Za co vás vyhodil komisař v autoškole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
17.8.17 21:48

@matkabagristy Přesně tak, když jsem to dělala poprvé já, na první pokus to ten den udělal 1 nebo 2 lidi z cca 18 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.17 21:51

Nezaparkovala jsem couváním v místě, kde by soudný řidič nikdy takhle neparkoval. Namítla jsem, že parkovat couváním mezi šikmo stojící auta je nesmysl a už jsem letěla :?. Další jízdy jsem udělala levou zadní. Dva roky na to mě tenhle policista zastavil, protože mi nesvítilo světlo a nenechal si vysvětlit, že na tomhle autě si opravdu nejsem schopná žárovku vyměnit a musím s tím do servisu. Musela jsem mu na silnici předvést, že nejsem schopná demontovat světlomet. O pár let později jsem šla žádat o povolení k nákupu zbraně a tenhle policista stál za přepážkou. Po čtvrt hodině dohadování jsem měla pocit, že půjdu vrátit zbroják a koupím si vzduchovku. Ještěže šel do důchodu. Byl to můj osobní policejní prudič :mrgreen:, asi mi byl souzený…

• Citovat
  • Upravit
10030
17.8.17 21:58

@Janli To se jen tak někomu nepoštěstí, mí osobního policustu prudiče :D Já u jízdy policistu neměla, jen komisaře a instruktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
17.8.17 22:00

@Janli šmankote, na jaké lidi narážíš? Mne zastaví, podám jim dokladovku chlopa, ať si najdou sami, co potřebují, bo tomu nerozumím. žárovku nezvládám ani doma :oops: Jsem prostě blbá bloncka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
17.8.17 22:05

Vyhodil mě za to, že neviděl jak kroutím hlavou při koukání do zpětných zrcátek :lol: no a pak že byly práce na silnici, zúžení do 1 pruhu, a prej tam byla třicítka, ale já ji za boha neviděla, jela jsem lehce pod 40,tenkrát jsem se ještě v duchu kasala jak jedu staveništěm bezpečně :D na mé vítězné jízdě mi dali nějakého rozpadlého Renaulta, kterého jsem nikdy neřídila, a nikomu to nevadilo :nevim: no jela jsem jak připo***ná, komisař byl na mrtvici, ale jako jediný pochopil, že na auto nejsem zvyklá a dal mi to za dobrou znalost předpisů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
17.8.17 22:14

Mě za nic, ani za regulérní průjezd na červenou :mrgreen: Zrovna situace, kdy bych auto fakt neubrzdila, ani kdybych se postavila na hlavu… profláklý městský semafor s fakt do..baným časováním. Tak místo cuknutí komisařem do palubní desky uprostřed přechodu jsem to projela s tím, že děj se vůle boží - že mě možná vyrazí, ale s čistým svědomím, že by to projel každý normální řidič :lol: Tož nevyrazil, díkybohu :andel:
Jednu paní, která dělala zkoušky s námi, vylili na tom, že se na pátý pokus o řidičák nedokázala rozjet z brány do kopce na silnici. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24281
17.8.17 22:17
@Borůvka1990 píše:
Konkrétní přestupky-jaké?

v jízdách ne, ty jsem udělala napoprvé, ale testy jsem si zopákla. Zvojtila jsem jednu křižovatku, kdybych ji měla dobře, udělám testy hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
17.8.17 22:21

@Ellusa jj, policajti jsou manželé a otcové, když nehraješ borku, maj pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.8.17 22:32

Díky holky za odpovědi, mě to čeká příští týden. Testy mám zmáklý, ty dám. Ale jízdama si nejsem jistá… :? Řídit se nebojím, zbytečně nezdržuju, značky sleduju, od druhý jízdy se nestalo, žebych nedodržela rychlost, nedala stopku či přednost atd…, prostě důležité dávám v pohodě. Co je horší, správné najetí v křižovatce, občas (1krát během dvouhodinovky) zapomenu dát blinkr… Většinou tam, kde zrovna není jiné auto, prázdná ulice a pod… Prostě si připadám jak bl.bec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
17.8.17 22:33
@ngauruhoe píše:
Na osobak, ze jsem projela krizovatku na cervenou, na nakladak, ze jsem prejela zadnim kolem obrubnik… proste drobnosti :mrgreen:

Drobnosti? 8o Krizovatka na cervenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
17.8.17 22:34

@Borůvka1990 za blbky jsme byly všechny, to dáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
17.8.17 22:37

Za vjezd do zákazu vjezdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@matkabagristy píše:
@Janli šmankote, na jaké lidi narážíš? Mne zastaví, podám jim dokladovku chlopa, ať si najdou sami, co potřebují, bo tomu nerozumím. žárovku nezvládám ani doma :oops: Jsem prostě blbá bloncka :oops:

Tenhle byl jedinej, za to vytrvalej :mrgreen:! Asi jsem mu v minulým životě něco provedla a on mi to vracel :lol:. S ostatními policisty vycházím nadstandardně dobře :lol:. Taky jsem „blbá blondýna“ a využívám toho na plný pecky :mrgreen:, zvlášť když mě zastaví policie :oops:.

• Citovat
  • Upravit
1128

@Lucmína toz jasne, ze je to napsano s nadsazkou. Ta cervena byla takova ta, co rychle skoci a Ty bud rozpleaknes posadku na prednim okne nebo si trosku pohnes a krizovatku na posledni chvili projedes. Vetsi problem je spis to zadni kolo na obrubniku, protoze to jsem mela plne jen pod svoji kontrolou a mohla jsem ohrozit lidi na chodniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
@matkabagristy píše:
@Borůvka1990 za blbky jsme byly všechny, to dáš :palec:

Díky za povzbuzení :mrgreen: :palec: Jestli to nedám na poprvý, budu chodit kanálama… :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová