Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy Přesně tak, když jsem to dělala poprvé já, na první pokus to ten den udělal 1 nebo 2 lidi z cca 18 ![]()
Nezaparkovala jsem couváním v místě, kde by soudný řidič nikdy takhle neparkoval. Namítla jsem, že parkovat couváním mezi šikmo stojící auta je nesmysl a už jsem letěla
. Další jízdy jsem udělala levou zadní. Dva roky na to mě tenhle policista zastavil, protože mi nesvítilo světlo a nenechal si vysvětlit, že na tomhle autě si opravdu nejsem schopná žárovku vyměnit a musím s tím do servisu. Musela jsem mu na silnici předvést, že nejsem schopná demontovat světlomet. O pár let později jsem šla žádat o povolení k nákupu zbraně a tenhle policista stál za přepážkou. Po čtvrt hodině dohadování jsem měla pocit, že půjdu vrátit zbroják a koupím si vzduchovku. Ještěže šel do důchodu. Byl to můj osobní policejní prudič
, asi mi byl souzený…
@Janli To se jen tak někomu nepoštěstí, mí osobního policustu prudiče
Já u jízdy policistu neměla, jen komisaře a instruktora.
@Janli šmankote, na jaké lidi narážíš? Mne zastaví, podám jim dokladovku chlopa, ať si najdou sami, co potřebují, bo tomu nerozumím. žárovku nezvládám ani doma
Jsem prostě blbá bloncka ![]()
Vyhodil mě za to, že neviděl jak kroutím hlavou při koukání do zpětných zrcátek
no a pak že byly práce na silnici, zúžení do 1 pruhu, a prej tam byla třicítka, ale já ji za boha neviděla, jela jsem lehce pod 40,tenkrát jsem se ještě v duchu kasala jak jedu staveništěm bezpečně
na mé vítězné jízdě mi dali nějakého rozpadlého Renaulta, kterého jsem nikdy neřídila, a nikomu to nevadilo
no jela jsem jak připo***ná, komisař byl na mrtvici, ale jako jediný pochopil, že na auto nejsem zvyklá a dal mi to za dobrou znalost předpisů ![]()
Mě za nic, ani za regulérní průjezd na červenou
Zrovna situace, kdy bych auto fakt neubrzdila, ani kdybych se postavila na hlavu… profláklý městský semafor s fakt do..baným časováním. Tak místo cuknutí komisařem do palubní desky uprostřed přechodu jsem to projela s tím, že děj se vůle boží - že mě možná vyrazí, ale s čistým svědomím, že by to projel každý normální řidič
Tož nevyrazil, díkybohu ![]()
Jednu paní, která dělala zkoušky s námi, vylili na tom, že se na pátý pokus o řidičák nedokázala rozjet z brány do kopce na silnici. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Konkrétní přestupky-jaké?
v jízdách ne, ty jsem udělala napoprvé, ale testy jsem si zopákla. Zvojtila jsem jednu křižovatku, kdybych ji měla dobře, udělám testy hned.
@Ellusa jj, policajti jsou manželé a otcové, když nehraješ borku, maj pochopení
Díky holky za odpovědi, mě to čeká příští týden. Testy mám zmáklý, ty dám. Ale jízdama si nejsem jistá…
Řídit se nebojím, zbytečně nezdržuju, značky sleduju, od druhý jízdy se nestalo, žebych nedodržela rychlost, nedala stopku či přednost atd…, prostě důležité dávám v pohodě. Co je horší, správné najetí v křižovatce, občas (1krát během dvouhodinovky) zapomenu dát blinkr… Většinou tam, kde zrovna není jiné auto, prázdná ulice a pod… Prostě si připadám jak bl.bec…
@ngauruhoe píše:
Na osobak, ze jsem projela krizovatku na cervenou, na nakladak, ze jsem prejela zadnim kolem obrubnik… proste drobnosti
Drobnosti?
Krizovatka na cervenou…
@matkabagristy píše:
@Janli šmankote, na jaké lidi narážíš? Mne zastaví, podám jim dokladovku chlopa, ať si najdou sami, co potřebují, bo tomu nerozumím. žárovku nezvládám ani domaJsem prostě blbá bloncka
Tenhle byl jedinej, za to vytrvalej
! Asi jsem mu v minulým životě něco provedla a on mi to vracel
. S ostatními policisty vycházím nadstandardně dobře
. Taky jsem „blbá blondýna“ a využívám toho na plný pecky
, zvlášť když mě zastaví policie
.
@Lucmína toz jasne, ze je to napsano s nadsazkou. Ta cervena byla takova ta, co rychle skoci a Ty bud rozpleaknes posadku na prednim okne nebo si trosku pohnes a krizovatku na posledni chvili projedes. Vetsi problem je spis to zadni kolo na obrubniku, protoze to jsem mela plne jen pod svoji kontrolou a mohla jsem ohrozit lidi na chodniku.
@matkabagristy píše:
@Borůvka1990 za blbky jsme byly všechny, to dáš
Díky za povzbuzení
Jestli to nedám na poprvý, budu chodit kanálama…
![]()