Závislost na drogách :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
25.8.13 14:19

DĚKUJI VŠEM, CHÁPU, ŽE NEZNÁTE NIKOHO ON SE TAKÉ S TÍM KAŽDÝ NECHLUBÍ. V BOHNICÍCH BYL UŽ NA DETOXU ALE MARNÉ TAM VŽDY VŠŠE CHÁPE PAK ALE JE ZASE V TRÁVĚ. V BOHNICÍCH JE TAKOVÝCH LIDÍ OPRAVDU HODNĚ VĚŘTE MI OPRAVDU MAJÍ PROBLÉMY KTERÉ JIM VYVOLALA TRÁVA - A NIKDO NEVÍ JAKÉ MÁ DISPOZICE ČI ODOLNOST, NĚKDO TAKÉ KOUŘÍ CIGÁRA CELÝ ŽIVOT A JE TU DO 90.LET A NĚKDO MÁ Z TOHO RAKOVINU V MLADÁM VĚKU. NO A NIKDY NIKDO NEVÍ JAK CO JEHO ORGANIZMUS ZVLÁDNE DOPŘEDU. DOKTOŘI UŽ TAM MĚLI SPOUSTU LIDÍ NA TRÁVĚ A ŘEKLI MI CO TO S NIMA DĚLA A NEBYLI PŘED TÍM NIJAK NENORMÁLNÍ TO AŽ DÍKY TRÁVĚ!!! JEN SE O TOM NEMLUVÍ NEVÍM PROČ - STÁLE JEN JAK JE TO DOBRÉ A ZDRAVÉ NA RŮZNÉ PROBLÉMY A JAK TO NEŠKODÍ – SAMÉ LŽI!!!PROČ TAKÉ NEDAJ VĚDĚT CO TO VYVOLÁVÁ. SYN BYL NORMÁLNÍ CHODIL NA TENIS, SPORTOVAL, MEL KAMARÁDY BYL O NĚJ ZÁJEM BYL OBLÍBENÝ, CHODIL HRÁT NA KYTARU, DOBŘE SE UČIL A MĚL ZÁJEM O SPOUSTU VĚCÍ, KDYŽ ALE PŘIŠEL NA GYMPL SEZNÁMIL SE S KLUKY CO HULILI A ZAČAL TAKY A ZAČALY PROBLÉMY. DNES ZASE ZVRACEL ODEŠEL A NEVÍM KAM MÁM STRACH SITUACE JE UŽ ŠÍLENÁ ŘEKLA JSEM AT JDE DO NEMOCNICE ALE NECHCE SE MU TAK NEVÍM JESTLI TAM PŮJDE A NEBO CO BUDE. VŽDY VŠUDE ČTU VYHODIT HO A ŘÍKAJ TO I DOKTOŘI - NENÍ TO ALE TAK JEDNODUCHÉ, ČLOVĚK NEVÍ CO JE DOBŘE A CO KDYŽ BUDE HŮŘ KDYŽ VYHODÍ VLASTNÍ DÍTĚ. NECHÁPU ZÁKONY - PROČ KDYŽ ZÝVISLÁK JE NA LÉČENÍ MU KLIDNĚ NECHAJ PODEPSAT REVERZ KDYŽ TAM NECHCE BÝT A ON JDE ZASE FETOVAT A OHROŽOVAT SEBE A CELOU SPOLEČNOST - PŘECE ZAVISLÁK NAMÁ SÍLU PLNOHODNOTNĚ ROZHODNOUT O LÉČBĚ JE JASNÉ ŽE TAM NECHCE BÝT PROTOŽE NEMYSLÝ MOZKEM ALE FETEM - POTŘEBUJE POMOC A DRŽET NÁSILÝM KDYŽ JE TO NUTNÉ A AŽ SE DOSTANE Z NEJHORŠÍHO TAK PAK ZAČÍT LÉČBU A SOCIALIZACI A NÉ HO PUSTIT A ŘÍKAT NO ON CHCE A MUSEL BY SI NĚCO UDĚLAT A NEBO NĚKOMU A AŽ PAK HO TU MŮŽEME DRŽET NEDOBROVOLNĚ - NO CO TO JE ZA DEMAGOGIIJI!!!PAK SE DÍVÍME ŽE NARŮSTÁ ZLOČINNOST KDYŽ ZÁKON JE ŠPATNÝ - LEPŠÍ JE PŘECE PŘEDCHÁZET PROBLÉMŮM A FETÁCI OPRAVDU V TEN MOMENT NEJSOU SVÉPRÁVNÍ ROZHODUJE ZA NĚ JEJICH DROGA ONIJI CHTĚJ A NEDOVEDOU V TEN MOMENT ROZLIŠIT CO JIM HROZÍ TAK JE POTŘEBA JIM POMOC PŘECE A NÉ JE NECHAT NA POSPAS. DRŽTE SE A DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.8.13 18:04
@pleskot píše:
DĚKUJI VŠEM, CHÁPU, ŽE NEZNÁTE NIKOHO ON SE TAKÉ S TÍM KAŽDÝ NECHLUBÍ. V BOHNICÍCH BYL UŽ NA DETOXU ALE MARNÉ TAM VŽDY VŠŠE CHÁPE PAK ALE JE ZASE V TRÁVĚ. V BOHNICÍCH JE TAKOVÝCH LIDÍ OPRAVDU HODNĚ VĚŘTE MI OPRAVDU MAJÍ PROBLÉMY KTERÉ JIM VYVOLALA TRÁVA - A NIKDO NEVÍ JAKÉ MÁ DISPOZICE ČI ODOLNOST, NĚKDO TAKÉ KOUŘÍ CIGÁRA CELÝ ŽIVOT A JE TU DO 90.LET A NĚKDO MÁ Z TOHO RAKOVINU V MLADÁM VĚKU. NO A NIKDY NIKDO NEVÍ JAK CO JEHO ORGANIZMUS ZVLÁDNE DOPŘEDU. DOKTOŘI UŽ TAM MĚLI SPOUSTU LIDÍ NA TRÁVĚ A ŘEKLI MI CO TO S NIMA DĚLA A NEBYLI PŘED TÍM NIJAK NENORMÁLNÍ TO AŽ DÍKY TRÁVĚ!!! JEN SE O TOM NEMLUVÍ NEVÍM PROČ - STÁLE JEN JAK JE TO DOBRÉ A ZDRAVÉ NA RŮZNÉ PROBLÉMY A JAK TO NEŠKODÍ – SAMÉ LŽI!!!PROČ TAKÉ NEDAJ VĚDĚT CO TO VYVOLÁVÁ. SYN BYL NORMÁLNÍ CHODIL NA TENIS, SPORTOVAL, MEL KAMARÁDY BYL O NĚJ ZÁJEM BYL OBLÍBENÝ, CHODIL HRÁT NA KYTARU, DOBŘE SE UČIL A MĚL ZÁJEM O SPOUSTU VĚCÍ, KDYŽ ALE PŘIŠEL NA GYMPL SEZNÁMIL SE S KLUKY CO HULILI A ZAČAL TAKY A ZAČALY PROBLÉMY. DNES ZASE ZVRACEL ODEŠEL A NEVÍM KAM MÁM STRACH SITUACE JE UŽ ŠÍLENÁ ŘEKLA JSEM AT JDE DO NEMOCNICE ALE NECHCE SE MU TAK NEVÍM JESTLI TAM PŮJDE A NEBO CO BUDE. VŽDY VŠUDE ČTU VYHODIT HO A ŘÍKAJ TO I DOKTOŘI - NENÍ TO ALE TAK JEDNODUCHÉ, ČLOVĚK NEVÍ CO JE DOBŘE A CO KDYŽ BUDE HŮŘ KDYŽ VYHODÍ VLASTNÍ DÍTĚ. NECHÁPU ZÁKONY - PROČ KDYŽ ZÝVISLÁK JE NA LÉČENÍ MU KLIDNĚ NECHAJ PODEPSAT REVERZ KDYŽ TAM NECHCE BÝT A ON JDE ZASE FETOVAT A OHROŽOVAT SEBE A CELOU SPOLEČNOST - PŘECE ZAVISLÁK NAMÁ SÍLU PLNOHODNOTNĚ ROZHODNOUT O LÉČBĚ JE JASNÉ ŽE TAM NECHCE BÝT PROTOŽE NEMYSLÝ MOZKEM ALE FETEM - POTŘEBUJE POMOC A DRŽET NÁSILÝM KDYŽ JE TO NUTNÉ A AŽ SE DOSTANE Z NEJHORŠÍHO TAK PAK ZAČÍT LÉČBU A SOCIALIZACI A NÉ HO PUSTIT A ŘÍKAT NO ON CHCE A MUSEL BY SI NĚCO UDĚLAT A NEBO NĚKOMU A AŽ PAK HO TU MŮŽEME DRŽET NEDOBROVOLNĚ - NO CO TO JE ZA DEMAGOGIIJI!!!PAK SE DÍVÍME ŽE NARŮSTÁ ZLOČINNOST KDYŽ ZÁKON JE ŠPATNÝ - LEPŠÍ JE PŘECE PŘEDCHÁZET PROBLÉMŮM A FETÁCI OPRAVDU V TEN MOMENT NEJSOU SVÉPRÁVNÍ ROZHODUJE ZA NĚ JEJICH DROGA ONIJI CHTĚJ A NEDOVEDOU V TEN MOMENT ROZLIŠIT CO JIM HROZÍ TAK JE POTŘEBA JIM POMOC PŘECE A NÉ JE NECHAT NA POSPAS. DRŽTE SE A DĚKUJI

a jsi si jistá že to je opravdu tráva?
Mě to tedy přijde spíš jako problém s pervitinem.
Navíc pokud je už dospělí na čem je závislej ti nikdo říkat nemusí, tedy pravdu se nedovíš když on nebude souhlasit.
Vem ho na dlouhou dovolenou kde nebude mít šanci nic sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.14 09:20

Dobri den mam takovi problem moj zena e zavistla na tramalu brala to I techotenstvy bereto I ted ja uz nemuzu vsechno sem skusil ale marne ted nevim jak se zachovat mam to nachlasit na socialku ja uz nechci to trpet dal a moje dety abi vtom virustali ona ma celou rodinu na neco zavistlou promin jsem cizinec za chiby…poradte prosim ja chci mit deti u sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.1.14 09:33

@pukymen 7 ano na sociálku a ženu odvést do ústavu jedině tam jí pomohou, i když to zní hrozně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.14 09:33

@pukymen 7 nahlásila bych na sociálku teď hned okamžitě. Zbalila bych děti a nazdar!

• Citovat
  • Upravit
2429
3.1.14 09:38

Myslíte, že jí jen tak můžou zavřít na léčení pokud nebude chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
3.1.14 09:40

@syselinka to asi nemůžou ale řekla bych, že jí můžou sebrat děti pokud se léčit nepůjde. Já bych hlásila na sociálku jinak s tím nehnete :nevim:

• Citovat
  • Upravit
947
3.1.14 09:55

@pukymen 7 - rozhodně se s někým poradit třeba na té sociálce. Ženě v lepším období promluvit do duše a zkusit ji přemluvit, aby podstoupila léčbu. Hlavně je také otázka na co ten Tramal bere? To má nějaké bolesti? Nebo jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
3.1.14 10:03

No tak hlavně jí někdo musí ten Tramal předepisovat a ten HLAVNĚ by měl spusit alarm. Nechápu, že se tak ještě nestalo.
A ano, soud může nařídit ochrannou léčbu, ale jen za určitých podmínek.
Omlouvám se, ale jen málokdy je rodina spuštěč toho JDU ŘEŠIT PROBLÉM. Většinou k tomu musí být osoba či orgán, který s dotyčným/nou není ve spojení neustále a hlavně člověk, ke kterému má konkrétí osoba respekt. Asi bych do toho sociálku hned netahala, ale poradila se s praktikem. Ale pamatuj jednu věc. Nic nezmůžeš pokavaď nebude chtít žena sama. Jakmile nebude chtít sama se sebou něco dělat, můžeš se stavit třeba na obě uši
Přeju hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
10291
3.1.14 10:48

No…jestli jste muž a děti mají české občanství, tak je to fakt blbý…v naší debilní zemi je to totiž bráno především tak, že nejlepší pro děti je život s jejich matkou…takže pokud ona jim nějak fyzicky neublížila a nemáte to zdokumentované, tak budete fakt blbě dostávat děti do péče…máme to doma to samé, jen je problémem alkoholismus :( taky přeju štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.14 16:22

Dikuj nase dety. edna se narodila v cz druha ne ma moj opcanstvi mneli jsme problem v mi zemi tam ona podepsala na sociaku ze se zdava pravo na ceru a uz utekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.14 16:32

Ano presne tak ja nato rikam doktori na p… nekolik doktoru v jilove u prahy pise to jak bomboni ja nevim kam stim ja sem neodepisoval lidem protoze jsem mnel dalsi problemi sni pred tri dni nechala malou na chodbe a utekla malem spadla po schodi muzu to dokazat ze ona se chova k detem kdis nema ten trama jako ze jsou kus dreva nechava je kam koliv jen nevim jak dale mam zit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.14 16:50

A co se tika respekt ta nema ani vule, sebevedomi cit nebo lasku nic nepomaha asi se fakt seberu a jedu domu to nema cenu se dale nicit je mi 30 a za 6 let mi to staci na malou mam plnou moc ze muzu cestovat do cizini a mala e cizinka ta starsi momentalne u mne doma u babicky mala neni cz opcan jen zaevidovana na socialku skrs materskou ale je tu dalsi problem mala je zvikla ze mama se vraci po njakou dobu furt se pta kde… jak sem mohl neco takove pripusti kdis nemam zadne zavislosti opcas par piva ale to je zivot diky vsem lidem mam rad cz ale jedu domu TA DO LECEBNY NE PUDE PAPAPAPAPA LIDI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.15 10:29

Ahoj mám přítele, který byl na pervitinu 5 let. Čekáme miminko jsem 26tt. Já drogy nesnáším. S přítelem spolu bydlíme a jsme spolu skoro 4 roky. Třičtvrtě roku byl čistý a najednou jako by mu přeskočilo a přišel mi domů pod vlivem pervitinu. Dřív ho bavilo se mnou jezdit po památkách atd. Když jsme spolu začali hodně to omezil, pak byl čistej a poslední dobou ho nic nebaví a schází se s lidmi kteří dřív ani nevěděli kde bydlí atd. Nevím co mu najednou přeskočilo. Tvrdí mi, že to dokáže zvládnout bez pomoci, ale potom co si včera dal po dlouhé době pochybuju. Potřebuju poradit jak se mám zachovat co mám dělat jak kvůli sobě, mé rodině a i malému. Děkuji za každou radu Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 10:35

@Lálinka123 Zajdi se poradit do Káčka (K-centrum- bývá v hodně městech), tam může přítel docházet a s přítelem si vemi zásadně promluv a nedělej kompromisy. Buď se rozhodně pro vás, nebo pro drogy a tím pádem se osamostatni a vyškrtni ho ze svého života. Na kecy, že to má pod kontrolou nedej. Člověk buď s tím něco dělat chce nebo nechce, nic mezi tím. Mám s tím zkušenost. Katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová