Z pohledu milenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jamuna
19.8.12 22:00

No a nebude to taky i tím, že ta milenka si dělá naděje, že ten muž odejde od manželky? Myslím, že to tak často i je, u těch co sou milenky dlouhodobě, tak tam je to asi jasné, ona i ví, že se nerozvede, ale stejně s ním je, vyhovuje jí tento styl života.

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 22:06
@Anonymní píše:
Mně to přijde, že manželky to vidí kolikrát zbytečně komplikovaně (a že sex s jinou zbytečně přeceňují). :nevim:

:lol: Když si myslíš, že sex s jinou se přeceňuje, tak co bys ty sama manželovi už neodpustila, když ne sex? Co je horšího, čím může zradit? Dělat lívance? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 22:55
@PaníBovaryová píše: :lol: Když si myslíš, že sex s jinou se přeceňuje, tak co bys ty sama manželovi už neodpustila, když ne sex? Co je horšího, čím může zradit? Dělat lívance? :lol:

Tak víc by mě ranilo, kdyby jiné ženě (a nemusí to nutně být hned milenka) důvěřoval víc, než mně. Kdyby ona měla možnost znát jeho sny a starosti, se kterými by se mi nesvěřil, kdyby hledal pomoc u ní a mne nechal na vedlejší koleji. Zrovna tak by mě ranilo, kdyby se na mne vykašlal v době, kdy bych ho potřebovala. Konečně, i ty lívance by mě nakrkly víc, kdyby je dělal pro milenku, mezitím co ode mne by vždycky očekával, že kus žvance předložím já jemu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 22:58
@Anonymní píše:
Hmmm a morální zásady???nic neříkají???

Jistě - „Mravnost nade vše“ :mrgreen: Fajn film ;)

• Citovat
  • Upravit
18148
19.8.12 23:52
@Anonymní píše:
Tak víc by mě ranilo, kdyby jiné ženě (a nemusí to nutně být hned milenka) důvěřoval víc, než mně. Kdyby ona měla možnost znát jeho sny a starosti, se kterými by se mi nesvěřil, kdyby hledal pomoc u ní a mne nechal na vedlejší koleji. Zrovna tak by mě ranilo, kdyby se na mne vykašlal v době, kdy bych ho potřebovala. Konečně, i ty lívance by mě nakrkly víc, kdyby je dělal pro milenku, mezitím co ode mne by vždycky očekával, že kus žvance předložím já jemu :nevim:

Souhlasím. Bylo by to pro mě horší, než kdyby měl manžel boční, pouze sexuální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Vichřice
20.8.12 00:00
@Maculinka píše:
Doufám, že tu nikoho neurazím, ale dle mého názoru ten, kdo VĚDOMĚ ubližuje lidem tímto způsobem, tak nemá dostatečnou sociální inteligenci. Takovíto jedinci mají plno výmluv, proč tak jednali, proč tak chtějí jednat a omlouvají si to různým způsobem. Kdežto člověk se správným charakterem a sociální inteligencí má své hranice a i přes jeho tužby si umí říct „ne, nehodí se to“. Myslím si, že člověk s dostatečnou inteligencí umí řešit takové situace normálně. Když dojde k nevěře, přiznat si, že udělal chybu a řešit ji, postavit se k tomu čelem - takto jedná inteligentní člověk. Nevyčkává a neoblbuje okolí s očekáváním, že „ono to nějak dopadne“. Nejzajímavější je sledovat, jak se právě potrefené husy tady snaží nejvíce hájit a hledat všemožné výmluvy pro své jednání - je mi to úsměvné. :lol: Ono ne nadarmo se říká, že nevěra je čin slabších.. Největší legrace potom je číst „ale já nejsem spokojen/á se sexem ve vztahu“ nebo „už ji/ho nemiluji, nepřitahuje mě“.. opravdu inteligentní v tuto situaci tomu ještě přitížit nevěrou 8) Někdy nabývám dojmu, že si někteří opravdu myslí, že ta nevěra je má nějak vysvobodit nebo co.. :nevim:

dobře vystiženo a vše cítím stejně :)

Nechci být škodolibá, ale pevně doufám v to, že boží mlýny…

• Citovat
  • Upravit
14335
20.8.12 00:19

Milenka jsem nebyla, ale myslím si, že pokud je žena svobodná bez závazků partnera, tak neni povinna nikomu skládat učty. Samozřejmě někdo může říct, že měla brát ohled na ženu a děti, ale myslím si, že v tomto případě největší ohled a zodpovědnost za rodinu a děti má chlap..Myslím za svoji rodinu..
Ten je zodpovědný za případný rozpad rodiny, protože kdyby to nebyla tato, bude to jiná a už ten fakt, že vůbec leze na jinou je v tom vztahu známka toho, že neni k manželce tak upřímný, spokojený a je sobecký..
Mě se nelíbí věta.. ona rozbila manželství.. myslím, že si to rozbil sám chlap on má rodinu, zodpovědnost..a má se chovat tak, aby rodinu nerozbil…
Jsou na to dva, ale každý si zodpovídá za svou rodinu- partnera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prateta Alžběta
20.8.12 06:39

Škoda, mohlo to být zajímavé téma, taky by mě různé podobné příběhy zajímaly, bohužel ale když to tak čtu, tak paní Bovaryové a spol vůbec nejde o nějaké pocity jaké to je být milenkou, ale hlavně o to pourážet kde koho s jiným názorem nebo minimálně holky přesvědčit, že jedině ona má ten správný názor.
Mohla jsi to napsat hned, holky ti sem nemusely psát svoje příběhy a nechat si za to zbytečně nadávat.
Nenechte si holky pár moralistkama kazit pěknej den.
A nevěrnice nejsem, takže mně nadávat nemusíte.
Tak pá pá a já už zase jdu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20.8.12 07:06

Mna by strasne zaujimalo preco kazdy komu sa nieco „nespravne“ prieci je hned moralistom, ked povie svoj nazor. Ale niekto kto klame a podvadza je „tolerantny“.

Inak, druha vec co ma strasne stve je povazovanie mileniek za neviniatka. Uz som to tu raz pisala, staci vhodny okamih aby zenska zatala drapky ked je chlap momentalne nastvany na manzelku a potom sa uz len drzat, nevinne pripominat a ta baba bez zavazkov odvedie toho „prasaka“ od rodiny. A mimochodom, keby to bola len a ciste vina tych chlapov, tak by ziadnej sudnej „nevinnej“ zenskej nestali ani o to, aby sa ich co len drievkom dotkla.

Ale idem uz prec, som predsa moralistka. Bavilo ma to tu citat, zaujimave pribehy, az do chvile ked sa milenky zacali poplacavat po rameni jak su na tom lepsie nez tie chudery oficialne.

Jo, a mojho chlapa strasne bavi predstava milenky na urovni rotopedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.12 08:19

Jsem bohužel opakovaně podváděnou manželkou. Měli jsme (a máme) s manželem téměř dokonalý vztah. Povídáme si, sexu bylo tak akorát (podle mě, později jsem zjistila, že pro manžela to bylo zatraceně málo :? ). Postavili jsme dům, pořídili dítě a já zjistila první nevěru (když mi ze spaní říkal jiným jménem, trošku jsem zapátrala :zed: ). Důvěra šla do kytek. On plakal (haha divadlo jako hrom, kdybych to nezjistila, je mu to šumák), milion slibů, jak to bylo poprvé a naposled, že už to nikdy neudělá (nikdy neříkej nikdy). Opakovalo se to několikrát (musím podotknout, že můj sexuální apetit stále klesal a nebylo to jen únavou z dětí. Prostě mi sex stačí jednou týdně, někdy více, někdy méně :oops: ). Z počátku jsem se strašně trápila, řešila jsem to, bolelo to. Málem nás rozeštvala osmnáctiletá holka ošklivá jako noc :zed: :zed: :zed:. Začala mě vyhledávat, vykládala detaily jejich týdenního „vztahu“. A kupodivu z ní byl více na nervy můj muž než já :lol:. Později jsem se naučila ty jeho úlety ignorovat, né kvůli němu, ale kvůli sobě a kvůli dětem. Přestala jsem ho hlídat, kontrolovat, řešila jsem sebe, začala jsem cvičit, studovat, podnikat, věnovat se více sama sobě. On se „asi“ zklidnil, o milenkách jsem nevěděla a po hodně dlouhé době jsem náhodou objevila v kufru na nářadí tajný mobil 8o :zed: 8o. V tu chvíli jsem byla rozhodnutá, že dál ze mě vola dělat nebude, a že je na čase to rozseknout a jít si po svých. Zmínila jsem se o rozvodu a víte, co on začal dělat? Ze mně začal dělat děvku. Po celé rodině mě očernil, že ho podvádím s kolegou, že se chci rozvést kvůli jinému chlapovi, že dětem rozbíjím rodinu, do toho našel ve skříni krabičku od prášků na hubnutí (která tou dobou byla asi 3 roky prošlá, jen jsem ji nějak pozapomněla vyhodit :oops: ) a začal vykládat, že beru nějaký divný prášky (větší část z rodiny hned usoudila, že to budou drogy…). Jako fakt peklo. Půl roku mě denně hlídal, kontroloval kdy jím, kdy spím, kdy telefonuji, do práce chodil jen na pár hodin denně… Hrůza, už nikdy bych to nechtěla zažít. A já z jeho chování byla psychicky tak na dně, že ze mě byla troska. Po půl roce jsem se zase sebrala, rozhodla jsem, že buď na sobě začneme oba pořádně makat, nebo jdeme od sebe (milion výhrůžek o tom, jak mě připraví o děti fakt udělají s psychikou hodně). No, zapracovali jsme na sobě. Teď je to „už“ tři roky zpátky a jsme stále spolu. Vztah máme mnohem lepší, než kdy dříve, o milenkách nevím a doufám, že už se o žádných ani nedozvím. Důvěra byla hodně nalomená, stále je, ale snažím se mu věřit. Nehledám, nepátrám a vztah si užívám. Ale abych byla upřímná, tak i přesto, že jsem měla chuť se mu pomstít mou nevěrou, tak bych na to neměla žaludek (možnosti byly, ale nemám na to povahu). Asi jsem jedna z mála, která prostě sex bez citů, navíc ještě vdaná, fakt asi nerozdýchá :nevim: (ale nikdy neříkám nikdy,,, protože nikdy nemůžu vědět, co život přinese. Jen na 100% vím, že skutečně nikdy by to nebylo s mužem, který má doma ženu a děti…)Tera

• Citovat
  • Upravit
7090
20.8.12 08:29

Ano mohlo to být zajímavé téma. To by ale nesmělo být založeno proto, aby bylo koho urážet. Některé dámy se tu chovají jak inkvizice :roll: .Je smutné, když je na světě tolik lidí, kteří vše vidí černobíle. Já měla vtah bokem cca rok.Jsem tedy rázem mrcha, která nemá svědomí a můj tehdejší chudáček? Jen jedna věta vám stačí na to někoho odsoudit? Já neomlouvám nevěru, ale taky nebudu takový pokrytec, abych někoho soudila někoho jen na základě jedné informace. Podle zkušeností ti, kteří mají na život takhle jednoduché rovnice(nevěrník=hajzl, milenka=mrcha, manželka=chudinka),mají spíš sami nějaký problém a nebo strach, že se jednou něco takového stane jim.No byla to zajímavá diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrakousnice
20.8.12 08:50

Zkušenost osobní: měla jsem období, kdy jsem byla sama, mladá, bezdětná, v cizím městě, nešťastně stále zamilovaná do ex, snažila jsem se zapomenout, dala si inzerát jenom na sex (defakto kvůli sebevědomí) - sešla jsem se pak asi s 5 chlapy, všichni ženatí, a měla jsem s nimi sex. Ti chlapi byli spokojení v manželství, nějaké rozpady manželství nehrozily, nikdo nehledal lásku, manželka jen prostě odmítala třeba orální sex, tak oni po něm toužili a já jim ho udělala, ani jsme spolu klasicky nespali… prostě nenaplněná touha… ty chlapi mi byli šumák a já jim asi taky… já si zvedla sebevědomí a po těch pár chlapech jsem inzerát smazala a začala žít „spořádaně“

zkušenost mé kamarádky: ona 25 let, on nadřízený v práci 40 let, ženatý… láska jako trám, milenecký vztah, telenovela hadr… on, že má manželství v rozvratu a s kamarádkou chce začít znova… těžké tomu uvěřit, ale bylo to tak… manželka byla opravdu psychicky labilní, dělala dluhy, sama měla spousty milenců, nechodila do práce, demolovala byt… on to kvůli dětem lepil několik let, vodil je do školy, dělal svačiny, maminka se toulala po nocích, mizela na týden apod… po několika měsících s kamarádkou ji představil svým rodičům, přátelům, od začátku ji představoval jako svoji novou partnerku… všichni věděli, že patologické jeho manželství je a děkovali bohu, že konečně najde sílu také žít svůj život a ukončit to… i děti si již přáli, aby po nich maminka přestala házet žehličkou :mrgreen: po roce vztahu s kamarádkou se rozvedl, sestěhovali se, založili spolu firmu, mají vlastní děti a koná se happy end jako prase… a přitom to na začátku vypadalo jako super jasný klišé vztah milenka nadřízený… přitom oni jsou opravdu harmonický pár a nikdo z nikoho vola nedělal a manželka byla vše, jen ne světice… sama se potácí mezi několika milenci a děti neví, co jim maminka zase připraví za překvapení…

takže nic opravdu nejde soudit, člověk musí mít informace

• Citovat
  • Upravit
21703
20.8.12 08:58

Tak to je fajn, já řeknu, že bych milenka být nemohla, protože bych to nedala, připadala bych si, že se dávám pod cenu, když nejsem ta první před okolím a už je z toho to, že všechny milenky mám za mrchy :mrgreen: Myslím, že celkem překrucujete :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
20.8.12 09:10
@PaníBovaryová píše:
Tak to je fajn, já řeknu, že bych milenka být nemohla, protože bych to nedala, připadala bych si, že se dávám pod cenu, když nejsem ta první před okolím a už je z toho to, že všechny milenky mám za mrchy :mrgreen: Myslím, že celkem překrucujete :jazyk:

Nevěrník sem napsal svoji zkušenost a myslela jsem, že to byl účel diskuse a ne ho soudit, že je srab :nevim:.Jinak to ostatní nebylo myšleno zrovna konkrétně na tebe, težko říct, proč si to myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.12 09:20

Dle mého je hulvát ten, kdo je nevěrný. Milenka sice není čistá jako lilie, přece jen spát s mužem, o kterém vím, že má rodinu není zcela OK, přesto bych na ni tu vinu nesvalovala. A manželka? Věřím, že jsou případy, kdy si za to může sama. Každopádně u mě je za největší prase ten, kdo podvádí. Užít si s milenkou a šupky domů zahrát si s dětma pexeso a večer se přitulit k manželce? :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky