Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě si živě pamatuju diskuzní pořady v TV za účasti Zemana s Klausem, které byly obsahově prázdné, zato plné bonmotů a výroků, přetahovali se tam jak malé děti, dva kohouti proti sobě léta letoucí. Pravda, zasmáli jsme se, ale úroveň to nemělo. Byli pověstní svou arogancí, samolibostí..
Zeman již druhý den po 1. kole voleb odmítl dávat rozhovory slovenským novinářům, protože se urazil. Člověk si řekne „to je fuk, taková blbost“, ale takhle určitě nemá vypadat vystupování prezidenta, je to buranské. Zeman je velmi inteligentní!, jeho klady jsou mi jasné, je to výborný řečník, má velký přehled. Ale je to buran. Je pořád stejný, nezměnil se. Zkušenost s ním přece už máme! Byl několikrát vypískán, nechtěn. Tak odešel na Vysočinu. Několikrát vylezl a několikrát byl poslán zpět do své chaloupky. A už je tu zas!!!
@yum-yum26 píše:
Opravdu, byli jsme s manželem rádi, když se rozhodl kandidovat. Tak jsme byli zbaveni „utrpení“ koho volit.
v první chvíli to na mě působilo, jako že kandidoval manžel
![]()
Já taky moc nechápu, proč volit podle někoho, notabene podle známých osobností.
Já mám třeba Jiřinu Bohdalovou jako herečku ráda.
Jako člověka ji ovšem nemohu vystát a fakt, že volí Zemana mě teda nechává chladnou.
Pana Svěráka mám ráda i lidsky, i díky jeho práci, ale taky bych neměnila názor.
A volba podle okolí - blízcí lidé a přátelé volí většinou všichni Karla, ale asi je to spíš tím, že se člověk obklopuje či přátelí s lidmi se stejným či podobným světonázorem
.
Mí rodiče volí Karla, manželovi Zemana a to jim to teda ještě během těch dvou týdnů několikrát vysvětlím. ![]()
@marye píše:
v první chvíli to na mě působilo, jako že kandidoval manžel![]()
Uááááááá, no jo, to je krása našeho českého jazyka, kouzlo nechtěného ![]()
@petra.jachymova píše:
Tady jen pár informací o Karlovi, opravdu víte koho volíte holky?
http://opona2009.zacit.cz/…ovy-res.html
Ahoj, jo, taky jsem to četla a pak jsem se dostala k dalším článkům tohoto autora, to všem doporučuji, protože většího psychopata neznám.
http://euportal.parlamentnilisty.cz/…abartos.aspx
a prosím, přečtěte si všechny názvy článk a když budete mít chuť, tak i ty články
To samozřejmě neznamená, (ale podle spolehlivosti zdroje, o tom pochybuji, že to bylo tak jak popisuje) že je dobře, že uplácel, ale že to bylo pouze jednou, omluvil se za to, přiznal to a nebyly to peníze, nýbrž protislužba. Hm, já neznám moc lidí z okolí, kteří by se takto nechovali - sem tam flaštička, pozornost, smlouvání pokut s policajty…Ani toto mi nepřeválcuje fakt netransparentní kampaně Zemana a proč je jeho kampaň tak levná, rpoč mu posílají peníze exekutoři atd.
@yum-yum26 píše:
Uááááááá, no jo, to je krása našeho českého jazyka, kouzlo nechtěného
právě. mám náš jazyk tak ráda. proč jste mi to s tím Karlem jenom udělali?
![]()
@Virginia jistě. Je to svobodná volba každého. Postoje vážených osobností (nejen mediálně známých) a dalších politiků můžou být k zamyšlení, ale samozřejmě doufám, že každý se rozhoduje podle svého vědomí a svědomí ![]()
Každopádně díky za tuhle debatu. člověk si aspoň tříbí názory, ostří jazyk a povzbudí k činnosti mozkové buňky, jimž mateřské „zahálení“ nesvědčí ![]()
Zatímco Schwarzenberg se vyjádřil, že v něm vidí silného soupeře, se kterým stojí za to se střetnout, který ale reprezentuje minulost,,, tak Zeman na tato slušná slova reagoval jako každý druhý politik a tak, jak je mu vlastní.. překřikováním se kdo z koho a lacinou manipulací s voliči, na které má zacíleno (seznamem polopravd o daních, restitucích, Top 09 - sám se s kalouskem družil).
KS ale nehraje podle pravidel, která se při každé diskuzi Zeman snaží zavést. Např. Zeman vytáhne restituce a snaží se KS zavléct do obhajování apod. Restituce jsou ale široký pojem a heslovité výpady jsou mimo mísu. KS reaguje věcně, slušně a otevřeně.. jak je to podle práva, jaký to má význam a dál to nerozvádí, nezbaští mu to i s navijákem. Nebude se nesmyslně dohadovat.
Zeman manipuluje s voliči, říká jen půl pravdy, rád diskutuje, rád říká úsměvné bonmoty, myšlenku na 5 vět roztahuje na 5 minut, protože se rád poslouchá. Je to úplně průhledné a máme s ním přece už dlouhé roky zkušenost. On jiný není, je to furt ten stejný Zeman.
Jasně, teď jde o volby, tak bude ovlivňovat své voliče, dávat jim do hlavy broučky týkající se parlamentních voleb a ještě úplně zkresleně. To ale o něm něco vypovídá a stejně se chová i mimo volby.
Příspěvek upraven 15.01.13 v 14:20
Jakoupak reprezentativní funkci? Prezident musí posvětit, co si vláda odhlasuje, tak jako vám Klaus posvětil restituce, tak posvětí i Karel další šílenosti. To vám nevadí, že zvedal ruku pro zvyšování daní, církevní restituce, důchodové reformy nebo pro zýšování platu poslanců? Každej nadává na dnešní vládu a pak jde volit Karla, no to mi fakt rozum nebere. Navíc je to Rakušák, kterej se nebyl schopnej za těch x let tady naučit pořádně česky. A ta ostuda, že nezná ani slova naší hymny? Kandidát na prezidenta a nezná národní hymnu? A to tvrdíte, že nám nebude dělat ve světě ostudu, ale bude nás reprezentovat? Jsme Češi a naší první dámou má být rakušačka, no už to stačí k tomu, abysme byli ve světě dostatečně k smíchu.
Řešte tu, že kníže neumí pořádně česky (za což nemůže, když ho kdysi VYHNALI ze země) a volte za PREZIDENTA naší země hulváta Zemana, který byl pravomocně odsouzen za lež. Kde jsou správné hodnoty? Já jsem asi naivní, ale věřím tomu, že vyhraje pan Schwarzenberg (i když bych na hradě raději viděla někoho úplně jiného).
@kaminky píše:
@jadviga stát nemá peníze. A když je nemá, tak je nemůže ve velkém rozdávat. Pokud někde přidá, tak zas jinde ubere. Musí. Když je krize, tak jakákoliv vítězná strana bude mít problémy.
To je přesně ta naivita voličů K. S. Reformy nejsou absolutně nutné. Ty nevyřeší vůbec nic.
Ale to ví každý, kdo trošku v politice je nebo byl.
Krize je z úplně jiných důvodů a prohlubuje ji něco zcela jiného. Nejvíc se o ni zasloužili právě takoví jako Kalousek, se kterým je kníže jedna ruka.
Ale to tady snad psát ani nemusím.
@Kallkapa píše:
Kolej, jízdné řeší ubytovací stipendium.
Stravovat se bude jak na VŠ tak i bez VŠ. A materiál? Dneska jsou téměř všechny materiály v elektronické podobě.. elektronické skripta, skripta v univerzitních knihovnách.. To už já si kupovala skripta asi dvoje a za celou éru - a to z druhé (spíš čtvrté) ruky za 80 kč.
No tak bacha na věc. Někteří profesoři si „vypirátovat“ skripta nenechají ani náhodou…Já studovala výtvarku, to bylo teprve peněz za materiál…
Holky, tak mi konečně řekněte aspoň jednu konkrétní věc, kterou pro nás v zahraničí pan kníže vybojoval
Když má ty konexe ![]()