubli první jízdu a spokojenost. Myslím, že s ním budu rychle kamarádka
.
Jitka, Vesper…děkuji
Vyjedeme asi až příští týden. O víkendu má být docela ošklivě a nevím, zda bych to už já fyzicky zvládla. Porod trval 9 nekonečných hodin, kdy jsem málem lezla po stropě a ve 2. době porodní byl ukončen císařem…
broučka jsem nevytlačela, kvůli úzké pánvi ![]()
@roomci píše:
Jitka, Vesper…děkujiVyjedeme asi až příští týden. O víkendu má být docela ošklivě a nevím, zda bych to už já fyzicky zvládla. Porod trval 9 nekonečných hodin, kdy jsem málem lezla po stropě a ve 2. době porodní byl ukončen císařem…
broučka jsem nevytlačela, kvůli úzké pánvi
Roomci, pamatuju si, že jsi psala, že máš strach z úzké pánve. To ale mohli ti doktoři taky vidět už dřív a nemuseli tě nechat trápi 9 hodin. No jo, jenže oni se pořád preferují ty přirozené porody a že už je to někdy k nevydržení to už je dokorům jedno. Já měla oba porody taky zhruba těch 9 hodin, ale nakonec jsem porodila normálně. Tak se raději šetři ono po tom císaři je to hojení většinou delší
. Tak aspoň máš vyhlídky, že druhý porod bude plánovaný a taky císařem
.Koho jsi měla u porodu?
Jitka, no byl to mazec
příště se jde rovnou na císaře…prý si mám za 2 roky přijít pro holčičku
U porodu se mnou byl manžel, bez něj bych to nedala…i když ze mě byl taky dost vyplašený
![]()
@roomci píše:
Jitka, no byl to mazecpříště se jde rovnou na císaře…prý si mám za 2 roky přijít pro holčičku
U porodu se mnou byl manžel, bez něj bych to nedala…i když ze mě byl taky dost vyplašený
![]()
To oni chlapi umějí být vyplašení, můj mi po prvním porodu řekl, že k druhému už nejde. Donutila jsem ho, ale u třetího bych ho už asi fakt nechtěla
(jěště, že už mě to nečeká). Oni si opravdu nedokážou představit co to je
a nakonec jsou tak vyplašený, že by bylo lepší kdyby tam nebyli
.
Jinak jsme myslela, kterého jsi měl doktora
.
Jitka, já si to myslela
rodil mě Příborský (já k němu chodím). Hodně lidí na něj nadává…je trochu „necitlivý“ (oproti Svobodovi, Horkayvi, Zezulové… Petříka, Horkayovou jsem nezažila a tu krátkovlasou taky ne), ale my už si na sebe zvykli. On zná mě a já jeho…udělal mi famozní řez- malinký a nejde vidět. Čekala jsem úplně něco jiného. Nechápu, jak mohli takovou dirkou broučka vyndat ![]()
@roomci píše:
Jitka, já si to myslelarodil mě Příborský (já k němu chodím). Hodně lidí na něj nadává…je trochu „necitlivý“ (oproti Svobodovi, Horkayvi, Zezulové… Petříka, Horkayovou jsem nezažila a tu krátkovlasou taky ne), ale my už si na sebe zvykli. On zná mě a já jeho…udělal mi famozní řez- malinký a nejde vidět. Čekala jsem úplně něco jiného. Nechápu, jak mohli takovou dirkou broučka vyndat
Ono to neni o necitlivosti, ale jsou prostě na to zvyklí a berou to jinak než mi rodičky
. Mě rodil Horkay, ale chodím k Rásochové (to bude asi ta krátkovlasá)
. No tak hlavně, že to máte za sebou a jste zdraví a teď si už jenom užívat. Co malý, je hodný?
Jo to asi bude ona- je moc milá a hodná. Kontrolovala mi 2× řez při vizitě.
Maličký je zatim hodný. Budí se tak po 2,5 hodinách na kojení…právě chrní pod oknem, abychom se konečně zbavili žloutenky.
holky jdu poreferovat x-lander XQ. uz je na reklamaci
vozili jsme v hluboke korbicce cca 3 mesice kdyz se jeden konec korbicky svezl uplne dolu…ja vim ze tam je vule a ze se to kyve cela korbicka nahoru a dolu, ale tohle bylo moc. kdyz se podivate z boku tak to jede uplne sikmo doluu nozicek, provozu to nijak nebrani ale me se to nelibilo, nastesti reklamaci uznali a odvezli si kocarek na opravu, jsem zvedava kdy uz to bude. vozime ted vjinem kocarku a nemuzu si zvyknout
kdepak je muj krasny x-lander ![]()