Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kakika píše:
Kolegyni vyrazili za couvání do křižovatky (opuštěné Téčko na kraji města), komisaři jí řekl, ať jede do leva a když najížděla do křižovatky, řekl „pardon, chtěl jsem říct doprava, jeďte doprava“…no a bylo to.Mě chtěl nachytat při parkování. Nechal mě zajet na parkoviště, zacouvat do parkovacího místa. Což se mi povedlo na poprvé. A pak že mám vyjet zpátky na silnici…tam to byl chyták, protože zpátky se vrátit nešlo..jednosměrka. Nechala bych se nachytat, kdyby dva dny předtím se mnou instruktor většinu těchto jobovek neprojel a neupozornil
Hlavně hlídat třicítky, při rozhlížení se opravdu přehánět a hlavou velice výrazně otáčet, ohlídat si zákazy vjezdu, zastavení… Já byla taky strašně nervozní, holku a kluka co jeli přede mnou, vyhodil. Prý „musí“ vždycky někoho vyhodit, tak jsem si říkala, že své už si splnil a mě by mohl nechat být
Na jednosměrku se snažil instruktor nachytat dceru. Nechytla se.Pak jí řekl že jediná prošla, s tou jednosměrkou. On totiž nemohl vědět že v tom místě bydlíme, tak to holka věděla. ![]()
Kamarád jel obcí a komisař mu řekl, proč nezrychlí, že už byla cedule konec obce. No, nebyla
Podruhé vše ok.
Kamarádka jezdí strašně i po roce od autoškoly. Divím se, že prošla napodruhé
A ta letěla kvůli „obecně nevhodné jízdě“, bylo toho fakt dost ![]()
A na mě to ještě čeká. Jsem strašpytel, prostě se bojím a postupně sbírám odvahu. Navíc v autě do 15 minut usínám - i vepředu ![]()
@Borůvka1990 já jsem teda jenom spolujezdec, a to ještě na zabití, ale držím palce, ať to dáš ![]()
@Tamtama píše:
@Borůvka1990 já jsem teda jenom spolujezdec, a to ještě na zabití, ale držím palce, ať to dáš
Děkuju ![]()
Ahoj, děkuju všem za příspěvky. dnes byla poslední jízda, instruktor říkal, že jezdím zodpovědně, upozorňoval mě na ty zrcátka a hlavně ať se s komisařem nehádám
Prý komisař přimhouří oči u drobností, tak snad jo, no… Ale nervy budou pracovat, takže fakt kdo ví, zda se nezapomenu připoutat
Včera prý vyhodil kluka, kvůli otázce; co budete dělat, když vám dojde brzdová kapalina? A kluk; dojedu si do servisu, aby mi jí tam dolily…
Pak se prý komisař smál, že prý větší blb.ost neslyšel
A holky si prý trochu vychutnává u údržby, ale i když prý drobnosti nevědí, nechá jim to…
@Borůvka1990 píše:
To sice ne, ale známí a rodina se už poptává, bude to trapas (pokud to nedám)Všichni to dali na poprvý…
Udelala jsem jizdy na po 3. Ridim 9 let bez nehody vlastni vinou, odridim v klidu cestu do zahranici, auta stridam, zaparkuju kdekoliv, rocne najezdim 30-40.000 km. Takze je celkem fuk jestli udelas nebo ne. Nekdy je clovek nervozni, nekdy je komisar debil, nekdy to proste nevyjde. Myslim, ze neni zac se pripadne stydet ![]()
@Borůvka1990 Hlavně v klidu! Já u těch prvních zkoušek jela jako třetí, byla jsem hodně nervózní a myslím, že to udělalo svoje. U těch druhých už jsem byla úplně jinak naladěná, říkala jsem si, že když to nedám, tak prostě půjdu potřetí, nejde o život. Brala jsem to tak, že si jdu prostě zařídit a ani jsem toho komisaře vzadu nevnímala. Šla jsem hned první. A bylo to opravdu úplně o něčem jiném. Já neznám zase moc lidí, co by udělalo řidičák napoprvé, i můj manžel ho udělal napodruhé, brácha též, včetně kamionu a návěsu. A dneska je řidič z povolání. Držím palce a pamatuj, že když to nevyjde teď, tak to vyjde příště. ![]()
@Taka píše:
@Borůvka1990 Budu držet všechny 4 palceUrčitě to vyjde.
Děkuju, budu to potřebovat ![]()
@Šarlota4 píše:
Udelala jsem jizdy na po 3. Ridim 9 let bez nehody vlastni vinou, odridim v klidu cestu do zahranici, auta stridam, zaparkuju kdekoliv, rocne najezdim 30-40.000 km. Takze je celkem fuk jestli udelas nebo ne. Nekdy je clovek nervozni, nekdy je komisar debil, nekdy to proste nevyjde. Myslim, ze neni zac se pripadne stydet
Je vidět, že Tě řízení baví
Mě celkem taky ![]()
@Fima píše:
@Borůvka1990 Hlavně v klidu! Já u těch prvních zkoušek jela jako třetí, byla jsem hodně nervózní a myslím, že to udělalo svoje. U těch druhých už jsem byla úplně jinak naladěná, říkala jsem si, že když to nedám, tak prostě půjdu potřetí, nejde o život. Brala jsem to tak, že si jdu prostě zařídit a ani jsem toho komisaře vzadu nevnímala. Šla jsem hned první. A bylo to opravdu úplně o něčem jiném. Já neznám zase moc lidí, co by udělalo řidičák napoprvé, i můj manžel ho udělal napodruhé, brácha též, včetně kamionu a návěsu. A dneska je řidič z povolání. Držím palce a pamatuj, že když to nevyjde teď, tak to vyjde příště.
Děkuju
U nás to jsou samý Béčka, ale udělali všichni na poprvý… Je ale fakt, že v době, kdy dělali řidičák oni, tak nebyl takový provoz… Většina z příbuzenstva dělala řidičák 20let a zpět…
@Borůvka1990 píše:
Je vidět, že Tě řízení bavíMě celkem taky
Spis je to nutnost.
@barrbucha píše:
@Luska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
promiň ale musím se smaát
to úplně vidím jak auto tůruje jak blbé, uplně by nejradši vyskočilo metr do vzduchu a nemůže protože je zatáhlá ručka
To je naivní představa. Na ruční brzdu to jede vcelku normálně… osobně před lety vyzkoušeno…
![]()
@Luska
promiň ale musím se smaát
to úplně vidím jak auto tůruje jak blbé, uplně by nejradši vyskočilo metr do vzduchu a nemůže protože je zatáhlá ručka