Za co vás vyhodil komisař v autoškole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
20.8.17 08:34

@Black Cat tak ji máte ošuntělou, moje auto když má zatáhlou ručku, tak se snaží, tůruje ale nejede… ;)

• Citovat
  • Upravit
6525
20.8.17 10:46
@barrbucha píše:
@Black Cat tak ji máte ošuntělou, moje auto když má zatáhlou ručku, tak se snaží, tůruje ale nejede… ;)

Byla to asi dva roky stará ojetina. Už ji nemám… A u novýho jsem to teda záměrně nezkoušela, ani se mi /zatím :D / nechtě nezadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
20.8.17 10:48

@Black Cat je ale fakt, že manžel má auto nové a rozjede se, ale prostě nejede to… já mám punto asi r. v. 2001 a u něj to právě nejde, snaží se, ale nejde to :mrgreen: každýmu se občas zadaří, jinak mi to přijde hloupé za tohle někoho vyhodit v AŠ při zkoušce.

• Citovat
  • Upravit
399
20.8.17 15:23

Me pred dvaceti lety vyhodil za to, ze jsem vjela do pruhu jen pro MHD a pak jsem pry nekoho malem prejela… Ale o tom nevim. Chtel me podusit, takze jsme jeli k obr stoupani a dole jsem musela pribrzdit - no rozjezd do kopce, nesnasela jsem to a mela strach, ze mi to chcipne, tak jsem humptla na plyn, oci navrch hlavy a s hrozitanskym revem motoru se rozjela, nehledela vpravo vlevo. No a hned tam prechod pro chodce a prej jsem tam teda nekoho malem nabrala ???? Jak pisu vyse, nikoho jsem nevidela… Ale pan byl neprijemny od zacatku, takze mi nepridal. Pak jsem udelala opravky a 20 let denniho rizeni bez nehody. Oni ti zkousejici dokazou zkousku hodne osladit ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.8.17 20:23
@Ellusa píše:
@Borůvka1990 Jsem si říkala, jestli by ti nepomohlo udělat si takový manuál sama pro sebe. Bodově se naučit nazpaměť, co udělat, když sedneš do auta (seřídit sedadlo/volant, připoutat, zrcátka, nastartovat, odbrzdit, blinkr, zařadit, vyjet…), v duchu si to pak odříkávat jako básničku a postupně to dělat 8).

Ahoj, věř mi, že testy mám naučený na 150%, knihu jsem přečetla několikrát, všemu rozumím. Ovládat auto umím, mám i reflex rychle zabrzdit a pod. A manuál á la básničku si opakuju každý den před spaním.
A zítra ráno to dopadne takto; testy zmrvím (stres), jízdu zmrvím (stres) :mrgreen: Nejspíš se ani
nepřipoutám :mrgreen:
(děkuju :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.8.17 20:27
@mehaaja píše:
Me pred dvaceti lety vyhodil za to, ze jsem vjela do pruhu jen pro MHD a pak jsem pry nekoho malem prejela… Ale o tom nevim. Chtel me podusit, takze jsme jeli k obr stoupani a dole jsem musela pribrzdit - no rozjezd do kopce, nesnasela jsem to a mela strach, ze mi to chcipne, tak jsem humptla na plyn, oci navrch hlavy a s hrozitanskym revem motoru se rozjela, nehledela vpravo vlevo. No a hned tam prechod pro chodce a prej jsem tam teda nekoho malem nabrala ???? Jak pisu vyse, nikoho jsem nevidela… Ale pan byl neprijemny od zacatku, takze mi nepridal. Pak jsem udelala opravky a 20 let denniho rizeni bez nehody. Oni ti zkousejici dokazou zkousku hodne osladit ????

To je právě ono, oni ty komisaři jsou prevíti (většina, všichni snad ne). Prostě znuděnej ouředník, kterej má ego pána boha, páč rozhoduje o tom, kdo se stane řidičem a kdo nikoliv. Jestli mě nechá opakovat, budu na příště ještě víc nervózní a neudělám jednu, ale deset bl. bostí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149976
20.8.17 20:29
@Borůvka1990 píše:
Ahoj, věř mi, že testy mám naučený na 150%, knihu jsem přečetla několikrát, všemu rozumím. Ovládat auto umím, mám i reflex rychle zabrzdit a pod. A manuál á la básničku si opakuju každý den před spaním.
A zítra ráno to dopadne takto; testy zmrvím (stres), jízdu zmrvím (stres) :mrgreen: Nejspíš se ani
nepřipoutám :mrgreen:
(děkuju :kytka: )

Neboj, to bude dobrý. Tfuj tfuj tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.8.17 20:37

@Borůvka1990 držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.17 20:39

@Borůvka1990 Drzim palce, urcite to das :hug: A kdyby naaahodou ne, vidis sama kolik nas opakovalo :mavam: To neni zadna ostuda, nervozni jsou vsichni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.8.17 22:19
@Borůvka1990 píše:
To je právě ono, oni ty komisaři jsou prevíti (většina, všichni snad ne). Prostě znuděnej ouředník, kterej má ego pána boha, páč rozhoduje o tom, kdo se stane řidičem a kdo nikoliv. Jestli mě nechá opakovat, budu na příště ještě víc nervózní a neudělám jednu, ale deset bl. bostí :?

To dáááááááááš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.8.17 22:39

Holky díky za podporu, zítra se pochlubím (ne)úspěchem ;) :lol:
Dobrou všem :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.8.17 23:03

@Borůvka1990 neboj, to zvládneš :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.8.17 11:02

Teda já jsem nervní jak sáňky v létě :mrgreen: @Borůvka1990, myslím na tebe od rána :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
21.8.17 16:03
@Taka píše:
Teda já jsem nervní jak sáňky v létě :mrgreen: @Borůvka1990, myslím na tebe od rána :kytka:

Testy ano, jízdy ne :,( Nedostatečný (1!) pohled do zrcátka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
21.8.17 16:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie