Závislost na drogách :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.16 17:26

Prosím je zde někdo ochotný mi poradit? Rozvádíme se s manželem který si píchá pervitin a máme dvouletého syna, tak jen jak postupovat, hlavně v péči o dítě a tak všeobecně, nechce se mi to zde MKč rozepisovat. Dekuju moc, už jsem z te cele záležitosti unavená :( :,(

• Citovat
  • Upravit
10
15.6.16 14:20

Takovy clovek o pomoc nestoji a kdyz ano tak vas ale stejne zase zklame vim to z vlastni zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.6.16 00:35

Nechat vykoupat

Jednoznacne nechat vykoupat. Ikdyz to boli, vadi, prekazi…ikdyz to treba bohuzel bude znamenat pro rodinu jistou ostudu, ikdyz to bude tezke… Neexistuje nic jineho nez dotycneho nestastnika nechat napospas jeho vasni. On vam stejne neuveri, dokud sam neprijde na to, ze drogy nejsou cesta pro zivot. Tedy: ne pro kvalitni zivot. Je mozne, ze po urcitou dobu bude mit dojem, ze mu pervitin naramne pomaha a ze vsichni, kdo tvrdi opak jsou jen neznalci a trapni hrotici. Prave proto je potreba nechat ho, at pozna sam, kam to vede. Prijde o praci, o kamarady, o penize, o bydleni, o vsechny veci, ktere jsou jakkoli cenne…a bude-li stat o vztah, o lasku, mezi narkomany nenajde. Vzdy v takovem vztahu nebudou jen ti dva, bude tam s nimi i droga a s ni spojene trable. Cisty vztah lze navazat a pestovat pouze s abstinentem, ovsem abstinence musi byt oboustranna. Spojeni abstinentka+narkoman (narkomanka+abstinent) nefunguje. Nikdy. A dva toxikomani spolu rovnez ne. Aby dotycny drogu opustil, musi najit motivaci v sobe, zadne zvenci podane podnety nemaji vahu. Vim o cem mluvim a pokud mohu prispet radou, nezbyva nic jineho, nez zatnout zuby a nechat vaseho zavisleho padnout na dno, jedine tam (pripadne cestou tam) pochopi, ze tudy cesta vazne nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.16 23:36

Musi chtit sam pokud nechce vbude to dokola a nebo v tom zzstane ale je to jeho volba.ja sem diky tomu byla vychovana u babick od 1 roka protpze moje rodice v tom jedou doted a nenavidim to jen diky nim mam dve starsi sestry a bylo ti u vsech stejny mam ted sama skoro 4 mesicni holcicku a sice sem financne nedobre ale na prvnim miste je mala jeji otec akorad nadelal dluhy ale ona je to pro co tu jsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová