Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3339
24.3.12 18:44
@marfinab píše:
Je pravda že se do hluboký korbičky tohoto typu nevejde půlroční dítě i s fusakem?
Prý je to hodně těšné a nepohodlné pro mimi. prosím o info. Děkuji :D

záleží, jak je mimčo velké. To naše by se tam určitě nevešlo, neb má ve 3m 68cm :lol: Ale hádám, že by se v půlroce nevešel do žádného hlubokého z trojkombinace. Teď by se tam ale s fusakem vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
29.3.12 14:33

Ahoj holky, konečně budu moct taky brzo kočárkovat. Dne 24.3. ve 00:01 se nám narodil Ondrášek (3100g, 52cm) :* Porod náročný ale už vše zapomenuto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pegiii
29.3.12 15:43
@roomci píše:
Ahoj holky, konečně budu moct taky brzo kočárkovat. Dne 24.3. ve 00:01 se nám narodil Ondrášek (3100g, 52cm) :* Porod náročný ale už vše zapomenuto :palec:

Roomci, tak moc velká gratulace :dance:
At vám Ondrášek dělá jen samou radost :lol:

• Citovat
  • Upravit
12
29.3.12 17:53
@Kacenka20 píše:
Holky, nebudete některá kočárek tak do května prodávat?

kacenka ja uz predavam vanicku, je ako nova, ak chces dam ti dalsie info a mozem ti poslat aj fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
29.3.12 18:45
@roomci píše:
Ahoj holky, konečně budu moct taky brzo kočárkovat. Dne 24.3. ve 00:01 se nám narodil Ondrášek (3100g, 52cm) :* Porod náročný ale už vše zapomenuto :palec:

Roomci, velká gratulace k prckovi :palec: .
Až vyjedete, tak dej vědět tvoje první dojmy :mrgreen: . já jsem si dneska koupila starší Espiro magic a zatím jsme prubli první jízdu a spokojenost. Myslím, že s ním budu rychle kamarádka ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.3.12 20:41

@roomci
moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
30.3.12 06:33

Jitka, Vesper…děkuji :hug: Vyjedeme asi až příští týden. O víkendu má být docela ošklivě a nevím, zda bych to už já fyzicky zvládla. Porod trval 9 nekonečných hodin, kdy jsem málem lezla po stropě a ve 2. době porodní byl ukončen císařem… :roll: broučka jsem nevytlačela, kvůli úzké pánvi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.3.12 07:54
@roomci píše:
Jitka, Vesper…děkuji :hug: Vyjedeme asi až příští týden. O víkendu má být docela ošklivě a nevím, zda bych to už já fyzicky zvládla. Porod trval 9 nekonečných hodin, kdy jsem málem lezla po stropě a ve 2. době porodní byl ukončen císařem… :roll: broučka jsem nevytlačela, kvůli úzké pánvi :zed:

Roomci, pamatuju si, že jsi psala, že máš strach z úzké pánve. To ale mohli ti doktoři taky vidět už dřív a nemuseli tě nechat trápi 9 hodin. No jo, jenže oni se pořád preferují ty přirozené porody a že už je to někdy k nevydržení to už je dokorům jedno. Já měla oba porody taky zhruba těch 9 hodin, ale nakonec jsem porodila normálně. Tak se raději šetři ono po tom císaři je to hojení většinou delší :palec: . Tak aspoň máš vyhlídky, že druhý porod bude plánovaný a taky císařem :mrgreen: .Koho jsi měla u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.3.12 12:21

@roomci

hlavně že jste oba v pořádku :palec:

já ještě 3 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
30.3.12 13:18

Jitka, no byl to mazec :-) příště se jde rovnou na císaře…prý si mám za 2 roky přijít pro holčičku :pankac: U porodu se mnou byl manžel, bez něj bych to nedala…i když ze mě byl taky dost vyplašený 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.3.12 14:39
@roomci píše:
Jitka, no byl to mazec :-) příště se jde rovnou na císaře…prý si mám za 2 roky přijít pro holčičku :pankac: U porodu se mnou byl manžel, bez něj bych to nedala…i když ze mě byl taky dost vyplašený 8o :lol:

To oni chlapi umějí být vyplašení, můj mi po prvním porodu řekl, že k druhému už nejde. Donutila jsem ho, ale u třetího bych ho už asi fakt nechtěla :mrgreen: (jěště, že už mě to nečeká). Oni si opravdu nedokážou představit co to je :nevim: a nakonec jsou tak vyplašený, že by bylo lepší kdyby tam nebyli :mrgreen: .
Jinak jsme myslela, kterého jsi měl doktora :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
30.3.12 15:46

Jitka, já si to myslela :-) rodil mě Příborský (já k němu chodím). Hodně lidí na něj nadává…je trochu „necitlivý“ (oproti Svobodovi, Horkayvi, Zezulové… Petříka, Horkayovou jsem nezažila a tu krátkovlasou taky ne), ale my už si na sebe zvykli. On zná mě a já jeho…udělal mi famozní řez- malinký a nejde vidět. Čekala jsem úplně něco jiného. Nechápu, jak mohli takovou dirkou broučka vyndat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.3.12 15:50
@roomci píše:
Jitka, já si to myslela :-) rodil mě Příborský (já k němu chodím). Hodně lidí na něj nadává…je trochu „necitlivý“ (oproti Svobodovi, Horkayvi, Zezulové… Petříka, Horkayovou jsem nezažila a tu krátkovlasou taky ne), ale my už si na sebe zvykli. On zná mě a já jeho…udělal mi famozní řez- malinký a nejde vidět. Čekala jsem úplně něco jiného. Nechápu, jak mohli takovou dirkou broučka vyndat :lol:

Ono to neni o necitlivosti, ale jsou prostě na to zvyklí a berou to jinak než mi rodičky :mrgreen: . Mě rodil Horkay, ale chodím k Rásochové (to bude asi ta krátkovlasá) :mrgreen: . No tak hlavně, že to máte za sebou a jste zdraví a teď si už jenom užívat. Co malý, je hodný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
30.3.12 15:53

Jo to asi bude ona- je moc milá a hodná. Kontrolovala mi 2× řez při vizitě.
Maličký je zatim hodný. Budí se tak po 2,5 hodinách na kojení…právě chrní pod oknem, abychom se konečně zbavili žloutenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.3.12 22:19

holky jdu poreferovat x-lander XQ. uz je na reklamaci :( vozili jsme v hluboke korbicce cca 3 mesice kdyz se jeden konec korbicky svezl uplne dolu…ja vim ze tam je vule a ze se to kyve cela korbicka nahoru a dolu, ale tohle bylo moc. kdyz se podivate z boku tak to jede uplne sikmo doluu nozicek, provozu to nijak nebrani ale me se to nelibilo, nastesti reklamaci uznali a odvezli si kocarek na opravu, jsem zvedava kdy uz to bude. vozime ted vjinem kocarku a nemuzu si zvyknout :( kdepak je muj krasny x-lander :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí