Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
15.1.13 14:32
@marye píše:
právě. mám náš jazyk tak ráda. proč jste mi to s tím Karlem jenom udělali? :P :mrgreen:

Já mám náš jazyk také moc ráda, i když jsem na rodičovské tak trochu zakrněla a když si někdy po sobě přečtu příspěvek tady na emiminu, tak bych brečela :mrgreen:. Ale právě tohle mi na Karlovi nevadí, nemusí být každý hned Marek Eben :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
15.1.13 14:33
@Kaczenka píše:
No tak bacha na věc. Někteří profesoři si „vypirátovat“ skripta nenechají ani náhodou…

To nevím přesně jak myslíš.. my se složili třeba v 15 ti lidech na skripta (každý dal třeba 5 kč) a naskenovali si je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
15.1.13 14:34
@kaminky píše:
Zatímco Schwarzenberg se vyjádřil, že v něm vidí silného soupeře, se kterým stojí za to se střetnout, který ale reprezentuje minulost,,, tak Zeman na tato slušná slova reagoval jako každý druhý politik a tak, jak je mu vlastní.. překřikováním se kdo z koho a lacinou manipulací s voliči, na které má zacíleno (seznamem polopravd o daních, restitucích, Top 09 - sám se s kalouskem družil).

KS ale nehraje podle pravidel, která se při každé diskuzi Zeman snaží zavést. Např. Zeman vytáhne restituce a snaží se KS zavléct do obhajování apod. Restituce jsou ale široký pojem a heslovité výpady jsou mimo mísu. KS reaguje věcně, slušně a otevřeně.. jak je to podle práva, jaký to má význam a dál to nerozvádí, nezbaští mu to i s navijákem. Nebude se nesmyslně dohadovat.

Zeman manipuluje s voliči, říká jen půl pravdy, rád diskutuje, rád říká úsměvné bonmoty, myšlenku na 5 vět roztahuje na 5 minut, protože se rád poslouchá. Je to úplně průhledné a máme s ním přece už dlouhé roky zkušenost. On jiný není, je to furt ten stejný Zeman.

Jasně, teď jde o volby, tak bude ovlivňovat své voliče, dávat jim do hlavy broučky týkající se parlamentních voleb a ještě úplně zkresleně. To ale o něm něco vypovídá a stejně se chová i mimo volby.

Příspěvek upraven 15.01.13 v 14:20

neřekla bych to líp :palec: souhlas v plném rozsahu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.1.13 14:52

@andelka83 Možná dělo, ale v peněžence jsem to tolik necítila. Jedna věc je, když ty nahoře kradou a hrabou pro sebe a lidi mají práci a nedaří se jim zas až tak zle a druhá když kradou hrabou a je jim to málo tak opět ubírají obyč. lidem.
@yum-yum26 To je pravda. Bohužel jsem „sralbotka“ na to si zapakovat pár švestek a vypadnout. V mládí jsem dvě šance promarnila, teď už by to bylo těžší.
@kaminky nepletu. Nebo alespoň nemyslím. Pokud jde o reprezentaci, tak jsme dámy v pr…s jedním i druhým kandidátem. Jeden neumí mluvit a po 20ti minutovém rozhovoru vypadá jak kdyby běžel maraton a každou chvilku ho měla klepnout pepka. Druhý -ty jeho gesta se mi nelíbí a ano jeho chování není nějak reprezentativní.
Ale přeci nejde jen o to, jak reprezentativní prezident bude. Jde taky o to, jak moc si umí dupnout a jak se zvládne chytnout s parlamentem a podepsat či nepodepsat, další zákon, případně vše vetovat.. V tom si myslím, že bude lepší Zeman. Má svůj názor, za kterým si tvrdě jde a nebude k službám panu Kalouskovi.
Holky nevím, četal sjem tu názor, že Kalous půjde z pol. scény pryč. Věřte, že nepůjde vyhraje-li kníže. Bo, ten si na svého našeptávače nenechá šáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.1.13 14:54
@Kallkapa píše:
To nevím přesně jak myslíš.. my se složili třeba v 15 ti lidech na skripta (každý dal třeba 5 kč) a naskenovali si je..

No tak kripta za 75 Kč se svou šíří asi naskenovat daly :mrgreen: To je daňový únik a porušení autorských práv :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.01.13 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
15.1.13 14:56

@Uju To ano, je to hodně o odvaze. Nebát se a začít znova někde jinde. Najít tam práci, nové přátele, bydlení, naučit se jazyk. To všechno je náročné a něco to stojí. Někdy je složité začít i na druhém konci republiky. ;)

• Citovat
  • Upravit
7253
15.1.13 15:09

@Kalisek v jednom souhlasím.. že krize je z jiných důvodů. ;)

@Calla veto se jednoduše přehlasuje.. to další je seznam značně zkreslených laciných argumentů (volební boj, kdy zeman cílí na své voliče). KS není Rakušák. Zde jeho životopis (dole na stránce i v kratší formě heslovitě).
http://www.volimkarla.cz/…rzenberg.pdf
Slova hymny zná, má ale vrozenou vadu řeči, má problémy s artikulací i v němčině. Vol si, koho chceš :palec:

@Uju díky za smysluplný názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
15.1.13 15:10

Už jsem se stěhovala třikrát (pokaždé do jiného města). dvakrát kvůli práci a jednou kvůli bydlení. zase takový problém to v rámci jedné republiky není. s jazykovou bariérou je to horší, ale v anglicky mluvících zemích by to ještě šlo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.1.13 15:14
@Kaczenka píše:
No tak kripta za 75 Kč se svou šíří asi naskenovat daly :mrgreen: To je daňový únik a porušení autorských práv :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 15.01.13 v 15:03

Tak ony to byly „obnošené“ skripta, proto ta cena.. a máš pravdu, úplně košer to nebylo ;) tak pokud by nebylo zbytí, můžou se na skripta složit a půjčovat si je bez scanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.1.13 15:16
@Kallkapa píše:
Tak ony to byly „obnošené“ skripta, proto ta cena.. a máš pravdu, úplně košer to nebylo ;) tak pokud by nebylo zbytí, můžou se na skripta složit a půjčovat si je bez scanu :)
:kytka: :kytka: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.1.13 16:12

Ze vas to, zensky, porad bavi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.1.13 16:19

@Leknínek já už jsem tu říkala ať se nehádáme a jdem všichni volit Karla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
15.1.13 16:30
@Leknínek ..a jdem všichni volit Karla :mrgreen:
:palec: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.1.13 16:45