Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Borůvka1990 píše:
No teď už je to jedno… Chtěla jsem být machr, a jsem dvojka… Může být hůř…
Ale prosim te, vis kolik je holek, ktere si na ridicak ani netroufnou??? Jsi dobra! ![]()
@mehaaja píše:
Ale prosim te, vis kolik je holek, ktere si na ridicak ani netroufnou??? Jsi dobra!
Jenomže o tom to je…jsou věci na který si netroufnu (třeba řídit kamion), i když bych chtěla. A vím že bych to podělala, ze strachu. Jenže řidičák jsem chtěla (i ho potřebuju), nebojím se ani v provozu, ani na dálnici… Baví mě řídit, adrenalin i relax. A řádně (až přehnaně) jsem se připravovala, test na plný počet bodů za 2 minuty, kontrola s bonusama navíc (zkoumala jsem dopředu co je pod kapotou), komisař rychle zjistil, že není otázka, na kterou neznám odpověď, ani u auta, ani v provozu (zkoušel mě za jízdy i nachytat a pohořel). Zjistil že parkuju jak profík, popředu, po zadu, do malýho prostoru, na šikmo pozadu… A na konci mi řekne tohle… Propadla jsem díky tomu sama u sebe, ne u něj. Moje vlastní zklamání u sebe samé, když jsem do toho investovala tolik času (nejen v autoškole), úsilí a píle. A pak studená sprcha ![]()
@mehaaja píše:
Ale prosim te, vis kolik je holek, ktere si na ridicak ani netroufnou??? Jsi dobra!
A děkuju ![]()
@Borůvka1990 píše:
A za to Tě vyhodil? Nerozumím…
A měl by ji snad pochválit za to, že neví, že je na hlavní?
@j.a.n.i1 píše:
A měl by ji snad pochválit za to, že neví, že je na hlavní?
To né, já jsem dneska vygumovaná…
@mehaaja píše:
jasně, třeba já
no co, dáš to příště ![]()
@Borůvka1990 píše:
Jenomže o tom to je…jsou věci na který si netroufnu (třeba řídit kamion), i když bych chtěla. A vím že bych to podělala, ze strachu. Jenže řidičák jsem chtěla (i ho potřebuju), nebojím se ani v provozu, ani na dálnici… Baví mě řídit, adrenalin i relax. A řádně (až přehnaně) jsem se připravovala, test na plný počet bodů za 2 minuty, kontrola s bonusama navíc (zkoumala jsem dopředu co je pod kapotou), komisař rychle zjistil, že není otázka, na kterou neznám odpověď, ani u auta, ani v provozu (zkoušel mě za jízdy i nachytat a pohořel). Zjistil že parkuju jak profík, popředu, po zadu, do malýho prostoru, na šikmo pozadu… A na konci mi řekne tohle… Propadla jsem díky tomu sama u sebe, ne u něj. Moje vlastní zklamání u sebe samé, když jsem do toho investovala tolik času (nejen v autoškole), úsilí a píle. A pak studená sprcha
To verim ze zamrzi, taky bych z toho byla nestastna. Kdyz se clovek poctive pripravi, mrzi ho to o to vice. Ja to mam tak, ze si pak reknu ze priste to proste dam a slus
Vis co jsem si tehdy rikala? Ze kdyz tamhle Lojza ridic nakladaku z JZD ten ridicak udelal, tak to by v tom byl cert, abych ho neudelala taky!!! Kdyz je clovek poctivy, odmena prijde, ja tomu verim ![]()
@Borůvka1990 píše:
Jenomže o tom to je…jsou věci na který si netroufnu (třeba řídit kamion), i když bych chtěla. A vím že bych to podělala, ze strachu. Jenže řidičák jsem chtěla (i ho potřebuju), nebojím se ani v provozu, ani na dálnici… Baví mě řídit, adrenalin i relax. A řádně (až přehnaně) jsem se připravovala, test na plný počet bodů za 2 minuty, kontrola s bonusama navíc (zkoumala jsem dopředu co je pod kapotou), komisař rychle zjistil, že není otázka, na kterou neznám odpověď, ani u auta, ani v provozu (zkoušel mě za jízdy i nachytat a pohořel). Zjistil že parkuju jak profík, popředu, po zadu, do malýho prostoru, na šikmo pozadu… A na konci mi řekne tohle… Propadla jsem díky tomu sama u sebe, ne u něj. Moje vlastní zklamání u sebe samé, když jsem do toho investovala tolik času (nejen v autoškole), úsilí a píle. A pak studená sprcha
To jsi tolikrat behem zkousky parkovala?
@Borůvka1990 a ten test za 2 minuty? vzdyt tam je snad 30 otazek.
@Borůvka1990 píše:
A za to Tě vyhodil? Nerozumím…
Je to už tři roky zpátky. A za to mě vyhodil. Já prostě tu značku tehdy přehlídla a dávala jsem přednost zprava… Ale holt blbě, měla jsem jet… Já to zas chápu. Situace, kdy stojí dvě auta v křižovatce a ani jeden neví na čem je, není nic moc…
Pak se taky můžou rozjet oba a je vymalováno… ![]()
Normálně se holt stane, ale u závěreček je to průšvih no… ![]()
@kate02 píše:
Je to už tři roky zpátky. A za to mě vyhodil. Já prostě tu značku tehdy přehlídla a dávala jsem přednost zprava… Ale holt blbě, měla jsem jet… Já to zas chápu. Situace, kdy stojí dvě auta v křižovatce a ani jeden neví na čem je, není nic moc…Pak se taky můžou rozjet oba a je vymalováno…
Normálně se holt stane, ale u závěreček je to průšvih no…
Ty jo… Furt to není taková tragedie, když zbytečně zastavíš, jako když ne… Mohl taky přimhouřit oko.. Taky se mi stalo, že mi dával přednost popleta, co jí měl on, tak jsem mu dalaznamení že má jet… Vždyť o co jde.
@Ivana 85 píše:
@Borůvka1990 a ten test za 2 minuty? vzdyt tam je snad 30 otazek.
No, když se hodně učíš, tak to jde i rychleji… Ale to už je odklikávání, u zkoušky bych si netroufla. Měla jsem dost křižovatek, jen jsem mrkla a věděla jsem. Některý otázky jsem nemusela číst celý, jinde zase ne odpovědi… Otázek je 25 (většina z pravidel provozu, čas 30min)
@mehaaja píše:
To verim ze zamrzi, taky bych z toho byla nestastna. Kdyz se clovek poctive pripravi, mrzi ho to o to vice. Ja to mam tak, ze si pak reknu ze priste to proste dam a slusVis co jsem si tehdy rikala? Ze kdyz tamhle Lojza ridic nakladaku z JZD ten ridicak udelal, tak to by v tom byl cert, abych ho neudelala taky!!! Kdyz je clovek poctivy, odmena prijde, ja tomu verim
To jsem si taky říkala
U nás dělala většina Lojzů z JZD řidičák v době, kdy to jistila flaška lepšího pití
Ale máš pravdu… ![]()
@Ivana 85 píše:
@Borůvka1990To jsi tolikrat behem zkousky parkovala?
Jo. Myslela jsem, že je to normální. Teď si myslím, že spíš hledal něco, za co mě může vyhodit… ![]()