Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
15.1.13 11:01

Milda toho má za hrbem celkem dost - za jeho vlády se dařilo tzv. mafiánské politice, kauza Olovo, korupce kvetla, Bamberská aféra, snaha zdiskreditovat vnitro a BIS lživými dokumenty, velmi často říkal to, co neplnil a ani nemohl :).

Když už tu kydáme na Karlíka, tak rovným dílem :).

• Citovat
  • Upravit
1147
15.1.13 11:01

Co se budu tady rozčilovat!! :D Nebudu. Jenom ti, co si pak zvolíte Karla, si nechoďte zase stěžovat! Přesně jak do voleb do poslan. sněmovny. Kolik lidí volilo TOP09,VV a ODS a pak tady nadávají na vládu, jak je všechno drahé atd.
Budu volit Zemana, a tak si stěžovat já zrovna můžu :lol:
Bohužel to vyhraje Karel. Aspo%n že to udělá radost panu Kalouskovi, to jsem zvědavá s jakým návrhem hned přijde, až bude mít svého nej kamaráda za prezidenta. Třeba DAŇ ze vzduchu? Daň z hlíny? Kája mu to rád podepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
15.1.13 11:02
@suwari píše:
Co se budu tady rozčilovat!! :D Nebudu. Jenom ti, co si pak zvolíte Karla, si nechoďte zase stěžovat! Přesně jak do voleb do poslan. sněmovny. Kolik lidí volilo TOP09,VV a ODS a pak tady nadávají na vládu, jak je všechno drahé atd.
Bohužel to vyhraje Karel. Aspo%n že to udělá radost panu Kalouskovi, to jsem zvědavá s jakým návrhem hned přijde, až bude mít svého nej kamaráda za prezidenta. Třeba DAŇ ze vzduchu? Daň z hlíny? Kája mu to rád podepíše

Nebudu si stěžovat, já osobně jsem moc spokojená a tak krásně jsem se ještě neměla :lol:.

• Citovat
  • Upravit
2299
15.1.13 11:05
@aurix píše:
To beru ale je to z roku 2010 to co reflektuji já je před týdnem.

Tak něco novějšího…
http://www.spoz.cz/…tske-debate/
I když tady už se pan Zeman jasně nevyjádřil, asi už nechtěl kalit vodu.
Tak já bych doufala, že pokud prezidentský kandidát vypustí něco v roce 2010 z pusy, tak to platí a nemění svoje názory ze dne na den jako ponožky, nebo podle toho, co chtějí lidi slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
15.1.13 11:08
@marye píše:
Tak to zkuste tady ;)
http://volebnikalkulacka.cz/

tak to je sranda :mrgreen:.Udělala jsem to ze srandy a vyšel mi Karel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2299
15.1.13 11:09

@Naima Ty nás tady chceš hromadně nasrat, viď? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.1.13 11:22
@suwari píše:

Já osobně si teda nemám na co stěžovat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 11:29

@suwari tak si jen vzpomeň, jak se nadávalo na paroubka, na grosse, předtím na zemana.. no prostě jak se nadávalo vždy pár let na ODS, pak zas pár let na ČSSD, na mizernou účast ve volbách. Vždyť je to furt dokola. Nějaký poslední 2 roky prosím tě.. co se za tu dobu asi tak událo.. že by to předtím bylo zelené a až teď najednou černé.

aurix trochu jsi se do toho zamotala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
15.1.13 11:32
@nestela píše:
@Naima Ty nás tady chceš hromadně nasrat, viď? :mrgreen: :mrgreen:

A víš, že fakt ne :lol:?

• Citovat
  • Upravit
31397
15.1.13 11:32

@kaminky to je přesně ono, Zeman je teď čistej jak lílium a může se tvářit jak poslední spravedlivej, protože lidi mají krátkou paměť, ale jakej binčík, tunely, nepravdivá nařčení a naopak zametené kauzy tu byly za jeho vlády (a o Grossovi ani nemluvím a furt jde o jednu stranu, tak jako se pořád odpůrci KS tváří, že je to málem siamský dvojče toho vola Kalouse), to už nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
15.1.13 11:43

@Naima Já Ti věřím, já jsem totiž také spokojená a nestěžuju si :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
15.1.13 11:46
@Denisa56 píše:
Už jsem se do téhle diskuse zapojovat nechtěla, ale nedá mi to. S tím školným - ono deset tisíc se nezdá tak moc, ale je to jen zdánlivě. Protože že se momentálně mluví o této částce neznamená, že je to konečné. Tady jde o to prolomení, aby si lidi zvykli. Pak přijde zvyšování, tak, jako se zvyšují ceny úplně všeho. A z desítky může být za deset, patnáct let klidně padesát nebo sto. Jistě, možná bude velkoryse nabídnuta půjčka splatná až po studiích. To byste opravdu chtěli? Nastupovat do samostatného, produktivního života s dluhem? Pro ty nahoře je to samozřejmě ideální stav, nejlepší zaměstnanec je zadlužený zaměstnanec, protože potřebuje práci za každou cenu a moc si nevyskakuje. Vaše děti to v tom případě nebudou mít jednoduché. Půjčku na školu a pak, když by se měli osamostatnit, půjdou jejich peníze na tento dluh. Nebudou si moct dovolit vzít ani hypotéku na bydlení, založit rodinu.
Děvčata, koukejte se trochu dopředu a zapojte vlastní rozum, opravdu není všechno, co hlásá dnešní vláda a potažmo tedy i pan K. S. tím jediným možným způsobem, jak dostat náš stát z marasmu. Tohle všechno vede k něčemu úplně jinému, k naprostému „zotročení“ lidí, k jejich degradaci na pouhou pracovní sílu, na lidi, kteří žijí ve strachu, že přijdou o práci…takoví lidé jsou velmi snadno ovladatelní. Nevím, kolik z vás tuší, co je to Bildergerg, jehož je K. S. členem, možná byste si měly v tomto ohledu trochu doplnit informace a pak se hluboce zamyslet, jestli takovou budoucnost pro své děti skutečně chcete. Tady vůbec nejde o to, že by si někdo představoval mít všechno zadarmo a pečený holuby rovnou do huby. Tady jde o zachování nějakého normálního důstojného života, který už jde pomalu ale jistě pod touto vládou do prdelky. Nebude vám věčně pětadvacet až čtyřicet. Uteče to, že ani nemrknete. A budete v situaci, kdy budete v práci vyměněny za mladší a průbojnější (a také snadněji ovladatelné), může se stát, že zůstanete bez práce, jinou neseženete, do toho vaše děti ještě nebudou dostudované… Věřte, že pak pro vás bude hodně peněz ne 10 000, ale i obyčejná stokoruna. Budete ji obracet a přemýšlet, za co ji utratit nebo neutratit.
Proti tomu je nějaké Karlovo šišlání a usínání jen drobnou kosmetickou vadou. Já osobně zastávám názor a jsem přesvědčená, že ten pán to má moc dobře promyšlený a svým aristokratickým původem a chováním pouze klame tělem. To je mi mnohem bližší Zeman, který je sice trochu vohráblo, ale alespoň vím, co od něj asi tak můžu čekat. A že řekne všechno tak, jak si myslí. K. S. všechno zabaluje a okecává do rádoby moudrých a hodnotných řečí a frází, ale ruku na srdce, připadá vám fér, že se v touze dostat na hrad zaměřil cíleně na tu nejsnáz ovladatelnou a zmanipulovatelnou skupinu, tedy na mladé? A neváhal kvůli tomu udělat ze sebe kašpárka s čírem? Opravdu je to taková švanda a ten K. S. skutečný charakter? Zjistěte si o něm víc, než jenom to, co kdo kde kdo povídal a jak ho představují média. Zjistěte si, kdo je majitelem těch médií a s kým má K. S. vazby… Otevřete oči a nenechte se zmanipulovat, ať vaše děti jednou nemusej řešit ještě větší problémy, které řešíme my dnes.

Ano, moc hezky napsáno. S tím plně souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
15.1.13 11:47

@Naima @yum-yum26
Taky si nestěžuju, ale být matka samoživitelka - nevím jestli bych byla spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
15.1.13 11:51

@blanula19 Ano,to souhlasím. Nicméně si nemyslím, že stát je schopen vyřešit finanční situaci všech možných případů, ať už jsou to matky samoživitelky, lidé bez práce, absolventi, důchodci atd. To není schopen žádný stát, jsou na tom lépe či hůře, ale nikde to není skvělé, nejsme ropné impérium. Bohužel. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
15.1.13 11:52
@nestela píše:
Bože přečtěte si program Zemanovců, než něco takového vypustíte. Zemanovci chtějí snížit DPH pouze u léků a základních potravin (otázka je co vše je pro ně základní potravina) u zbývajícího chtejí DPH 21 až 25 procent. Školné jako takové zemanovci nechtějí, ovšem poplatkům za opakování zkoušek, prodlužování studia apod. se vůbec nebrání. Teď ovšem - jak vysoké ty poplatky budou???
A s rozsahem amnestie, kterou předvedl Klaus, Schwanzerberg nikdy nesouhlasil.

No, ano, je otázka co považují za základní potraviny. Ale už teď je jasný, že člověk s nižším příjmem se alespoň nají(i když žádné hody to nejspíš nebudou).A neumře na kdejakou chřipku- bo si bude moct dovolit alespoň nějaký ten lék.
Jinak peníze co se utratí pávě na těch základních potravinách také nejsou malé a člověk nijak nehoduje.
Jinak dnes jsem byla v lékárně malá má nejspíš alergii(kašel) a velká zánět průdušek. Lékarna už teď mě stála 486Kč a to dva léky bylo možné nahradit stejným ale lacinějším lékem. Naférovku být ke konci měsíce tak ani s těma holkama k doktorovi pořádně nemohu. Teda k doktorce ano, ale do lékárny už ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová