Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ngauruhoe no v autoskole bych si teda nedovolila „se pohnout“
![]()
@Borůvka1990 píše:
Díky za povzbuzení![]()
Jestli to nedám na poprvý, budu chodit kanálama…
![]()
myslíš, že ti to napíše na čelo, žes to nedala? Neblbni
@bublinek píše:
myslíš, že ti to napíše na čelo, žes to nedala? Neblbni
To sice ne, ale známí a rodina se už poptává, bude to trapas (pokud to nedám)
Všichni to dali na poprvý… ![]()
@Borůvka1990 píše:
To sice ne, ale známí a rodina se už poptává, bude to trapas (pokud to nedám)Všichni to dali na poprvý…
tak pak zatajit termín a říct až to bude v kabeli, např: jo, minulou středu jsem to dala…
@Lucmína no jo, no. Ja delala autoskolu v CR potom, co jsem v jine zemi mela uz narizeno kolem 1milionu kilometru, tal jsem byla mozna trochu „arogantni“ a dobre mi tak, ta cervena mi patrila ![]()
@Borůvka1990 napoprvý? Kdyby něco, vzpomeň si na mě-napotřetí
a taky s tím žiju
hodně štěstí! ![]()
První pokus. Vyjela jsem a hned po pár minutách křižovatka a červená, kde ale v mém pruhu byly žluté čáry asi nějaké zásobování. Najela jsem na to a už mi nezbylo než tam zastavit (auta přede mnou i za mnou) a slyšela jsem, jak komisař píše do deníčku. Chytla jsem nervy, a hned na další křižovatce jsem jela na červenou
Zdálky svítila, nikde nikdo a já jsem jela
Fakt prostě nervy zapracovaly.
Druhý pokus ok ![]()
Jinak si pamatuju, že mi instruktor říkal, ať pohledy do zrcátek a doprava atd. lehce přeháním, aby to bylo opravdu evidentní, že jsem se podívala
A pak mi ještě říkal, ať se nehádám, že jakmile se někdo při kritice začne dohadovat, tak má smůlu, naopak když to odkýve, tak často ještě komisař přimhouří oko.
A ještě ať si hlídám, když je někde značkou povolená 70, tak že vlastně další křižovatkou se značka ruší, takže musím pak jet 50.
Držím palce ![]()
@bublinek píše:
tak pak zatajit termín a říct až to bude v kabeli, např: jo, minulou středu jsem to dala…
Bohužel, oni vědí termín… Kvůli hlídání. Se to rozkřiklo ![]()
@Bandii píše:
@Janli proč by to měl být nesmysl?
Jestli myslíš to couvání tak pokud jsou ty šikmo stojící auta na tvojí straně vozovky a jedná o standardní šířku vozovky, pak couvání mezi ně je krajně obtížný manévr, který nejde provést najednou, ale musíš couvat minimálně natřikrát. Mám naježděno pár set tisíc kilometrů v osobáku i v dodávce, ale takhle stupidním způsobem bych fakt nikdy neparkovala. Prostě bych couvla a pak zaparkovala popředu. Tenhle způsob mi bohužel dotyčný zatrhnul a příkaz zněl jasně: ZAPARKOVAT COUVÁNÍM!
@Hannah345 píše:
@Borůvka1990 napoprvý? Kdyby něco, vzpomeň si na mě-napotřetía taky s tím žiju
hodně štěstí!
Znám holčinu, co to dala na popátý… Komisaře si člověk nevybere. Ten, kterýho budu mít, je prý super, prý vyhazuje jen za velký prohřešky, ze zkupiny zkoušených žáků to nedá jen malá část, většina ano. Takže jestli to nedám, tak proto že jsem to fakt pos.rala a s tím se bude hůř žít… Navíc budu vyklepaná (doslova) až při nasedání, to fakt neovlivním…
@Borůvka1990 píše:
To sice ne, ale známí a rodina se už poptává, bude to trapas (pokud to nedám)Všichni to dali na poprvý…
Nejlepší řidiči a nejhezčí holky to dávali vždycky až napodruhý! Buď řekneš, že jsi jela tak dobře, že to komisař nutně potřeboval vidět ještě jednou, nebo si s tebou chtěl domluvit rande a styděl se, tak tě pozval znovu, aby do té doby sebral odvahu
!
@sianka píše:
První pokus. Vyjela jsem a hned po pár minutách křižovatka a červená, kde ale v mém pruhu byly žluté čáry asi nějaké zásobování. Najela jsem na to a už mi nezbylo než tam zastavit (auta přede mnou i za mnou) a slyšela jsem, jak komisař píše do deníčku. Chytla jsem nervy, a hned na další křižovatce jsem jela na červenouZdálky svítila, nikde nikdo a já jsem jela
![]()
![]()
Fakt prostě nervy zapracovaly.
Druhý pokus ok
Jinak si pamatuju, že mi instruktor říkal, ať pohledy do zrcátek a doprava atd. lehce přeháním, aby to bylo opravdu evidentní, že jsem se podívala
Držím palceA pak mi ještě říkal, ať se nehádám, že jakmile se někdo při kritice začne dohadovat, tak má smůlu, naopak když to odkýve, tak často ještě komisař přimhouří oko.
A ještě ať si hlídám, když je někde značkou povolená 70, tak že vlastně další křižovatkou se značka ruší, takže musím pak jet 50.
Právě toho se bojím. Že udělám maličkost, která mě rozhodí a pak už se to bude jenom bortit. Instruktor říkal, že jestli udělám pitomost, ať to svedu na něj, že on mě to tak učil
Prostě si z toho dělá legraci, je veselá kopa ![]()
Dovedu si představit, jak jsi se cítila, děs…
![]()
@Janli píše:
Nejlepší řidiči a nejhezčí holky to dávali vždycky až napodruhý! Buď řekneš, že jsi jela tak dobře, že to komisař nutně potřeboval vidět ještě jednou, nebo si s tebou chtěl domluvit rande a styděl se, tak tě pozval znovu, aby do té doby sebral odvahu!
To je nápad
V prvním případě by tu opravku musel zaplatit komisař a ve druhým případě by to musel taky zaplatit, hned po tom, co by dostal od manžela přes dr. žku
![]()
@Borůvka1990 píše:
To je nápadV prvním případě by tu opravku musel zaplatit komisař a ve druhým případě by to musel taky zaplatit, hned po tom, co by dostal od manžela přes dr. žku
![]()
![]()
AHA! Tak v tom případě bych použila hlášku, že jsi jezdila takovým suprovým fárem, že se nutně musíš projet JEŠTĚ JEDNOU! A za ty prachy to faaaakt stojí!