Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nimie píše:
Tak nevím proč si na tebe tak zasedtohle je fakt hloupé, chápu že je potřeba zvýšit bezpečnost na silnici, ale tohle je fakt stupidní.
No, ono známe jen ten pohled z jedné strany, že… kdo ví, zda opravdu řídí tak úžasně jak píše. Co tak mám zkušenost, tak většinou ti, co tvrdí, jak umí řídit, jezdí dost děsivě.
@Nimie píše:
Tak nevím proč si na tebe tak zasedtohle je fakt hloupé, chápu že je potřeba zvýšit bezpečnost na silnici, ale tohle je fakt stupidní.
Já nemyslím že si na mě zased. Prostě viděl že si moc věřím, tak mi chtěl shodit hřebínek…
@j.a.n.i1 píše:
No, ono známe jen ten pohled z jedné strany, že… kdo ví, zda opravdu řídí tak úžasně jak píše. Co tak mám zkušenost, tak většinou ti, co tvrdí, jak umí řídit, jezdí dost děsivě.
A já někde psala, že jsem dobrá řidička?
Psala jsem, že jsem šla do AŠ s tím, že nedám záminku mě vyhodit, tzn že neudělám chybu, prostě vše nacvičené (minimálně tedy pro danou oblast a vydržet v daný čas)
Dobrá řidička budu snad za pár let… Říká se, že ta hlavní autoškola je odřídit bez nehody alespoň 10tis km ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Já to chápu, spíš mě zaráží, že třeba tolikrát parkovala a ták ![]()
Tak hlásím, že jsem dnes měla opravnou jízdu a udělala jsem jí ![]()
Sice to nebylo na poprvé, ale furt lepší na podruhé, než vůbec ![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak hlásím, že jsem dnes měla opravnou jízdu a udělala jsem jí
Sice to nebylo na poprvé, ale furt lepší na podruhé, než vůbec
Správně. Šikulka. ![]()
@Tamtama píše:
@Borůvka1990 gratuluju
@Anna766 píše:
Správně. Šikulka.
@Hannah345 píše:
Gratulace![]()
Holky děkuju vám ![]()
Mimochodem, komisař mi naznačil, že jsem to,,udělala" už na poprvé. Řekl že technická není potřeba, ani parkování, že se jen povozí. Prý jsem minule jela předpisově. Bohužel, jak jste tu některé psaly, chyběla mi pokora. Sám řekl, že mě nenachytá, že prý u mě není na co
(ale stejně jsem byla v pozoru). Když mi po sotva 15ti minutách jízdy řekl, ať zastavím, málem se mi zastavilo srdce, protože jsem myslela, že mi ukončuje jízdu z důvodu, že na mě něco našel. A on mi řekl, že to mám, ať to podepíšu. Takže ze mě spadl balvan ![]()
@matkabagristy píše:
@Borůvka1990 hurá
@Borůvka1990 Gratuluji, jsi šikula! ![]()
Mimochodem, já podruhé jela taky jen cca 15 minut. ![]()
@Borůvka1990 Paráda! Mám radost, jako bych to udělala já!
Moc gratuluju ![]()