Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
Petro.L- myslíme na vás, snad se najde příčina.
Adys- teda to budete mít tepla
Tady je pomalu jak na podzim, dneska má být zase hnusně kolem 20°C. Zatím to vypadá, že v ČR žádné léto nebude ![]()
A opravdu ta sedačka nemá vnitřní pásy. :-/
Hanu- jak je?
Včera jsme byli na oslavě Adi kamaráda, bylo tam 8 děti i s Lukynem a ještě Davídkem (9m). Normálně ten náš starší se tam ani s nikým nepral o hračky, nehádal,… tak jsem
![]()
alunko já mám opačný problem..mela bych aspon kilčo dve nabrat..mám 52kg /167..mela sem .54/55..před tehu i 58..tak jemi zase všechno větší
Ahojte,
tak dneska se uz citim lepe…i kdyz zvednu Tomaska tak me obcas pichne…nicmene vcera jsem lehce krvacela jenom rano…a pak jsem cely den premyslela co by to mohlo byt…jestli tehu nebo neco jineho…ach jo jeste, ze jdu dneska vecer na to vysetreni…ale je mozne, ze me posle na testy a pokud budou neodkladne tak zadne more…no hlavne, aby to bylo vsechno ok.
Autosedacky.....ne Kiddy opravdu nema vnitrni pasy, ale pultik je natesno. Zkouseli jsme tam davat Tomika a drzi v ni jako by byl pripoutany.....nicmene my jsme se pri vyberu ridili crash testem, ve kterem se tahle autosedacka jevi jako jedna z nejbezpecnejsich…
Petro drzim palecky at je vsechno co nejrychleji v poradku!
Papa
Barca
Ahoj holky,
nejdříve posílám všem marodům co nejvíce zdravíčka ![]()
Měla jsem co dělat vás dočíst … . U nás po návratu z teplíčka je hlavně ZIMAAAA, fuj já jsem se tam tak krásně vyhřála a tady je tak hnusně. Holky byly bezva, u rodičů trochu horší- byt v centru města bez klimatizace, do toho návštěvy a já poprvé po x-té návštěvě Egypta faraonova pomsta. Naštěstí jsem si hned vzala ten správný lék a bylo vše v pořádku, ale stejně už chápu čeho se turisti bojí. Moře bylo bezva, Jasmin se přestala bát vody a dost si to užívala, no a Sabrin bude pěkný čert, voda vedro nic jí nedělalo překážky při dovádění, problém byl jen s líným tatínkem, ale to už se asi nedá moc změnit co ![]()
Sabrinka stále ještě nelozí, plazí se dozadu, sedne si, stoupá si o vše co se kolem ní mihne ale na čtyři nechce. Takže asi opravdu budem rovnou chodit ![]()
Kontrola 10měs 7270g, 67cm, 43cm
Tak a Jasminka má neodkladný hlad, tak musím, zatím ahooj Joula
Joulo, neboj my taky ještě nelezeme
Sedá si už dlouho sám, staví se taky dlouho, začíná obcházet nábytek (i když taky se tomu tak ještě úplně nedá říct), ale lést prostě nebude
Venku mi to dost vadí, doma to ještě jde. ![]()
Petro.L- zapomněla jsem pogratulovat k chození ![]()
jo a ještě mě tak napadlo, když se nudím nakukuju ke konkurenci na B-c a tam už několik mamin praktikuje nočník
Jen tak ze zvědavosti, už taky někdo zkouší. U nás to nehrozí a podle mne máme ještě času dost ![]()
Lenak nočník jsme praktikovala jen když byly pařáky a my s Kubou se ráchali u babičky na zahradě, protože Kuba začal tlačit, tak jsem ho pak šoupla na nočník a vykadil se tam a ne do vody, ale nebylo to že bych ho tam rvala pořád, asi jen 2×.
A jinak mám zážitek se záchodem - jelikož Kuba má tu příšernou nemoc zvanou „máma“ tak musím na záchodě sedět s otevřenýma dveřmama, no a on si to přišupajdí, stoupne si za mě opře se o mísu a kouká co tam jako dělám a pak řve, když sklapnu poklop, že nevidí jak se splachuje!!!!
Vylomeniny - Jakub už sám vyleze na svou budoucí velkou postel !!!!! Jsem včera dostala málem šok, šla jsem pro balík plen, co mám ve skříni a říkám si co tam zase dělá, že je klid a on hoša sedí na té posteli ráchá se v koši s prádlem a tlemí se tomu
![]()
A opět mi zkysla květáková polévka, nevím jestli to nakonec nebude olejem, já tam vždycky dávám olivový a když vystydne jde hrnec rovnou do lednice, máme tu docela teplo, a prostě dneska byla už hnusná......
Peti L. tak přejeme aby vše dopadlo dobře a konečně se rozlousklo kdo je ten bacilonosič. A s tím hubnutím, no mě to pěkně naštvalo, protože jsem si tu sukni koupila minulé pondělí a tedka ve středu už mi bal knop, ale možná se jen trošku srazila při praní. No tak musím se trošku omezit, jak jsem byli u babiček tak to byly samé borůvky s cukrem
![]()
Ahojík,
PetíL
gratulujem k chození a at jste brzo zdraví
Joulo
to musel byt po navratu sem tepelnej šok
Alunko
teda ten tvuj Kubík má zábavu ![]()
Lenak
ty máš čas na nudění????
nočník-nenočníkujem a ani mě to nenapadlo zkoušet,přijde my že je to ještě brzo
Autosedačka-výrobce nam jí zkontroluje,prodejce na mě koukal jak pero z gauče co že to jako po něm chci že se nic takovýho nedělá
Hanucho-tak co jak Vam je ????
Tak a jeden upatlaný pozdrav od Natalky 
Tak mě to zase neposlouchá, tak koukněte na www
Joula
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC01898.JPG
lenak píše:
jo a ještě mě tak napadlo, když se nudím nakukuju ke konkurenci na B-c a tam už několik mamin praktikuje nočník![]()
Jen tak ze zvědavosti, už taky někdo zkouší. U nás to nehrozí a podle mne máme ještě času dost
Leni … dovol, abych se od srdce zasmala
… ja mam potiz udrzet Marka 20sec nekde v klidu v sedu na zemi, takze zapasit s nim, aby sedel na nocniku, to opravdu nehodlam
. nehlede na to, ze si myslim, ze na to maji jeste cas ![]()
Joulo .. naaadherna fotka … i kdyz ja to tady na tom starym krapu vidim hodne tmave, ale tesim se, az se mrknu v tom svym spravenym ![]()
Amisku .. na cem si Natalka pochutnavala? ![]()
jinak my tu mame postele vysoko, takze nehrozi, ze by na ni Marek vylezl, ale leze jinak vsude. nejradeji na takovou bedynku od Adovych dinosauru a nejradsi si na ni hned stoupne nebo v kleku hopsa
. mam natoceny video, ktery jsem vam sem chtela dat, ale bohuzel mi kiksnul ten pc .. tak az priste … a dneska mi ma prijit nova ‚hracka‘, udelala jsem si radost a koupila takovou obyc. jednoduchouckou video kameru, tak nemusim sudlat videa s fotakem
. uz se tesim.
no a Adu nekdy v patek stipla poprve vosa .. to bylo revu a hysterie
… nastesti neni alergickej, takze to prezil
a uz tam ma jen malou tupku …
a uz zase musim … ![]()
ahojky..tak já ani muž bacilonosiči nejsme…tak leda nekdo ze známích nebo rodiny..ale míše vyšel i v nose..ty steryy se delaly minulý čtvrtek..až skončíme s pícháním antib..budou je delat u ní znova
nočník skoušely jsme,..jednou se do nej vyčurala..ono to zahrálo a od té doby na nej nechce, předtím,tam sedívala před koupáním, i když nic neudelala,takže jí netrápím protože z nej leze a šílene brečí…páá
amisku- divila by ses ale občas jo
Nebo ono by se dalo dělat furt něco, že, iklizeno není nikdy dokonale. ALe já u PC odpočívám ![]()
Joulo- náderná fotka, to je jak v pohádce, nebo naučném filmu
mě ten nočník taky ani v duchu nenapadá, ale holky se tam tak radovaly, tak jsem to zkusila se zeptat i tady.
Teď jsem studovala cestu do Chorvatska (dálniční známku ve Slovinsku,…) a je mi nějak špatně od žaludku z toho
Se fakt bojím.
Ahojky,
u nás nic nového, Honzík se pořád někde plazí a nejraději se plazí do předsíně, tam má pejsek žrádlo, to už asi 3× ochutnal
a vodu, tu mu už několikrát vylil
Dnes když jsem ho šla vždy odchytit, tak ještě přidal a hrozně se tomu smál. Začíná si ze mě dělat srandu ![]()
PetoL, gratulujeme k prvním krůčkům ![]()
Leni, nočník jsem teda vážně nezkoušela a ani to nemám v plánu
na to je času dost, stejně z toho ještě nemají rozum a také ještě dlouho ho mít nebudou
![]()
Joulo, nádherná fotka a i ostatní fotky jsou hezké. Jak jsem se kochala vašema fotka, tak jsem se ještě víc začala těšit na naší dovolenou ![]()
Barčo, také jsem napnutá, jak to s Tebou dopadne. Hlavně ať to dopadne tak, jak si Ty sama nejvíc přeješ ![]()
Hanu, jelikož tady nejsi, tak to vypadá, že jste se z toho dostaly a na dovolenou jste odjeli ![]()
Adys, ať se Ti brzy vrátí PC z nemocnice ![]()
ahojky,
Adys- PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ ADÁMKOVI K 5. NAROZENINÁM. HODNÝHO BRÁCHU I RODIČE ![]()
Kdy vůbec jde do školy? Půjde v 7? Nebo jak se chodí v USA?
Zuzi- s nočníkem jsem stejného názoru. ![]()
Hezký den všem.