Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
829
27.2.11 10:13
Iduska píše:
No můj je programátor vývojář e-shopů, takže je pro něj důležité mít windows, ikdyž taky na ně někdy nadává.

U nás se naštěstí vyskytuje jen jeden PC a to hlavně pro mě a jeho notebook. Nedovedu si představit mít doma tolik PC co píšete, máme dvoupokoják a roční dítě a manžel dělá částečně z domu, takže máme obyváko-pokojíček a pracovno-ložnici, takže nevím kam bychom to všechno dali :mrgreen: :mrgreen: .

Jak jste se s nimi vůbec seznámily a byla iniciativa na vaší straně nebo na jeho? Protože většina IT co znám jsou spíš introverti „zahrabaní“ v tom svým světě 0 a 1.

My jsme se seznámili v práci :) to ještě dělal jinde. Samozřejmě, že jsem ho uhnala já :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prevprev
1.3.11 13:02

Taky má rád tučňáky

To bylo hodně dobrý. Táky jsem se ptala prač máme v ložnici elekrárnu tak jsem se dozvěděla, že na jednom PC je firewal a telefon ten switch je tam nutnej, abych si mohla zapnout NB kdekoliv (podotýkám že máme wifi). A ty počítače musej bejt taky všechny protože tohle je datový uložiště, tohle je zrcadlo datového uložiště a na jednom se programuje a na 4 testuje pod různejma operačníma systémama. A pořídit si jeden pořádnej komp s pamětí a hardiskem, kde by bylo všechno funkční tak toje drahý to jsou lepší plečky za děkuju. No ale snad se blejská na lepší časy. Jinak chlap je naprosto úžasnej a neměnila bych ho.

• Citovat
  • Upravit
18223
1.3.11 13:05

Jé, koukám, že další diskuze, která mi bude po chutí :mrgreen: Přítel pracující v této sféře mě kolikrát vytáčí a zároveň nesmírně baví. Jdu si to tu pročíst a srovnávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.3.11 13:11

No fakt se bavím :mrgreen:
Jsem ráda, že nejsme jediní, kteří paří Wowko, dma mám několik počítačů, servry, a spoooustu věcí který nevím na co jsou. Vždy mi něco udělá na počítači, abych to měla „jednoduchý“, třeba že si z noťasu mužu pustit hudbu do repráku v kuchyni, nebo v obyvaku, , nebo abych mohla stahovat data z našeho uložiště (filmy, hudbu), k televizi máme 4 ovladače. Snažil se to zredukovat na dva, tak aspoň tak. No a vždy mi to předvede jako strašně jednoduchý, pak je v práci, chci to zapnout a nic, blbne to, nejde to. Já naštvaná :mrgreen: Večeře se u nás jedí u pc, nebo když ho doženu ke stolu, tak to sním dřív, než stačí přijít, protože to jeho „ještě 5 minut“ znamená „pul hodiny“ :mrgreen: A vždycky když někam zaleze a není vidět, je mi jasný že má v ruce mobil, nebo noťas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.3.11 16:30

Nainuvo presne :mrgreen: ty jejich zlepsovaky v dobre vire pro nas :pankac:
Me pekelne vytaci jak musi vzdycky neco dodelat. Mu reknu za 10 minut bude obed…a kdyz ho za tech 10 minut volam,tak stejne neni schopnej jit si sednout ke stolu :mrgreen:

A ja porad cekam na ty info o Karibiku a nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.11 22:46
Nainuva píše:
Jsem ráda, že nejsme jediní, kteří paří Wowko,

Ty paříš wowko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.3.11 08:40

Ahojky holky :mavam: přidávám se k vám. Manžel je ´ajťák´. Doma naštěstí žádné zlepšováky nemáme, ale když potřebuju poradit s Pc tak na mě začne chrlit a když vidí můj nechápavej obličej, tak jen řekne ´Pusť mě k tomu´ :mrgreen:
Jinak paří na netu pořád nějaké hry, po celém dni stráveném u Pc příjde domů za zapne náš. Hlavně paří World of Warcraft a další jiné tomu podobné, jo a jěště pokr.
Ale neměnila bych když potřebuju cokoliv tak se zvedne a jde to udělat :srdce: :hug:
Pročtu si to tu ať jsem trošku v obraze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.3.11 09:33
Iduska píše:
Nainuva píše:
Ty paříš wowko?

Občasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.3.11 09:42
Nainuva píše:
Iduska píše:
Nainuva píše:
Ty paříš wowko?
Občasně

No po pravdě, než se narodil malý, tak jsem pařila často, teď už jen taky občas, není času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.3.11 09:49

JJ taky čekám, že se s ním budu muset rozloučit :mrgreen: no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.3.11 09:59

Jak jsi už daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.3.11 10:37
Iduska píše:
Jak jsi už daleko?

No na fiku mám 80, 76 a spousty malých lvl, na jiných svrch mám menší :D Nejsem žádnej expert, takže s vyššíma lvlama se moc nechytám:D A ty?Hraješ na ofiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.3.11 11:21

odpoved

tak tohle nemaa chybu…to jsem se fakt zasmala..ale vazne nezavidiim..tomu se rika zavislost..)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.3.11 12:13

Já mám na ofiku jen jednu postavu lvl 73 :)
No nejdřív mě k tomu ukecal můj, že se mu nechce chodit samotnýmu. Teď tak cca jednou týdně večer, když mám všechno hotový, malý spí a mám chuť tak posplňuju pár úkolů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.3.11 12:28

JJ, mě na to taky přivedl ten muj, asi abych neremcala, že sedí pořád u PC. Nejdřív jsem byla uplně ztracená, ale teď hraju ráda, spíš chodím ráda duny a bgčka :-) A vždycky mám období, kdy na to pár týdnů prdím a pak s ním strávím pár večerů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí