Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2299
15.1.13 10:01
@aurix píše:
Každý by si měl zodpovědět základní otázky
euro:Miloš-ne Karel-ano
církevní restituce:Miloš-ne Karel-ano
placené vysoké školy:Miloš-ne Karel-ano
americký radar v Brdech:Miloš-ne Karel-ano
zrušit anonymní akcie:Miloš-ano Karel-ne
prokázání nabytí majetku:Miloš-ano Karel-ne
vyznamenání Mašínů:Miloš-ne Karel-ano
prezidentské milosti a amnestie:Miloš-ne Karel-ano
kontrola a omezení hazardu:Miloš-ano Karel-ne
Je třeba si odpovědět na základní otázky a podle toho volit a ne podle sympatií.

Větší blábol jsem tu už dlouho nečetla. :roll: Zeman - euro ne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nejdřív si ty informace ověř, než je vypustíš do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 10:09

@nestela já to už zaznamenala snad všude, jak to kopíruje jeden od druhého. Přitom takový do očí bijící canc, nepravdivý z obou stran (KS i MZ) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.1.13 10:10
@kaminky píše:

Ale hlavně - tohle nepatří do přemýšlení o volbě prezidenta, ale stran. Nemáme prezidentský model jako v USA, náš prezident má především reprezentovat.

Příspěvek upraven 15.01.13 v 09:44

Jasně, že je to mimo téma. Ale protože to je pro některé (pro mě z nepochopitelných důvodů) striktně rozhodující pro volbu prezidenta, chtěla jsem vědět, proč školné tak zásadně odmítají. Chápu, že kdyby školné činilo tři sta tisíc za rok, stane se vysoká škola pro velkou většinu nedostupná. Ale pokud se bavíme fakt o takové výši jaké se bavíme, nevidím to jako trágu. Myslela jsem to dobře.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 10:12

Leda by to vypouštěl do světa některý vzteklý k volbám nepřipuštěný kandidát, aby se pomstil a poškodil oba postupující kandidáty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 10:13

@Kallkapa já vím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
15.1.13 10:15

Tak to zkuste tady ;)
http://volebnikalkulacka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 10:16

@marye ta je mimo ta kalkulačka.. ve skutečnosti v širších souvislostech byla odpověď jiná a co je ano, kalkulačka chybně vyhodnotí jako ne apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 10:16

Na FB se objevil tento příspěvek. Co si o tom myslíte?

„Docela se mi líbí představa příští vlády ČSSD s premiérem Dienstbierem a Schwarzenbergem na hradě..“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
15.1.13 10:19
@kaminky píše:
@nestela já to už zaznamenala snad všude, jak to kopíruje jeden od druhého. Přitom takový do očí bijící canc, nepravdivý z obou stran (KS i MZ) :roll:

Jo jo, přitom není nijak těžké si najít pravdivé informace.
I když co se týká Miloše, tak tam kde je pravda nevím, protože mu většinu, toho co říká, nevěřím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
15.1.13 10:22

No, nedá se než zopakovat, že kdyby se lidi nenechali strhnout médii a volili normálnější kandidáty, nemusely jsme se tu teď rozhodovat mezi těmito tydýty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.1.13 10:44
@aurix píše:
Každý by si měl zodpovědět základní otázky
euro:Miloš-ne Karel-ano
církevní restituce:Miloš-ne Karel-ano
placené vysoké školy:Miloš-ne Karel-ano
americký radar v Brdech:Miloš-ne Karel-ano
zrušit anonymní akcie:Miloš-ano Karel-ne
prokázání nabytí majetku:Miloš-ano Karel-ne
vyznamenání Mašínů:Miloš-ne Karel-ano
prezidentské milosti a amnestie:Miloš-ne Karel-ano
kontrola a omezení hazardu:Miloš-ano Karel-ne
Je třeba si odpovědět na základní otázky a podle toho volit a ne podle sympatií.
:lol: Svět není černobílý. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aurix
15.1.13 10:45

Tady asi někdo nesledoval debaty kandidátů. Schwarzenberg jako jediný z kandidátů řekl, že když jsme se zavázali přijmout jednou euro tak bychom to také měli udělat. Zatím co Zeman a ostatní byli proti. Že byl kdysi Zeman pro euro to ví každý ale tehdy kromě Klause ho chtěli všichni. Nyní když je zřejmé, že je lepší mít korunu mi přijde nápad chtít euro jako koupit si dovolenou od krachující si cestovky.

• Citovat
  • Upravit
2299
15.1.13 10:47
@kaminky píše:
Na FB se objevil tento příspěvek. Co si o tom myslíte?„Docela se mi líbí představa příští vlády ČSSD s premiérem Dienstbierem a Schwarzenbergem na hradě..“

Tak, že bude příští premiér z ČSSD, to už bude asi pravda. Jenže Bohuslav už se na to premiérování klepe, takže myslím, že Jirka ostrouhá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
15.1.13 10:51
@aurix píše:
Tady asi někdo nesledoval debaty kandidátů. Schwarzenberg jako jediný z kandidátů řekl, že když jsme se zavázali přijmout jednou euro tak bychom to také měli udělat. Zatím co Zeman a ostatní byli proti. Že byl kdysi Zeman pro euro to ví každý ale tehdy kromě Klause ho chtěli všichni. Nyní když je zřejmé, že je lepší mít korunu mi přijde nápad chtít euro jako koupit si dovolenou od krachující si cestovky.

http://www.euractiv.cz/…o-vse-007524

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aurix
15.1.13 10:59

To beru ale je to z roku 2010 to co reflektuji já je před týdnem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová