Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
28.3.11 10:49

Lééénuša
Leni, ještě spolu bydlíme, stěhování není tak jednoduché a ještě tu mám rozdělanou autoškolu, takže ji musím nejdřív dodělat…ti chlapi jsou někdy na zabití, včera jsem se ho ptala, jestli se malé bojí a on řekl, že ano, že neví jak na ni. Že když brečí, tak neví, co s ní. Ale jak jinak to zjistí než tím, že to zkusí :think:
Taky mnohdy nevím, jak na ni, tak zkouším všechno, co se dá a ono něco z toho většinou zabere :-D
Leni nevím, občas si říkám, jestli jsem tak náročná, když po něm chci trochu lásky a podpory. Doma dělám všechno, malou mám 24 hodin na starost jen já, kromě toho, když si ji náhodou chce někdo povozit, to musí být ale napapaná, odkrknutá, spokojená a nejlépe spinkat ještě, než se vyjede :pocitac: ,to bych to střílela. Včera jsem prosila tchýni, jestli by si nemohla vzít malou na procházku ráno, že bych se trochu vyspala a ona mi řekla, že ne, že je unavená, tak až po obědě…po obědě už jsem ale tak probraná a fit, že s ní půjdu ven klidně sama :pocitac:

Jinak dnes vstávání ve tři hodiny (už třetí den), takže jsem chodící mrtvolka. Říkala jsem si, jak je možné, že teď tak málo spí, pořád pláče, jen občas si hraje a spinká fakt minimálně. Prsa plná, plína čistá, prďan žádný, tak kde je problém…???
Tak jsem si ji dnes dala na váhu, sice prsa vypadají plně, ale co když…no a ono je to fakt mlíkem, vypila jen 30ml a byla jsem vyždímaná jak houba, chudinka už tři dny trpí hlady :zed:
Dala jsem jí tedy lahev nutrilonu a vyžahla ho jako nic a usnula jak dřevo :lol: , hurá…no a po hodině opět vzhůru, ale je zlatá, leží v lehátku a povídá si s hračkama už skoro hodinu :mrgreen:
To mlíko mě jednou zničí, to už je potřetí, co s ním mám nějaký problém, už je to dost únavný. Ještě tak ztratit mlíko, to by mi k tomu všemu ještě chybělo. I když po tom všem stresu se ještě spíš divím, že pořád kojím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.3.11 11:39

Jo aha Jíťul, to je jasný že to jen tak lehce nejde odstěhovat se..tak ať jde autoškola bez problémů :palec: třeba najednu stranu to bude u vašich lepší, pomůžou ti a ty si odpočineš azase nabereš síly. Vím, že by bylo lepší aby byla malá i s tatínkem, ale když ti vůbec nepomůže to je opravdu na prd :pocitac: oni ti chlapi jsou děsní, opravdu by snad nejraději aby dítěti byl po narození už rok (to přesně říkal ten můj) ale jak psala Lucka přeskočit to nejde. :roll:
S tím vozením..no to bych tchýni asi picla teda, že je unavená…to ty taky a 100× víc.
Holka s tím mlíkem my bojujeme neustále, ty aspoň normálka kojíš, ale u nás to je buď kojení 2min a s řevem, takže se snažim odstříkávat, ale zo hodku mám tak 30ml, je to makačka a víc prostě nedám. Uvažuju o tý elektr. odsávačce, ale pořád váhám.
Jinak neboj ono se to zase zleší všechno…držím palce. fakt mě mrzí že tě provází takový věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
28.3.11 12:31

Ahojky! To kojení je fakt síla!!! Malý včera pil pořádně naposledy v 6 hodin ráno a od té doby se kloudně nenajedl. Vztekal se, kdykoli sem ho přiložila k prsu, přitom bylo vidět, že má hlad, protože když sem ho dala kvůli řevu od prsu, tak ho zase hledal. Pak už řval samozřejmě i hlady, ale nic sem do něj nedostala. Večer mi manža říkal, ať zkusím schválně odstříkat trochu do lahvičky. Nejdřív malý nevěděl, co s tím, ale pak to vyžah. Pak sem to udělala ještě jednou a honem přiložila k prsu, tak se konečně nabaštil, ale má u toho nerva, odtrhává se, kroutí, mrská ručičkama, no síla. Mě napadlo, jestli to nemůže být taky tou jeho uzdičkou pod jazykem. Má ji až ke špičce jazyka. Ale že by s tím měl takhle problém ze dne na den??? Čekala sem noc hrůzy a on spal od 20 hod. až do 3.30 a pak se probudil až po 6.hod., nakrmila sem a chrněl ještě do 9 hodin. Paráda!!! Dneska je krmení v pohodě, tak nevím, co nám ty dětičky vymrzujou, co? :lol:
Holky!!! Máte všechny krásný fotečky!
Jíťo…je to na palici, co? My taky měli vyhrocenější období. Manžílek si malýho pomalu nevšiml, ani ho nezajímalo koupání, nic…tak sme se trošku chytli a musím zaťukat, podstatně se to zlepšilo. :potlesk: Oni jsou tak trochu mimozemšťani a dítě pro ně fakt začíná fungovat až zhruba kolem roku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.3.11 12:45

Evelin opravdu jsou někdy období kdybych snad i vraždila, všechno se ser… :zed: u nás je to kojení úplně děsný, ale je to podle mě tím, že už si hodně zvykla na láhev, i když jí vždycky předtím nakojím, teda snažím se, ale je to děs, řve, kroutí, mele rukama a nohama :pocitac: takže tedka odstříkávám, vlastně mám pocit že nic jinýho nedělám.Nechci to jen tak zahodit, protže mlíko nějaký mám. tak aspoň ty první 3 měsíce vydržet nejlíp dýl.

Chlapi jedni zatracení 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 16:12

Lééénuša
Leni, pořád věřím, že bude líp. I u přítele pořád ještě čekám nějaký poslední zázrak, který by mě tu udržel, ale bojím bojím, že se nestane. :cry:
Malé si ještě občas všimne, ale mě, no to ani nemluvím, nikdo mě nedobíjí energií(kromě Viktorky) a ona docela razantně ubývá :roll:
Leni, pokud můžu doporučit, tak nejlepší odsávačku jakou jsem vyzkoušela je Avent isis, páková manuální, je fakt super, nejmíň bolí a dostane ze mě nejvíc mlíka. Zkusila jsem i Medelu elektronickou na domácí použití a děsně to bolelo a pak Medelu na nemocniční použití, měla jsem ji doma půjčenou 14 dní (její cena 22tis.), tak jsem si říkala, jaký to bude zázrak a zas tak extra to nebylo, trochu to bolelo a taky to moc mlíka neodsálo, spíš to hlavně stimulovalo ty prsa. Tu Avent mám už měsíc a jsem maximálně spokojená :palec:

Byla jsem dnes u Dr. pro nějaké rady ohledně toho mlíka, protože už je to třetí krizovka a ž jsem z toho na palici. Tak mi řekla, ať vydržím, že budou i horší věci…fakt povzbuzující :pocitac:
Odsávat odsávat odsávat a pořád malou přikládat, no a když bude mít hlad, dát jí Nutrilon…to v tom budeme mít za chvíli pěknej guláš :zed:
Ještě, že mám doma tu váhu, alespoň vím, kolik vypije :palec:
Jinak dnes dostala dvě plné dávky Nutrilonu a je jak andílek, spinká a nebo si hraje a snad ani nezaplakala, no paráda…tak uvidíme, jaká bude noc, už bych se celkem potřebovala vyspat :dance:

Ještě dotaz pro ty, kteří už mají naušničky - nevíte jaké plus a minus má nastřelení nebo píchání oušek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.3.11 16:25

Jiťo já bych taky čekala ještě nějaký zázrak ohledně přítele, přeci jen máte spolu mimčo. A neptala ses ho proč je vůči tobě tak chladnej??? třeba si to chce sednout a promluvit si. A nebyl u porodu?? Na psychologii nám říkaly, že někdy to v chlapech vyvolá odpor vůči ženě, když vidí až moc, ale to bych ty chlapi postřílela :pocitac: …protože my trpíme a vlastně přivedeme na svět krásný mimnko :srdce:

To ti teda dr. poradila…no ale bude to tak. Mě z toho asi taky hrábne. kouknu na tu odsávačku…já si koupila v lékárně od Chicca, stála přes 1000kč a je na hovno, špatně se s tím dělá a už je rozbitá. ted mám pučenou od Medely pístovou, úplně obyčejnáá zab 150kč a celekm to s ní jde, ale pořád je to děsná makačka. Hlavně já opravdu toho mlíka asi moc nemám, protože pak už prostě neteče i kdybych si za ty prsa tahala sebevíc :zed:

Naušničky máme a píchnutý teda, ale nastřelení je asi lepší..jednak je to rychlý a asi né tak bolestivý a možná to tak nekrvácí…my měly zapatlaný uši hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.11 16:27

Ahoj holky!Tak koukám, že jsem si všechny s těma chlapama užily!!Pro mě bylo nejhorší to šestineděli, to jsem fakt myslela, že je konec!! :roll: Teď už to jde…
Je hrozný, že když je člověk fakt potřebuje, tak začnou dělat kraviny!!! :pocitac:

My dnes byli na kyčličkách tak dobrý,ale všechny co jsme tam byli musíme ještě v pěti měsících! :nevim:

S tím kojením u nás úplně v pohodě!!!Já fakt vůbec nevím, co mám doma za dítě!!!! :pankac:
Akorát poslední dobou se začla pěkně vztekat a ječet, protože nechce ležet a nechce být v kočáře, protože nic nevidí a nejradši by už asi seděla a koukala. Ale jinak pohoda!!!Už jí taky nemůžu jen tak někam položit, protože už se přetáčí na bok, otáčí se dokola na zádech a mrská se, tak už musím dávat pozor, aby nespadla! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.11 16:29

Já mám odsávačku od Canpol, s balonkem, a ta je taky docela na prd. Odsaje hodně jenom když mám hodně nalitý prsa, jinak nic nevytáhne!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 16:34

Ta naše dračice se taky pořádně mrská. Když ji položím do postýlky, tak ji mnohdy ráno najdu na druhé straně otočenou o 180°C, no sranda. A mnohdy je ještě zavrtaná pod dekou. Když jsem ji minule s dobrým úmyslem chtěla odkrýt, abych vůbec viděla, že „žije“, začla pištět, že jsem ji jako vzbudila, tak jsem na ni tu deku zase hodila a byl klid a spinkala jak zařezaná :mrgreen:
Na zádech už skoro 14 dní neleží, hned se otočí na bok a mnohdy ještě pusou cumlá pod sebou plínu, jsou to čiperky :lol: :dance:
No a s tím koukáním, to máme podobné, jak ji položím někam, kde není moc vidět, tak hned natahuje, tak ji zvednu a jak může čučet okolo, tak je spokojená. Je to malá hééérečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.11 16:34

Jo a dnes jsem zase malý koupila sandálky a háčkovanou čepičku!!! :srdce: Už to jako fakt přehánim, ale to se prostě nedá!!!!!!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.3.11 16:35

Bikis tak hlavně že jsou kyčle o.k, tak asi je lepší když vás ještě uvidí a řekne že ty kyčle jsou dobrý :palec:
Závidím všem co kojí jedna dvě :oops: né je to fakt prima když to klape :palec:
U nás taky krizovka až teď v šestinedělí…ale dneska přijel domu a přebalil, dal jí najíst, hrál si s ní, prostě pohodovej den..záleží taky jak je asi utahanej z práce…ale to my jsme taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.11 16:37

Jj, Zuzka když leží na tý hrací dece, tak jí přikrývám nožičky dekou a ona si jí taky vždycky vytáhne přes hlavu, nebo si jí nacpe do pusy a tak!!! :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 16:43

Lééénuša
Leni, nejhorší je, že já o tom už chtěla mluvit tolikrát a on vždy jen prohodí, že to nechce řešit, že si pořád jen stěžuju. U nás je problém v tom, že má novou práci a stal se z něho workoholik, doma neslyším o ničem jiném než o práci, mám pocit, jako bych s jeho kolegama bydlela, protože jejich jméno slyším snad 100× denně. Taky mu to trochu stouplo do hlavy a občas mám pocit, jako kdyby ze mě dělal blbku. Jsem mu říkala, že tím, že jsem na mateřský ještě neznamená, že mi odplul mozek z hlavy…
Víš, jde o to, že kdyby mu zavolal šéf o půlnoci, že něco potřebuje, tak vstane a letí za ním jako střela (už se to i stalo) a když já po něm chci občas v noci, aby malou třeba alespoň přebalil, či chvilku ukonejšil (říkám chvilku, nic velkého po něm nežádám), tak je to strašný problém, protože on je strašně unavený......no a já asi NE, že, no co si budeme povídat…chlapi jsou občas pěkní sobci :poblion:
O tom porodu, to jsem se ho ptala a prý to z toho není, nechce se mnou spát, protože je prý psychicky unavenej z práce, dobrý ne??? :zed:
A to už dokonce vypadám jako před těhotenstvím, tak tedy nevím, čím to je… :nevim: Šancí už měl milion, jedna sem nebo tam už mě nezabije, tak uvidíme, ale povahu člověk nezmění, takže se bojím, že to bude pořád stejné… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 16:46

Do toho Nutrilonu snad dávají něco na spaní, malá už spí pět hodin…to se mi přes den ještě v životě nestalo :lol: a dokonce se ještě usmívá, no je to krása :srdce:
Nechápu, jak taková zlatíčka může někdo odložit. Mě se stýská už i tehdy, když ji třeba jen na chvíli vozí venku v kočárku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 16:53
Bikis píše:
Jo a dnes jsem zase malý koupila sandálky a háčkovanou čepičku!!! :srdce: Už to jako fakt přehánim, ale to se prostě nedá!!!!!!!! :zed: :zed:

Mi povídej, jsem úplnej magor do nakupování na malou, zrovna minulý týden jsem jí koupila riflové šaty s laclem, pak tepláčky s kapsama, taky jarní bundu takovou na pomačkání a baret, no taky pidi plavky, nemohla jsem je tam nechat, byli prostě prďácký :mrgreen: , zrovna vymýšlím, co jí dám na to vítání občánků…asi dostane šatičky, jako velká slečna :mrgreen:
Fakt jsem asi blázen, možná by si někdo řekl, že si z ní dělám panenku.....no aproč vlastně ne, vždyť je to taková moje panenka, hezčí jsem v životě neměla ani neviděla, tak co jí nenakoupit něco hezkého na sebe, že??? :-D Ani na sebe mě teď nebaví nakupování, pro ni se mi nakupuje nějak veseleji, mě poslední dobou nějak nebaví to svlékání a zkoušení v kabince honem honem, abych to stihla než zas budu kojit, mám na to ráda svůj klid a ten teď není, tak uvidíme, třeba se to časem srovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí