Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Iduska píše:
No můj je programátor vývojář e-shopů, takže je pro něj důležité mít windows, ikdyž taky na ně někdy nadává.U nás se naštěstí vyskytuje jen jeden PC a to hlavně pro mě a jeho notebook. Nedovedu si představit mít doma tolik PC co píšete, máme dvoupokoják a roční dítě a manžel dělá částečně z domu, takže máme obyváko-pokojíček a pracovno-ložnici, takže nevím kam bychom to všechno dali
Jak jste se s nimi vůbec seznámily a byla iniciativa na vaší straně nebo na jeho? Protože většina IT co znám jsou spíš introverti „zahrabaní“ v tom svým světě 0 a 1.![]()
.
My jsme se seznámili v práci
to ještě dělal jinde. Samozřejmě, že jsem ho uhnala já ![]()
To bylo hodně dobrý. Táky jsem se ptala prač máme v ložnici elekrárnu tak jsem se dozvěděla, že na jednom PC je firewal a telefon ten switch je tam nutnej, abych si mohla zapnout NB kdekoliv (podotýkám že máme wifi). A ty počítače musej bejt taky všechny protože tohle je datový uložiště, tohle je zrcadlo datového uložiště a na jednom se programuje a na 4 testuje pod různejma operačníma systémama. A pořídit si jeden pořádnej komp s pamětí a hardiskem, kde by bylo všechno funkční tak toje drahý to jsou lepší plečky za děkuju. No ale snad se blejská na lepší časy. Jinak chlap je naprosto úžasnej a neměnila bych ho.
Jé, koukám, že další diskuze, která mi bude po chutí
Přítel pracující v této sféře mě kolikrát vytáčí a zároveň nesmírně baví. Jdu si to tu pročíst a srovnávat ![]()
No fakt se bavím ![]()
Jsem ráda, že nejsme jediní, kteří paří Wowko, dma mám několik počítačů, servry, a spoooustu věcí který nevím na co jsou. Vždy mi něco udělá na počítači, abych to měla „jednoduchý“, třeba že si z noťasu mužu pustit hudbu do repráku v kuchyni, nebo v obyvaku, , nebo abych mohla stahovat data z našeho uložiště (filmy, hudbu), k televizi máme 4 ovladače. Snažil se to zredukovat na dva, tak aspoň tak. No a vždy mi to předvede jako strašně jednoduchý, pak je v práci, chci to zapnout a nic, blbne to, nejde to. Já naštvaná
Večeře se u nás jedí u pc, nebo když ho doženu ke stolu, tak to sním dřív, než stačí přijít, protože to jeho „ještě 5 minut“ znamená „pul hodiny“
A vždycky když někam zaleze a není vidět, je mi jasný že má v ruce mobil, nebo noťas ![]()
Nainuvo presne
ty jejich zlepsovaky v dobre vire pro nas ![]()
Me pekelne vytaci jak musi vzdycky neco dodelat. Mu reknu za 10 minut bude obed…a kdyz ho za tech 10 minut volam,tak stejne neni schopnej jit si sednout ke stolu ![]()
A ja porad cekam na ty info o Karibiku a nic ![]()
Nainuva píše:
No fakt se bavím
Jsem ráda, že nejsme jediní, kteří paří Wowko,
Ty paříš wowko?
Ahojky holky
přidávám se k vám. Manžel je ´ajťák´. Doma naštěstí žádné zlepšováky nemáme, ale když potřebuju poradit s Pc tak na mě začne chrlit a když vidí můj nechápavej obličej, tak jen řekne ´Pusť mě k tomu´ ![]()
Jinak paří na netu pořád nějaké hry, po celém dni stráveném u Pc příjde domů za zapne náš. Hlavně paří World of Warcraft a další jiné tomu podobné, jo a jěště pokr.
Ale neměnila bych když potřebuju cokoliv tak se zvedne a jde to udělat
![]()
Pročtu si to tu ať jsem trošku v obraze ![]()
Iduska píše:Nainuva píše:Ty paříš wowko?
No fakt se bavím
Občasně
Nainuva píše:Iduska píše:ObčasněNainuva píše:Ty paříš wowko?
No fakt se bavím
No po pravdě, než se narodil malý, tak jsem pařila často, teď už jen taky občas, není času.
Iduska píše:
Jak jsi už daleko?
No na fiku mám 80, 76 a spousty malých lvl, na jiných svrch mám menší
Nejsem žádnej expert, takže s vyššíma lvlama se moc nechytám:D A ty?Hraješ na ofiku?
tak tohle nemaa chybu…to jsem se fakt zasmala..ale vazne nezavidiim..tomu se rika zavislost..)))
Já mám na ofiku jen jednu postavu lvl 73 ![]()
No nejdřív mě k tomu ukecal můj, že se mu nechce chodit samotnýmu. Teď tak cca jednou týdně večer, když mám všechno hotový, malý spí a mám chuť tak posplňuju pár úkolů ![]()
JJ, mě na to taky přivedl ten muj, asi abych neremcala, že sedí pořád u PC. Nejdřív jsem byla uplně ztracená, ale teď hraju ráda, spíš chodím ráda duny a bgčka
A vždycky mám období, kdy na to pár týdnů prdím a pak s ním strávím pár večerů ![]()