Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše:
Mně auto na ruční brzdu taky jede, teda trochu divně
Mě to jelo normálně. Ty jo… skoro kilometr, než jsem si toho všimla…
Naštěstí se tomu nic nestalo…
Jinak fakt nechápu, proč v dnešní době při zatažení ruční brzdy to auto při rozjezdu třebas nepípá… Jsou ti vývojáři nějak pozadu tssss! Vždyť je to jen o elektronice, sebrala bych jim prémie! ![]()
Vyhodil me, kdyz jsem podle nej nedala prednost v jizde na krizovatce.
Coz byla lez, ja jsem dala prednost, ale dalsi auto za nim kteremu by nekdo mozna prednost dal bylo asi jeste dvacet metru daelko, tak jsem jela. Chyba. Radim poustet a stat tam radsi jako trubka dele ![]()
@Black Cat píše:
Mě to jelo normálně. Ty jo… skoro kilometr, než jsem si toho všimla…![]()
![]()
Jinak fakt nechápu, proč v dnešní době při zatažení ruční brzdy to auto při rozjezdu třebas nepípá… Jsou ti vývojáři nějak pozadu tssss! Vždyť je to jen o elektronice, sebrala bych jim prémie!
já občas jezdím v manželovvě autě, dlouho trvalo, než mi došlo, proč tak urputně pípá- ruční brzda ![]()
@Ellusa píše:
@matkabagristy Blbý je i opak, když máš poloautomatickou ruční brzdu a sedneš do auta, kde je manuální. Se mi stalo ve služebním Passatu, ale stihla jsem do něho skočit a zabrzdit, než skončil ve čtyřproudovce![]()
. Jsem si za ty roky už tak odvykla zatáhnout manuální, že mi to vůbec nedošlo, že to musím udělat, že to nebude stát samo, když vypnu motor
![]()
.
jo, takhle jsme vytahovali tchána v Rakousku ze škarpy, bylo to na parkovišti plném luxusních aut, příkop byl nejlacinější verzí
Já teda vůbec nevím, za co mi ty papíry dali. Trvalo hodně dlouho, než jsem se stala skutečně řidičkou. Znám taky spoustu bab, co nikdy doopravdy řídit nezačaly
Mě za nic, ostatní co vím byli vyhozeni kvůli pomalé jízdě, nezastavení na stopce (musíš fakt zastavit), když někam vjíždíš, musíš se fakt pořádně rozhlédnout nebo pořádně kouknout do zpětných zrcátek, prostě aby bylo vidět, že se rozhlížíš, parkování, a dost rádi dělají fígle, že ti řeknou ať zastavíš kde stát nemůžeš nebo odbočíš někam kam nesmíš.
@Janli @matkabagristy u té žárovky je problém v tom, že to, že to neumíš/nejde vyměnit v zásadě není omluva. Čistě teoreticky pokud nejsi schopna splnit zákonnou povinnost a zároveň nejsi schopna to vyměnit, tak bys měla zastavit a nechat si to odtáhnout. Někdo to nechá být, někdo ne no ![]()
Barrbucha
no já pořád startovala a ono to pořád chcípalo
, přitom jsem viděla toho přede mnou jak tu ručku dává nahoru. Nějak mi to nedocvaklo, no
. Tak mi komisař řekl, ať si vystoupím.
@Black Cat píše:
Mě to jelo normálně. Ty jo… skoro kilometr, než jsem si toho všimla…![]()
![]()
Jinak fakt nechápu, proč v dnešní době při zatažení ruční brzdy to auto při rozjezdu třebas nepípá… Jsou ti vývojáři nějak pozadu tssss! Vždyť je to jen o elektronice, sebrala bych jim prémie!
Vždyť tam máš obrovskou červenou kontrolku
a ty čudlíkové dokonce i pípají snad ve všech autech ![]()
@Borůvka1990 píše:
Ahoj, děkuju všem za příspěvky. dnes byla poslední jízda, instruktor říkal, že jezdím zodpovědně, upozorňoval mě na ty zrcátka a hlavně ať se s komisařem nehádámPrý komisař přimhouří oči u drobností, tak snad jo, no… Ale nervy budou pracovat, takže fakt kdo ví, zda se nezapomenu připoutat
Včera prý vyhodil kluka, kvůli otázce; co budete dělat, když vám dojde brzdová kapalina? A kluk; dojedu si do servisu, aby mi jí tam dolily…
Pak se prý komisař smál, že prý větší blb.ost neslyšel
A holky si prý trochu vychutnává u údržby, ale i když prý drobnosti nevědí, nechá jim to…
To dáš!! ![]()
@Nimie píše:
@Janli @matkabagristy u té žárovky je problém v tom, že to, že to neumíš/nejde vyměnit v zásadě není omluva. Čistě teoreticky pokud nejsi schopna splnit zákonnou povinnost a zároveň nejsi schopna to vyměnit, tak bys měla zastavit a nechat si to odtáhnout. Někdo to nechá být, někdo ne no
snad mi ještě dlouho vydrží image bl. bé blondýny ![]()
@matkabagristy píše:
snad mi ještě dlouho vydrží image bl. bé blondýny
@Nimie píše:
@Janli @matkabagristy u té žárovky je problém v tom, že to, že to neumíš/nejde vyměnit v zásadě není omluva. Čistě teoreticky pokud nejsi schopna splnit zákonnou povinnost a zároveň nejsi schopna to vyměnit, tak bys měla zastavit a nechat si to odtáhnout. Někdo to nechá být, někdo ne no
Jo, to máš pravdu holka. Když jsem začínala před dvaceti lety jezdit a nebyly peníze na slušný auto, dojížděla jsem starý vraky, který mi někdo z milosti daroval. Taky jsem si na nich uměla skoro všechno opravit a vozila půlku náhradního motoru v kufru pro případ poruchy na cestě. Dneska musím jet do servisu i kvůli výměně baterie, protože k jejímu vytáhnutí z auta je potřeba demontovat půl karoserie. Sice ještě z nostalgie vozím v kufru nářadí, ale už je mi většinou k prdu. Zato mám na klíčích číslo na odtahovku. To kdyby mi praskla žárovka
.
KLuk co se mnou byl na zkoušce, nezastavil na stopce a málem nás zabil pod náklaďákem.
@Janli mě vždycky zachránil nějaký chlap
Platí to i pro kolo, asi působím nepoužitelně, užívám si to