Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Georgi Tak s kabelama je to u nas bohuzel stejne, porad opakuji, ze s tim musi zacit neco delat, protoze budeme mit za chvilku z ditete lezouciho objevovatele… no ale asi s tim neco udela, az kdyz se mu najednou zahadne vypne pc uprostred pracovni doby…
@Kaculatko píše:
@Georgi Tak s kabelama je to u nas bohuzel stejne, porad opakuji, ze s tim musi zacit neco delat, protoze budeme mit za chvilku z ditete lezouciho objevovatele… no ale asi s tim neco udela, az kdyz se mu najednou zahadne vypne pc uprostred pracovni doby…
Ho, ho. My máme dva kluky (10 a 2) a nestalo se s kabelama nic. Prostě je neustále napomíná, ať dávají pozor a že nejdřív se šnůra od notebooku strká do elektriky a pak do počítače (nebo obráceně, já si to do prčic nikdy nezapamatuju). Takže máme zadrátováno. Teď jsme koupili barák, tak doufám, že tam bude mít jednu místnost na to svoje drátenictví a zbytek baráku bude BEZDRÁTOVÝ. No jasně, ale už plánuje všechny ty alarmy a sítě a já nevím co. Ach jo.
To my bydlíme v bytě, mimo jiné mám dva zakrslé králíky…měli jste vidět co dělal když mu králík Pan Teeny (přítel je fanda do Simpsnů) překousl v jednom týdnu třikrát kabel od internetu! Vzal milého Teenyho, strčil ho do trouby a začal tam štelovat čudlíky…tak jsem ho vzala a ptam se ho co dělá…a on že Teenyho upeče a IPina (ano, naše králice se jmenuje IPina, podle IP adresy
) se na to bude muset koukat
no samozřejmě by nic takovýho neudělal, ale málem ho klepla pepka..to víte, programátor bez internetu…
@Puggle To my jsme králika dali pryč po té, co v jednom týdnu 3 krát překousl drát
No sranda, radsi upect kralika nez neco udelat s dratama, tak to se mam na co tesit, az ten muj strci do trouby syna ![]()
@Kaculatko no on si pořídil lišty a všechno potřebný, aby tady ty dráty nebyly všude vystavený..to bylo v létě…dráty jsou tu pořád a lišty jsou v rohu na hromádce… ![]()
Holky já mám taky přítele ajťáka
táhneme to spolu rok a třičtvrtě-zatím spolu nebydlíme. Ale je to ten nejromantičtější chlap, kterého jsem kdy poznala
svíčky, vínko, dobré jídlo..vše dokáže připravit, nachystat sám..a v sexu neskonalý milovník, který myslí především na blaho ženy. Takže za mě-všichni ajťáci určitě nejsou studení čumáčci
jak se o nich říká..i když přítel se tak trochu vymyká ve všech směrech. Je sportovní, dokáže pracovat i manuálně, vše vyřídí, zařídí..prostě chlap se vším všudy ![]()
@Peticek1987 V posteli je manzel taky jednicka, ale u nas to s romantikou nema nic spolecneho
![]()
@Kaculatko píše:
@Peticek1987 V posteli je manzel taky jednicka, ale u nas to s romantikou nema nic spolecneho![]()
Příspěvek upraven 04.03.13 v 20:48
@Georgi píše:
A ve finále když si chci pustit rádio tak se musím otočit k severu, třikrát se zaklejt a potom ještě říct heslo aby ten pitomej krám spustil.
Ano ano anooooooooo
![]()
Ve vlastním bytě neumím pustit televizi.
Ještěže 12letý dítě to zvládne. ![]()
@Kubula.K Joooo je jasny co nam z tech deti vyroste
Jeste si neumi zavazat tkanicky, ale naprogramuji nahravani filmu v televizi ![]()
@Georgi kolik plánuje v dome síťových zásuvek? My máme dvě i na kuchyňské lince
o množství drátu a serepeticek ani nemluvím, ale já mám zas plnej sklad látek a věci k šití, tak se to srovná ![]()
@Kaculatko píše:
@Kubula.K Joooo je jasny co nam z tech deti vyrosteJeste si neumi zavazat tkanicky, ale naprogramuji nahravani filmu v televizi
Přesně, číst to neumí, ale zalogovat se na počítač(pres heslo) a pustit správnou hru a správný save umí ve 3 letech ![]()
@doriang píše:
@Georgi kolik plánuje v dome síťových zásuvek? My máme dvě i na kuchyňské linceo množství drátu a serepeticek ani nemluvím, ale já mám zas plnej sklad látek a věci k šití, tak se to srovná
Přesné množství nevím, ale úplně všude (jedna z nejdůležitějších bude na záchodě). Já nemám žádný sklad ničeho, náš byt je sklad drátů, krabiček, papírů a miliard klučičích hraček. Nelze uklidit. Takže u nás to stále vypadá, jako že se momentálně někam stěhujeme a připravujeme se na balení.
A co vaši ajťáci a „moda“? Ten můj je schopnej v jedno tričku chodit měsíc, co se týče bot tak ty má jedny na celej rok, případně dva a nosí je, dokud se mu nerozpoadnou a holí se tak jednou za měsíc. Jak je to u vás? ![]()