Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
13.3.11 22:04

tak my se zname kupodivu taky pres net :-D nejdriv chat s jeho bratrem, nasledovalo ICQ kam si jednoho krasnyho dne sedl bratr meho chatovaciho kamarada a uz to jelo :pankac: :pankac:

a kdyz jsme u tech deti, nas 2,5 lety synek miluje skype…to ze si ho zapne, vyfoti se, hodi si to do profilu a zavola babicce uz mame pomalu jak denni ritual :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
22.3.11 12:14
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp :mrgreen: Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery… :-D Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč :mrgreen: Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju :-D Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho :srdce:

Taky mame ve spajzu malej serverik :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.3.11 14:09
Majdula83 píše:
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp :mrgreen: Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery… :-D Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč :mrgreen: Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju :-D Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho :srdce:
Taky mame ve spajzu malej serverik :-) :lol:

Muzu se pridat? Taky ma IT doma a krom toho jeste dva ET :lol:

A server mame ve zdi mezi vrchnim patrem obyvaku a vrchnim patrem deti :mrgreen: Tadeasova postel je pritlacena ke zdi, ve ktere jsou „tajne dvere“ co vedou do serverovny :mrgreen: kdyz me muz nastve hrozim, ze ho tam zavru a necham shnit i s pocitacem, bez dodavek jidla samozrejme.

A ja vas nestiham docist, ale kdy ti vasi muzove vstavaji? A jak maji danou prac.dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.11 19:43

bože ženy vy ste mě potěšili touto diskuzí… mám doma ajťáka amatéra.. má normální práci ale o to víc závislačí na pc doma.. šťourá se vtom, klikání myši a klikání na klávesnici mi už způsobuje tik.. nejradši bych po něm vždy skočila když k tomu vleze.. no jako asi tak, zlaté doby, kdy chodili chlapi do hospody, pokecali popili s kamarády.. mě máma říká, buď ráda, že ti nikam nechodí, že ho máš furt doma… jako co je na tom tak boží?… On je myšlenkama stejně furt jinde.. Jinak se jako moc milujem a máme nadhernej vztah.. hádky ale vždy jen kvůli počítači, jak si k tomu sedne už vrčim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.11 21:32
hofka píše:
zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)

mmmm našel.. mmm přes chat ;)

• Citovat
  • Upravit
22
25.7.11 22:43

můj vstává tak kolem 10 - 10,30 a je nevrlý… pracuje tak do 3-4 do rána a pak je spát. Je OSVČ, tak nemusí na 7 do továrny :-). Ale je sova a dělá se mu dobře v noci, kdy je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.2.13 20:47

Ahoj holky, chodíte sem ještě? Mám doma taky programátora a mám veeeelikou radost že máte podobné zážitky :D nechcete diskuzi zase rozproudit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
28.2.13 21:31

Já mám doma taky jednoho:-) zítra přečtu diskusi, jestli to je u nás taky stejné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.2.13 21:41

Ten můj IT má serverovnu udělanou ze čtvrtého nejmenšího pokoje v bytě. Tam má „exklusivní“ pracovnu, počítač, různé kabely čehosi, neustále mi chodí k notebooku něco „vylepšovat“, 2× tak vylepšoval router, až přestal fungovat… pořád se v něčem rýpe a jestli si dovolím říct křivého slova na domácí techniku, tak se ho to dotkne tak, jak běžné smrtelníky nelichotivá hláška na penis. :lol: (kdežto ten jeho občas ani nevidím jak je týden dlouhý, když se do něčeho zavrtá 8o :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
28.2.13 21:48

Ahoj, můžu se přidat? JÁ mám doma IT síťaře *rozuměj montéra :mrgreen: * Všude trosky pc, kabely, cd s programy, ale jakmile se něco v pc zničí, musím si to opravit sama :-) Ještě že mam Lin, ten je blbuvzdornej, co vy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
28.2.13 22:33

Tak my se potkali v práci, on IT, já studuju IT, takže si nemáme co vyčítat. Je hezké, když si řikáme občas venku s kamarádama (ne IT) nějaký forky a smějeme se jenom my. Co mi vadí je, že je shcopnej třeba 4 hodiny hrát nějakou hru, ale jeho argument je ten, že já jsem schopná 4 hodiny čučet na seriály. Má pravdu, takže my si žijeme v krásném IT soužití a doufám že jednou budeme mít krásný IT dětičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
28.2.13 22:37
@kissi píše:
Ahoj, můžu se přidat? JÁ mám doma IT síťaře *rozuměj montéra :mrgreen: * Všude trosky pc, kabely, cd s programy, ale jakmile se něco v pc zničí, musím si to opravit sama :-) Ještě že mam Lin, ten je blbuvzdornej, co vy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a já myslela, že je to tak jen u nás doma…odešla nám myška a je to už týden a nic.. Tak si ji jdu zítra koupit.. A oprava notebooku doma ha ha ha.. To je kapitola sama pro sebe..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.2.13 22:39

@Puggle Já jsem neponaučitelná muj otec je ajták a přítel taky. Teda myslim si, že počítač umim spravit líp jak on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.2.13 22:47

Někde jsem četla, že IT bývají nejvěrnější muži. Co je na tom pravdy, to nevím. Ale když nad tím zapátrám, tak ten jeho počítač beru snad hůř, než potenciální milenku. :mrgreen: Ale aspoň nechodí do hospody, ženské ho nezajímají, hlavně že je jeho počítač „fkční“. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.2.13 22:54

@Maculinka Mě občas to štve kdyby se ho někdo zeptal, co by si vzal na opuštěný ostrov jediná věc by byl počítač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí