Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa píše:
Pokud jsi tolikrát parkovala a bez problémů, a pak tě vyhodil na zrcátkách, tak bych i řekla, že hledal. Obvykle nechají jen zaparkovat při změně zkoušeného, max. k tomu přidají jedno parkování jinde, ale nedělá se takový nácvik. Neviděl, že jsi byla s testy rychle hotová?
No viděl, vždyť jsem pak čekala na chodbě (s ostatníma, co měli jít na opravný jízdy). Oni v učebně smolili test víc jak dvacet minut a valná část ho neudělala
Což nechápu, v dnešní době test není těžký, pokud se člověk učí (ale může hrát roli i stres). Pak mě zkoušel u auta a nebylo nic, na co bych neodpověděla, s čím bych si neporadila. Ani za jízdy. Zřejmě mi chtěl dokázat, že nejsem tak dobrá, jak si myslím (tak sebejistá, tak připravená)…
Však nejsem naštvaná na něj, ale na sebe, že jsem mu dala příležitost mi to nedat. Bylo to jen na mě.
@Borůvka1990 píše:
Však nejsem naštvaná na něj, ale na sebe, že jsem mu dala příležitost mi to nedat. Bylo to jen na mě.
Ty jsi se ale do zrcátka podívala, ne? Jen jsi to neudělala dostatečně významně, aby si toho i slepý všiml. Hele, pokud je to tak, jak píšeš, tak si myslím, že by si důvod našel a snažil se o to celou dobu. Takže na sebe bych naštvaná nebyla, prostě to tak chtěl a nejspíš ti opravdu potřeboval dokázat, že je víc, než ty. Dáš si to znovu, stejně a podruhé už bude pohoda. Už se budeš snažit alespoň tvářit trošku pokorně ![]()
Víš, naštve to, ale teď už víš, že to zvládneš a půjdeš tam v klidu, možná se i lépe vyspíš a kdyby ne, tak ten redbull to jistí ![]()
@Ivana 85 píše:
@Borůvka1990 a ten test za 2 minuty? vzdyt tam je snad 30 otazek.
Jo, možné to je. Já to měla také nadrcené, seděla jsem tedy u toho asi pět minut, protože mě zarazilo to, že ostatní ještě pořád pracují a tak jsem pořád hledala ve svém testu, jestli jsem něco nepřeskočila
a počkala jsem, až se zvedne aspoň jeden člověk, abych nebyla první ![]()
Technika byla v pohodě, protože jsem dostala otázku, nadechla se a začala mluvit a po druhé větě mě komisař zastavil, že to stačí, že je vidět, že o tom vím, když jsem ani nezaváhala a hned začala. Takže je to fakt o lidech. Já si v jedné křižovatce najela tak blbě, že kdyby chtělo auto odbočit do směru, ze kterého jsem vyjížděla, nemělo by místo. Prý. Já si toho nejsem vědomá, ale komisař mi to řekl, když jsme na konci zkoušky zastavili. Odkývala jsem mu to, že se budu soustředit, abych nevybočovala ze svého pruhu a on mi řekl, že jsem tedy uspěla.
Možná, že kdybych se hádala, tak mi to nedá. Nevím. ![]()
@Ellusa píše:
Podle toho, co jsi psala, to na toto totiž vypadá.
No jasný… Jenže když přece VÍM, nebudu předstírat že ne. Když umím, tak to tak dělám. A je jasný, že oni u prvních závěr. jízd hledají záminku, jak vyvrátit skutečnost, že to žák umí.
@Kakika píše:
Jo, možné to je. Já to měla také nadrcené, seděla jsem tedy u toho asi pět minut, protože mě zarazilo to, že ostatní ještě pořád pracují a tak jsem pořád hledala ve svém testu, jestli jsem něco nepřeskočilaa počkala jsem, až se zvedne aspoň jeden člověk, abych nebyla první
Technika byla v pohodě, protože jsem dostala otázku, nadechla se a začala mluvit a po druhé větě mě komisař zastavil, že to stačí, že je vidět, že o tom vím, když jsem ani nezaváhala a hned začala. Takže je to fakt o lidech. Já si v jedné křižovatce najela tak blbě, že kdyby chtělo auto odbočit do směru, ze kterého jsem vyjížděla, nemělo by místo. Prý. Já si toho nejsem vědomá, ale komisař mi to řekl, když jsme na konci zkoušky zastavili. Odkývala jsem mu to, že se budu soustředit, abych nevybočovala ze svého pruhu a on mi řekl, že jsem tedy uspěla.
Možná, že kdybych se hádala, tak mi to nedá. Nevím.
Přesně můj případ, akorát jsem neměla důvod tam sedět víc jak tři minuty, když jsem to za dvě měla hotové… A taky jsem se nehádala…
@Kakika píše:
Ty jsi se ale do zrcátka podívala, ne? Jen jsi to neudělala dostatečně významně, aby si toho i slepý všiml. Hele, pokud je to tak, jak píšeš, tak si myslím, že by si důvod našel a snažil se o to celou dobu. Takže na sebe bych naštvaná nebyla, prostě to tak chtěl a nejspíš ti opravdu potřeboval dokázat, že je víc, než ty. Dáš si to znovu, stejně a podruhé už bude pohoda. Už se budeš snažit alespoň tvářit trošku pokorně
Víš, naštve to, ale teď už víš, že to zvládneš a půjdeš tam v klidu, možná se i lépe vyspíš a kdyby ne, tak ten redbull to jistí
Přesně tak to bylo. A přesně tak to bude příště. Akorát budu možná ve stresu, jestli mi to nedá podruhý (byť kvůli prkotině), tak už budu vážně za pi. tomce, to nevysvětlíš
Manža říkal ať na to kašlu, že je jedno pokolikátý mě to dá, že prostě honí prachy. Prý se ho mám příště zeptat, jestli mu ty prachy nemám dát najednou (třeba za pět opravek), že čas je dražší ![]()
@Borůvka1990 píše:
Prý se ho mám příště zeptat, jestli mu ty prachy nemám dát najednou (třeba za pět opravek), že čas je dražší
Nevím nevím, asi by si tě zařadil do kolonky „namyšlená mrcha“ a nedal by ti to ani po šesté
Pak ještě, zda je možnost změnit komisaře. Termín na opravky víš, nebo se to řeší později?
@Kakika píše:
Nevím nevím, asi by si tě zařadil do kolonky „namyšlená mrcha“ a nedal by ti to ani po šestéPak ještě, zda je možnost změnit komisaře. Termín na opravky víš, nebo se to řeší později?
@Borůvka1990 píše:
No viděl, vždyť jsem pak čekala na chodbě (s ostatníma, co měli jít na opravný jízdy). Oni v učebně smolili test víc jak dvacet minut a valná část ho neudělalaCož nechápu, v dnešní době test není těžký, pokud se člověk učí (ale může hrát roli i stres). Pak mě zkoušel u auta a nebylo nic, na co bych neodpověděla, s čím bych si neporadila. Ani za jízdy. Zřejmě mi chtěl dokázat, že nejsem tak dobrá, jak si myslím (tak sebejistá, tak připravená)…
Ježiši, co za blbečka jsi to schytala?
a tys tam neměla svého instruktora, který s tebou jezdil jízdy? Přeci musí být nějaký postup, časový limit nebo já nevím. Nemůže si přeci dělat úplně co chce, ne? To by taky mohl zkoušet půl dne jednoho…
@Borůvka1990 já si ta říkám, jestli vzhledem k věku si nemohl myslet, že děláš řidičák znovu poté, cos o něj třeba přišla, tak se na tobě vyřádil jakože „za trest“ ![]()
@Ellusa píše:
To by jistě věděl předem.
Jo? Aha, tak aspoň že tak ![]()
@Nimie píše:
Ježiši, co za blbečka jsi to schytala?a tys tam neměla svého instruktora, který s tebou jezdil jízdy? Přeci musí být nějaký postup, časový limit nebo já nevím. Nemůže si přeci dělat úplně co chce, ne? To by taky mohl zkoušet půl dne jednoho…
Jízda půl hodiny, instruktor ne, komisař a majitel AŠ…
@Nimie píše:
@Borůvka1990 já si ta říkám, jestli vzhledem k věku si nemohl myslet, že děláš řidičák znovu poté, cos o něj třeba přišla, tak se na tobě vyřádil jakože „za trest“
To nemůže, ověřujou zda je to po prvé, věděl že ano…
@Borůvka1990 píše:
Jízda půl hodiny, instruktor ne, komisař a majitel AŠ…
Aha…
@Borůvka1990 píše:
To nemůže, ověřujou zda je to po prvé, věděl že ano…
Tak nevím proč si na tebe tak zased
tohle je fakt hloupé, chápu že je potřeba zvýšit bezpečnost na silnici, ale tohle je fakt stupidní.