Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
22.2.11 15:32

já tomu říkám „zvláštní druh“

co mě vyloženě rozčiluje, je to, jak se stará o můj notas, všichni jeho klienti mají vše ok, ale já se domáhám opravy už asi půl roku, a když pak tedy na to vlítne, tak mi v něm udělá takovej borčus, že nevím kde na ploše co mám, nejnovější instalace, prý abych nebyla stereotypní v technice a dárky typu domácí server :lol: :lol: :lol: :lol: netřeba komentovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
22.2.11 15:34

Tak to mám snad výjimku… :mrgreen:
Když přijde z práce, chce večeři.. :mrgreen: Počítače má za celý den plný zuby, ale je fakt, že většinu večerů taky musí něco ještě dotvářet, ale mně zatím věnuje času dost, tak si nestěžuju… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577

Jo a to, že si vůbec našel ženskou, je záhada i pro něj :mrgreen: Tchýně už byla přesvědčená, že jí zůstane nadosmrti na krku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047

mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.11 15:37
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp :mrgreen: Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery… :-D Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč :mrgreen: Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju :-D Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho :srdce:

tak u nás vzdálené připojení taky probíhá… když on to prostě musí, ale musí opravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
22.2.11 15:37
jizvíková píše:

Taky programátor :-) Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz :mrgreen: a televizi máme taky pouze přes počítač, ale moc ji nesledujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
22.2.11 15:40

Tak u nás je to podobné :-), když je muž doma, tak stolní počítač jede v podstatě nepřetržitě. Monitory má zatím dva, ale prý bude potřebovat třetí :lol:. Krom toho má ještě notebook, který si různě přenáší po bytě…aby mu náhodou něco neuniklo, že :mrgreen:. O telefonu s OS a dalšíma ptákovinama ani nemluvím :twisted:. Ale jinak je to zlatíčko, doma pomáhá a tak (pravda musím ho občas trochu popostrčit :wink:). Hlavně teď, kdy jsem těhotná mě vzorně opečovává, takže ráda přimhouřím očko :-D. Rozhodně je to lepší než kdyby byl furt v hospodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
22.2.11 15:42
Lenczii píše:
jizvíková píše:
Taky programátor :-) Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz :mrgreen: a televizi máme taky pouze přes počítač, ale moc ji nesledujeme…

Já už jenom čekám, kdy nám přes počítač a jeden souhrnný dálkový ovladač na všechno začne chodit i rychlovarná konvice…je jenom otázkou času, kdy se mu i na ní podaří nainstalovat nejnovější verzi Debianu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.11 15:44
Gretchen píše:
Lenczii píše:
jizvíková píše:
Já už jenom čekám, kdy nám přes počítač a jeden souhrnný dálkový ovladač na všechno začne chodit i rychlovarná konvice…je jenom otázkou času, kdy se mu i na ní podaří nainstalovat nejnovější verzi Debianu :mrgreen:
:palec: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.2.11 15:45

U nas uz to ted neni tak akcni,ale driv mi chtel naprogramovatbi celej byt pres pc- jako svetla,muziku apod :zed: :mrgreen:
Co mame obe holky,tak ho to dost preslo. Dokonce uz mame jen jeden notebook( druhy lezi ve skrini) + ipad ( hracka pro me ) :-)), veskere filmy apod. bezej pres pc, dvd lezi ladem :lol:
A WOW jsme hravali jednu dobu spolu jeste s kamosem,ale manzu to prestalo bavit
A kdyz jsme byli jeste svobodnina bezdetni tak jsme proparili s warcraftem klidne celej vikend - pri pauze naseho spani jsme avatary nechali chodit po osvedcenych stezkach a rano jen jasali nad levelama apod :-)))))

Ale prvnich par let byl docela boj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.2.11 15:47
Gretchen píše:
Lenczii píše:
jizvíková píše:
Já už jenom čekám, kdy nám přes počítač a jeden souhrnný dálkový ovladač na všechno začne chodit i rychlovarná konvice…je jenom otázkou času, kdy se mu i na ní podaří nainstalovat nejnovější verzi Debianu :mrgreen:

Tak u nas tyhle pokusy byly taky :mrgreen: ,ale zatrhla jsem je hned v pocatku,pac ty prachy za ruzny blbosti k tomu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.2.11 15:48
asha píše:
hofka píše:
zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)
Tak musi to stihnout, nez se tim ajtakem stane… :mrgreen:

Ajťákem se člověk nestává, ani nerodí. Ajťák se prostě vyskytne.
V IT firmě pracuju, před těhu jsem těma klukama trávila 12 hodin denně a vždycky cestou domů děkovala všem svatejm, že jsem si našla normálního chlapa a že na mě doma nečeká něco takovýho. :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.02.11 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.2.11 15:48
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp :mrgreen: Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery… :-D Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč :mrgreen: Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju :-D Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho :srdce:

No, tak to je jako u nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 15:49
Lenczii píše:
jizvíková píše:

u nás se při koukání na tv krmí děti a surfuje po netu, ted ma novy mobil s dotykovou obrazovcickou tak jede i na tom..
je to linuxak, vsude mame tucnaky.....

vzdalene pripojeni jede kz prace domu, takze kouka v praci pres pc na deti, jak si hraji v pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 15:50

Beru to už s klidem,
běžný den- ráno sotva rozlepí oči otevře noťas a něco na něj klepe jak vzteklej, večer když příjde kolem 20:00 otevře noťas a klepe do něj jak vzteklej až do půl noci, občas spustí server a spustí i další 3 compy.
Víkendy- přijedeme na chatu do lesa, sotva dosedneme otevře noťas a klepe, prakticky celý den a není s ním řeč i kdybych chtěla tak se nehne a je nevrlý…
Dovolená- přijedeme k moři, první co hledá je jestli funguje wifina, a hledá přívod kabelu jestli pasuje zástrčka, otevře noťas a klepe celý den smočí se sotva 1× s dětmi blbnu sama, neb se s ním nedá mluvit je zapíchlej v compu po celý den.
Radím jedinou věc, hledat dovolenou a předplatit sama do předu do krajiny svých snů- udělala jsem loni, zakoupila dovču v karibiku, natěšeného si ho přeletěla přes moře s noťasem na klíně. Když jsme dojeli řval jak tur asi půl dne, ubytování bylo v nádherném srubu z palmového listí bez elektřiny a možnosti připojení na ostrově s vlastní pláží :mrgreen: :jazyk: , my sami a domorodci celé 3 týdny. on absťák asi týden, pak 14 dní si užíval každičkého dne s námi a ani se mu nechtělo domů. Návrat byl úžasný ale odcompování ze závislosti trvalo asi tak prvního 1/4 roku a pak najel zase do starých kolejí :-? Takže letos, už mám zakoupenou novou destinaci zase v karibiku bez sítě. Ach jo proč ty mimozemšťany jde odzávislovat pouze tam, kde je pomalu středověk :nevim: , ale funguje to na 100% :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí