Za co vás vyhodil komisař v autoškole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
18.8.17 10:17

@Luska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: promiň ale musím se smaát :mrgreen: to úplně vidím jak auto tůruje jak blbé, uplně by nejradši vyskočilo metr do vzduchu a nemůže protože je zatáhlá ručka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
149976
18.8.17 10:57
@Kakika píše:
Kolegyni vyrazili za couvání do křižovatky (opuštěné Téčko na kraji města), komisaři jí řekl, ať jede do leva a když najížděla do křižovatky, řekl „pardon, chtěl jsem říct doprava, jeďte doprava“…no a bylo to.

Mě chtěl nachytat při parkování. Nechal mě zajet na parkoviště, zacouvat do parkovacího místa. Což se mi povedlo na poprvé. A pak že mám vyjet zpátky na silnici…tam to byl chyták, protože zpátky se vrátit nešlo..jednosměrka. Nechala bych se nachytat, kdyby dva dny předtím se mnou instruktor většinu těchto jobovek neprojel a neupozornil :lol:

Hlavně hlídat třicítky, při rozhlížení se opravdu přehánět a hlavou velice výrazně otáčet, ohlídat si zákazy vjezdu, zastavení… Já byla taky strašně nervozní, holku a kluka co jeli přede mnou, vyhodil. Prý „musí“ vždycky někoho vyhodit, tak jsem si říkala, že své už si splnil a mě by mohl nechat být :lol:

Na jednosměrku se snažil instruktor nachytat dceru. Nechytla se.Pak jí řekl že jediná prošla, s tou jednosměrkou. On totiž nemohl vědět že v tom místě bydlíme, tak to holka věděla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.8.17 10:59

Kamarád jel obcí a komisař mu řekl, proč nezrychlí, že už byla cedule konec obce. No, nebyla :? Podruhé vše ok.
Kamarádka jezdí strašně i po roce od autoškoly. Divím se, že prošla napodruhé :mrgreen: A ta letěla kvůli „obecně nevhodné jízdě“, bylo toho fakt dost :D
A na mě to ještě čeká. Jsem strašpytel, prostě se bojím a postupně sbírám odvahu. Navíc v autě do 15 minut usínám - i vepředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.8.17 11:10

@Borůvka1990 já jsem teda jenom spolujezdec, a to ještě na zabití, ale držím palce, ať to dáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.8.17 14:00
@Tamtama píše:
@Borůvka1990 já jsem teda jenom spolujezdec, a to ještě na zabití, ale držím palce, ať to dáš :hug:

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.8.17 14:06

Ahoj, děkuju všem za příspěvky. dnes byla poslední jízda, instruktor říkal, že jezdím zodpovědně, upozorňoval mě na ty zrcátka a hlavně ať se s komisařem nehádám :lol: Prý komisař přimhouří oči u drobností, tak snad jo, no… Ale nervy budou pracovat, takže fakt kdo ví, zda se nezapomenu připoutat :mrgreen: Včera prý vyhodil kluka, kvůli otázce; co budete dělat, když vám dojde brzdová kapalina? A kluk; dojedu si do servisu, aby mi jí tam dolily… :lol: Pak se prý komisař smál, že prý větší blb.ost neslyšel :lol: A holky si prý trochu vychutnává u údržby, ale i když prý drobnosti nevědí, nechá jim to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.8.17 14:07

@Borůvka1990 Budu držet všechny 4 palce :kytka: Určitě to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.8.17 14:16
@Borůvka1990 píše:
To sice ne, ale známí a rodina se už poptává, bude to trapas (pokud to nedám) :think: Všichni to dali na poprvý… :nevim:

Udelala jsem jizdy na po 3. Ridim 9 let bez nehody vlastni vinou, odridim v klidu cestu do zahranici, auta stridam, zaparkuju kdekoliv, rocne najezdim 30-40.000 km. Takze je celkem fuk jestli udelas nebo ne. Nekdy je clovek nervozni, nekdy je komisar debil, nekdy to proste nevyjde. Myslim, ze neni zac se pripadne stydet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.17 14:35

@Borůvka1990 Hlavně v klidu! Já u těch prvních zkoušek jela jako třetí, byla jsem hodně nervózní a myslím, že to udělalo svoje. U těch druhých už jsem byla úplně jinak naladěná, říkala jsem si, že když to nedám, tak prostě půjdu potřetí, nejde o život. Brala jsem to tak, že si jdu prostě zařídit a ani jsem toho komisaře vzadu nevnímala. Šla jsem hned první. A bylo to opravdu úplně o něčem jiném. Já neznám zase moc lidí, co by udělalo řidičák napoprvé, i můj manžel ho udělal napodruhé, brácha též, včetně kamionu a návěsu. A dneska je řidič z povolání. Držím palce a pamatuj, že když to nevyjde teď, tak to vyjde příště. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.8.17 15:24
@Taka píše:
@Borůvka1990 Budu držet všechny 4 palce :kytka: Určitě to vyjde.

Děkuju, budu to potřebovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.8.17 15:25
@Šarlota4 píše:
Udelala jsem jizdy na po 3. Ridim 9 let bez nehody vlastni vinou, odridim v klidu cestu do zahranici, auta stridam, zaparkuju kdekoliv, rocne najezdim 30-40.000 km. Takze je celkem fuk jestli udelas nebo ne. Nekdy je clovek nervozni, nekdy je komisar debil, nekdy to proste nevyjde. Myslim, ze neni zac se pripadne stydet ;)

Je vidět, že Tě řízení baví :palec: Mě celkem taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.8.17 15:28
@Fima píše:
@Borůvka1990 Hlavně v klidu! Já u těch prvních zkoušek jela jako třetí, byla jsem hodně nervózní a myslím, že to udělalo svoje. U těch druhých už jsem byla úplně jinak naladěná, říkala jsem si, že když to nedám, tak prostě půjdu potřetí, nejde o život. Brala jsem to tak, že si jdu prostě zařídit a ani jsem toho komisaře vzadu nevnímala. Šla jsem hned první. A bylo to opravdu úplně o něčem jiném. Já neznám zase moc lidí, co by udělalo řidičák napoprvé, i můj manžel ho udělal napodruhé, brácha též, včetně kamionu a návěsu. A dneska je řidič z povolání. Držím palce a pamatuj, že když to nevyjde teď, tak to vyjde příště. :kytka:

Děkuju :kytka: U nás to jsou samý Béčka, ale udělali všichni na poprvý… Je ale fakt, že v době, kdy dělali řidičák oni, tak nebyl takový provoz… Většina z příbuzenstva dělala řidičák 20let a zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.8.17 17:05
@Borůvka1990 píše:
Je vidět, že Tě řízení baví :palec: Mě celkem taky :dance:

Spis je to nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.8.17 18:58
@barrbucha píše:
@Luska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: promiň ale musím se smaát :mrgreen: to úplně vidím jak auto tůruje jak blbé, uplně by nejradši vyskočilo metr do vzduchu a nemůže protože je zatáhlá ručka :mrgreen:

To je naivní představa. Na ruční brzdu to jede vcelku normálně… osobně před lety vyzkoušeno… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.8.17 19:00

Mně auto na ruční brzdu taky jede, teda trochu divně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie