Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě za nic, ale vím, že se vyhazuje když ti to chcípne na přejezdu kolejí ![]()
Co já vím tak nejvíc známých lidí vyhořelo na tom že jim řekl např. ať vjedou do zákazu a pokud to udělali tak šup pryč a nebo jsem hodně slyšela že když nezastavili na stopce, ale jen přibrzdili, paka
@Borůvka1990 za příliš opatrnou jízdu - prý jsem jela sice bez chyby, ale připosraně a tím jsem nečitelná pro ostatní řidiče. no, hrálo v tom roli i to, že jsem po městě jela jenom 40. učitel z autoškoly mi říkal, že se k další zkoušce ode mne čeká všimné a i mi řekl, jaká taxa je běžná. a že po dalším vyhození se zdvojnásobuje. tak jsem mu řekla, že mi to je celkem fuk, protože o řidičák i tak ani nestojím a dělám ho jenom z povinnosti. podruhé byl u zkoušky jiný komisař, ten námitky neměl, i když líp jsem rozhodně nejela.
nicméně je to fuk, protože od té doby jsem za volantem neseděla… a to už je nějakých skoro dvacet let ![]()
Nejista jizda, nezarazeni se vcas za prekazkou do sveho pruhu. Napodruhe jsem udelala
Tak ja vyletela za to, ze jsem malo kroutila hlavou do stran
Pry nebylo videt, jestli jsem se opravdu poradne rozhlizela ![]()
Podruhe uz nic nevymyslel a dal mi to.
Já udělala na poprvé.
Kamarádka si při parkování špatně najela… ![]()
Na osobak, ze jsem projela krizovatku na cervenou, na nakladak, ze jsem prejela zadnim kolem obrubnik… proste drobnosti ![]()
@jary1 píše:
Kámoše teď za to, že nevypnul blinkr po odbočení.
To jako fakt? Já s ním jela při zkouškách kus po nejfrektovanější silnici v Plzni a komisař se mě jen zeptal kam chci ještě odbočit…