Poradna duly
Jana Čurdová
koukam, ze spani nebo spis usinani je fakt aktualni tema
![]()
Hanu .. no ja nevim, ja bych ji proste nechavala v te postylce … clovek musi byt konsistentni (jak se to rekne cesky ?
) .. sice to treba nejakou chvili potrva (co ja vim? tyden? ) a pak by se snad mela naucit i v te postylce usnout a znovu nevstavat ![]()
Alunko .. myslim, ze Kubu prave v te postylce nenechas dlouho natolik, aby mel moznost usnout. to co popisujes, tak delaji snad vsechny deti
… postylka je sice na spani, to jo … ale abych ji vyuzivala striktne jenom na spani a nic jineho .. to mi prijde jako blbost ![]()
a s tou jidelni zidlickou .. no jo .. kdyz vy mate tu ‚klasiku‘ … takze tam Kubu moc neudrzis … nejlepsi jsou ty zidlicky, kde deti prikurtujes a jeste pred ne das stolek
![]()
PetroL … huraaa …
![]()
Lenko … kde se toulas? a co Adamek? uz ma ty ocka lepsi?
vic nestiham …uz musim bezet … jeste se mrknu behem dne ..
alunko…i já si myslím že..ho máš nechat v postýlce,i míša tam hopswá..klepe stou postýlkou a i si pobrečí,ale potom vždy usne..anebo si pořid ohrádku, kdyžpotřebuješneco udelat,at si tam hopsá…když se ti nelíbí že to provádí v postýlce
Ali…je mi te líto…vím co asi prožíváš..me stačila míša u oušek..padala sem na hubu..a né jen já…mužu se zeptat…máte 2 pokoje?..co skusit holky
oddelit, aby se nerušily
ješte adys......spapalacelou misku..téspešl kaše
už toje super ![]()
Ahoj,
je mi zle.. nemůžu pochopit jak někdo může být taková svi.. http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… Mám tady nachystaný balík hraček pro tuhle „paní“, jsem ráda že jsem dneska nestihla na tu poštu zajít…
mona…tak toje síla…no mazec
já ted koukám dost na tu kuřimskou kauzi…chudáci kluci..bych tu matku..týrala uplne stejne…hyena jedna
Alunka píše:
spaní tak šanci ten náš prďola rozhodně dostává![]()
![]()
když si začnu šudla očíčka a zívat tak šupajdí do postýlky, ale když ho tam položím, tak si zadudá tak 5× otočí se na bříško, vystrčí zadek, začne povídat a pak si sedne v posteli, prohlíží dudana, a povídá dál. No a pak se postaví a začne rumplovat se šprušlema v posteli, hopsat tam atd. Takže jde ven, na to postýlka není
![]()
Alunko - já bych ho na tvém místě tam nechala, ať si tam třeba lomcuje, staví na hlavu či cokoliv. Prostě zavři za sebou dveře a on prostě usne. Vím, že ty prosazuješ tento názor, že postýlka není na stání apod., ale jen na spaní, ale s tím se neztotožňuji. Prostě jen málokteré dítě si lehne a usne samo bez hnutí. Toť můj názor.
Alina… píše:
Ahojky,
takze se take posteziji se spanimU nas to vypada jako u Hanuchy, ale dvojmo. Polozim do postylek, hned se postavi, chvilku hulakaji na sebe pak jeci a rvou. jsou unavene a protivne a ne a ne usnout. tak kazdou tak 10× polozim znova, hned zas stoupne, trva to nekdy vecer i 2 hodiny
Pres den to neni o moc lepsi
.
Hanu a Alino - u nás to bylo to samé. Furt jsem jen pokládala a pokládala. Ale pak jsem se na to vykašlala, prostě zavřu dveře a nejdu tam, ať řve jak chce. Musím říct, že když jsem ho chodila pokládat, tak nechtěl usnout. Takhle prostě po chvíli usne. Už ví, že mu řvaní nepomůže. Kdybyste chtěly, můžu poslat jednu knížku o spaní.
MonaP píše:
Ahoj,
je mi zle.. nemůžu pochopit jak někdo může být taková svi.. http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… Mám tady nachystaný balík hraček pro tuhle „paní“, jsem ráda že jsem dneska nestihla na tu poštu zajít…
No to je fakt síla
A pak mají lidi lidem pomáhat, když se najdou takový hajzlíci, kteří akorát ze všeho chtějí vytěžit ![]()
Tak jsme dneska byly i se Zuzkou u Kat-ky a měly jsme se super
![]()
Co jsme přišli se Šímou domu, tak ten si tu hraje, dokonce mne pustil na PC
![]()
Holky, nemáte někdo telefon na LenuK? Já si ho kdysi ukládala, ale mám jinej fon, minulý týden jsem si ho totiž blbec rozkousla
a pár čísel mi zůstalo v tom starém.
LUCI píše:
Holky, nemáte někdo telefon na LenuK? Já si ho kdysi ukládala, ale mám jinej fon, minulý týden jsem si ho totiž blbec rozkousla![]()
a pár čísel mi zůstalo v tom starém.
Luci .. teda ty mas chute
.. posilam ti SZ s tim cislem .. teda pokud jeste plati ![]()
luci taky mám na lenak..ješte číslo..asi bude stejné jako má adys
Holky děkuju ![]()
Jo, ten mobil jsem měla asi tři měsíce novej, tak to na… dvojnásob. Normálně jsem si ho dala do pusy a zvedala u toho Niniho a jak jsem asi zabrala, tak jsem zkousla a telefonu rozkousla displej.....
ahojky,
žiju, ale jsem nějaká unavená, bolí mě hlava v krku už 14dní, ale čas dojít k Mudr. není,
budu se muset nas sebou zamyslet.
Áďa už skoro dobrý, chytnul to i Lukyn, ten to nemá ještě dobrý. Je boj mu do očí něco dostat, sama na to pomalu nestačím ![]()
Luci. když to tak čtu, tak jsi asi volala, byli jsme venku a neslšela jsem tel
PROMiŇ, pak už jsem zapomněla zavolat.
![]()
Luci A teď jsi mi s tím mobilem aspoň trochu zvedla náladu
Jsi byla v Pcích za taťkou?? Když dáš vědět den do předu, tak si udělám volno, jinak furt někde lítáme. Děti když jsou doma, tak jsou na zabití
![]()
Lukan furt vysí na nohavici, jak chce všude stát, řičí, nevím jeslti zuby (už prosvítají dvojky) nebo ty oči nebo prostě prudí,…