Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Borůvka1990 Jezis, tohle se za nas vubec neresilo… Takova prkotina. Snad jde o to, jestli ses podivala a ne jestli dostatecne pro nekoho kdo sedi vedle. No ale polovicni uspech to je!!!
Tak budu drzet palce k opravkam, vitej v klubu ![]()
To mi teda ty moje poklesky prijdou zasadni a chapala jsem, ze me vyrazil, ale tohle??? ![]()
@Borůvka1990 píše:
Testy ano, jízdy neNedostatečný (1!) pohled do zrcátka
Jeeeeej, no vidíš to
z toho si nic nedělej, příště už to dáš ![]()
@Borůvka1990 to je mi líto, prostě tahají peníze
příště už to určitě vyjde, hlavně hlavu hore
![]()
@Borůvka1990 píše:
Testy ano, jízdy neNedostatečný (1!) pohled do zrcátka
Tak teď si můžeš říct že vyhozená už jsi byla, to máš za sebou a teď to vyjde ![]()
Netřeba se dál stresovat
Je to opravdu volovina a jen vydělávají, o nic jiného nejde. Prostě hnus.
Pro příště budu zase držet palce
A z rodiny buď taky v klidu - když to budeš brát sportovně a s humorem, vezmou to líp i oni. Takže hlavně klídeček, panáčka na nervy (teď, ne před příští jízdou
) a bude to ok ![]()
@mehaaja píše:
To mi teda ty moje poklesky prijdou zasadni a chapala jsem, ze me vyrazil, ale tohle???
Bohužel
Hádat se s ním nemůžu, za. bít ho taky ne…
@Nimie píše:
Jeeeeej, no vidíš toz toho si nic nedělej, příště už to dáš
@Hannah345 píše:
@Borůvka1990 to je mi líto, prostě tahají penízepříště už to určitě vyjde, hlavně hlavu hore
![]()
No teď už je to jedno… Chtěla jsem být machr, a jsem dvojka… Může být hůř…
@Anna766 píše:
Tak teď si můžeš říct že vyhozená už jsi byla, to máš za sebou a teď to vyjde
Souhlas
A jestli si příště zase něco najde, tak ho vypnu ![]()
@kate02 píše:
Dávala jsem přednost, když jsem byla na hlavní :-/
to dávám furt, jak je více čárek na značce jsem ztracená ![]()
@Taka píše:
Netřeba se dál stresovatJe to opravdu volovina a jen vydělávají, o nic jiného nejde. Prostě hnus.
Pro příště budu zase držet palceA z rodiny buď taky v klidu - když to budeš brát sportovně a s humorem, vezmou to líp i oni. Takže hlavně klídeček, panáčka na nervy (teď, ne před příští jízdou
) a bude to ok
Rodinna to ještě neví, jen manžel a kamarádka, ty mě politovaly, když mi ruply nervy a bulela jsem
Příště to dám, páč propláchnu ledviny 5ti redbulama a nebudu u toho napůl chrápat (jsem v noci nespala, příště též nebudu). A to by bylo, abych na něco zapoměla ![]()
@kate02 píše:
Dávala jsem přednost, když jsem byla na hlavní :-/
A za to Tě vyhodil? Nerozumím…